Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Evhan bende çikolatayı abur cuburu çok severdim hamileyken değişti:)

ben geldim kıslar napıosunus ya benim kızım tembel he3ralde hareket etmio
didoş özledim seni
eflal anadolue erkeeni yerim senin

sumru evhan sağolun kızlar,rabbim hayırlı yerler nasib eder inşaallah
ayın 19una kadar tercihleri yapmamız lazım işte

Kızlar yaaa bir türlü muhabbet edemedik aman yaaa işler çok Bu arada bende hala hareket yok klomen kullandıktan sonra adet gecikmesi olur mu acep? Hiç duydunuz mu sanki bu hapı kullanırken gecikme olmamalı gibime geliyor... Ne dersiniz?

ben geldim kıslar napıosunus ya benim kızım tembel he3ralde hareket etmio
didoş özledim seni
eflal anadolue erkeeni yerim senin

Aman yeme teyzesi yazık oğluma:) canım hareket için daha erken bazıları tamam erken hissedebiliyor ama o genelde çok hareketli olacak olan bebekler için geçerli yani sevin bebşin yaramaz olmayacak bende 17 haftalıkken falan hissettim, bak anne karnında bbeğein harketi nasılsa doğduktan sonrada öyle oluyor çok gördüm tecrübeyle sabit:) ben şükrediyorum sakin olacak diye

inşallah o bebiştendir canım yaaaaaa

ayy ben çok aceleciyim heralde şimdide niye hareket etmio niye karnım çıkmıo die acele ediom öncedende ne zaman büyüyecek bebek şekline gelcek die acele ediodumm hımm 1 hafta daha beklicem heralde sakin olsun kıs annesi çok ağlarmışş inatçıymışşş sağlıklı ve hayırlı gelsinlerde başka bişey istemiom

sumru evhan sağolun kızlar,rabbim hayırlı yerler nasib eder inşaallah
ayın 19una kadar tercihleri yapmamız lazım işte

Canım hadi gözünaydın sen haberi yazdığında site gitti cevap yazamadım oğlunuz nasibiyle geldi nereleri yazmayı düşünüyorsunuz?

zkol ben ve kızım bebiştendir die dua edios sana

Canım ya test yapsana merak ediyorum

Melisim evhanım çok çalışıyoruz bu aralar
yarın detaylı ultrasonumuz var heyecanla bekliyorum

benide şimdi uyuz etti ay donup duruyo nasılsın kuşum

Sorma kaç gündür fenalık geldi bize, bende iyiyim canım bugün biraz şiştim dün akşam ve bugün öğlen mercimek çorbası içtimde malum ya sana hep sorucan sen kaç yıllık evlisin birde kaç kardeşisn nüfus memuru gibi oldum:86: tek kızmısın burcun ne bunlara cevap bekliyorum:86:

inşallah o bebiştendir canım yaaaaaa

merhaba herkese....bildiğim kadarıyla klomen gecikme yapmıyor canım...kullanan arkadaşlarım vardı

zkol ben ve kızım bebiştendir die dua edios sana

Canım ya test yapsana merak ediyorum

Kızlar teşekkür ederim bende bebektendir diye dua ediyorum. Testi şimdi yapmıycam cumartesiye kadar bekliycem eğer olmazsa doktor kan testi yapacak. Rabbim dualarınızı duysun hayırlı evlat versin cümlemize inşallah:) Tooxic senin kızını verene kurban olurum ben:) Allahım minik yavruyu duy:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…