ya kızlar sormayın çok yoğunum ama çok özledim sizi ya nasılsınız
ben geldim kıslar napıosunus ya benim kızım tembel he3ralde hareket etmio
didoş özledim seni
eflal anadolue erkeeni yerim senin
didem şanslısın aslında bu hafta site gıcık ettti hep bakımda zaten zor giriyoruz deli olurdun yoksa:)
Kızlar yaaa bir türlü muhabbet edemedik aman yaaa işler çokBu arada bende hala hareket yok klomen kullandıktan sonra adet gecikmesi olur mu acep? Hiç duydunuz mu sanki bu hapı kullanırken gecikme olmamalı gibime geliyor... Ne dersiniz?
Aman yeme teyzesi yazık oğluma:) canım hareket için daha erken bazıları tamam erken hissedebiliyor ama o genelde çok hareketli olacak olan bebekler için geçerli yani sevin bebşin yaramaz olmayacak bende 17 haftalıkken falan hissettim, bak anne karnında bbeğein harketi nasılsa doğduktan sonrada öyle oluyor çok gördüm tecrübeyle sabit:) ben şükrediyorum sakin olacak diye
sumru evhan sağolun kızlar,rabbim hayırlı yerler nasib eder inşaallah
ayın 19una kadar tercihleri yapmamız lazım işte
ben geldim kıslar napıosunus ya benim kızım tembel he3ralde hareket etmio
didoş özledim seni
eflal anadolue erkeeni yerim senin
Kızlar yaaa bir türlü muhabbet edemedik aman yaaa işler çokBu arada bende hala hareket yok klomen kullandıktan sonra adet gecikmesi olur mu acep? Hiç duydunuz mu sanki bu hapı kullanırken gecikme olmamalı gibime geliyor... Ne dersiniz?
bende seni özledim tatlımmmmmmmm nasılsın
benide şimdi uyuz etti ay donup duruyo nasılsın kuşum
inşallah o bebiştendir canım yaaaaaa
merhaba herkese....bildiğim kadarıyla klomen gecikme yapmıyor canım...kullanan arkadaşlarım vardı
zkol ben ve kızım bebiştendir die dua edios sana
Canım ya test yapsana merak ediyorum
iim şekerim okuldan geldim hemen açtım bilgisyaarı bide kızıma internetten kuran dinletiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?