Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay evet 2 gündür net gidip geliyo bugün de elk bi gitti 2 saat sonra geldi.
elk yokken oturdum durdum sıkıldım yani anlican sen neler yapıyon

bende huysuz patronumla ugraşıyorum. adımı anmadıgı zaman dilimi yok ya. ikide bir ayagına çagırıyor. evet elektrikler çok gidip geliyor son zamanlarda. şöyle bir gitsede 5 6 saat gelmese bizde çıksak artık evimize gitsek. öyle uykum varki.

bugün bu topiğin nesi var allahiseniz yaaa ay kimse yazmıyooo
benim kız çok kötü tekmeliyo yine kaburgam göçtüüü

gülle konuştum yumurtası çatlamamış ama 23 mm olmuş 2 yumurta çok iyi gelişmiş yarın sabah çatlar demiş doktor mutlaka ilişkiye girin sonra gel tekrar bakıcam demiş sabah kocasıyla işi pişirip doktora gidecekmiş

wayy sabah sabah ekşın yaşayıp gelecek haa

ewet kızımın iyi olduğunu görmek çok güzel
sen kontrolemi gitcen

evet cnm eğer iyileşmişsem.bebek istiyoruz dicem toktoruma
geçen gece benim adama didim bebekimiz olsun.diyoki doğumu kışa gelmesin dur acele etme
dedim sanki isteyince hemen oluyomu ki tmm dedi doktora git bi iyileşmişsen hallederiz

sarıbeybim bu arda çizelgeye göre yarın itibari ile 5 gün gıdaklama günün ona göre iyi çalışşşş

anam şimdi gül abla işi görecek doktora mı gidecek doktor sorarmış noldu iş tamam mı diye anam kız utanırım ben

sarıbeybim bu arda çizelgeye göre yarın itibari ile 5 gün gıdaklama günün ona göre iyi çalışşşş

kız iyi ki hatırlattın bana yarın çalışmalar yapalım ama iyileşmemişsem diye korkuyom
onun için bi daha ki ay mı denesem ne?

kız iyi ki hatırlattın bana yarın çalışmalar yapalım ama iyileşmemişsem diye korkuyom
onun için bi daha ki ay mı denesem ne?

aman kızım çalış işte ne olacak ki sanki bi kaybın mı olacak yoooooo e o zamna çalış salla tutarsa tutar tutmassa doktora gidesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…