Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

aman kızım çalış işte ne olacak ki sanki bi kaybın mı olacak yoooooo e o zamna çalış salla tutarsa tutar tutmassa doktora gidesin

kız doktora bebiş için değil kendim için gidecektim.acaba tam iyileşmeden tutsa sorun olurmukine

kızlar geçen birisi eşimle ilişkiden sonra kan geldi falan demiştiya kimdi o hamilemiyim acabe diye sormuştu

kız bak şimdi aklım takıldıydı çalışma yapsek bişi olarmı acep?
yoksa beklesemmi

çalış canım allahın izniyle hiç bir şeycik olmaz zaten iyileştiysen olur bebegin yok iyileşmediysen olmaz. bu kadar da korkak olma. hem diyorlarki düşük veya kürtajdan sonra iki bebegin arası çok uzun olmazsa hamile kalam şansı daha yüksek olarmış bende öyle oldu şahsen. inşallah sende de öyle olur. doktorlara kalsa biri diyor 6 ay korun biri diyor 3 ay biri bir sene hiç birine gerek yok canım. birazda hislerine güven. allah layık gördüyse kalırsın hamile. allaha şükür ki ben temmuzda düşük yaptım kürtaj oldum. agustosta ilk adetimi oldum eylülde bir iki korunmasız ilişki oldu ama adet oldum bebiş gelmedi. ekimde daha sıkı çalıştık ve allahıma binlerce kere şükürler olsun maşallah maşallah bana. ekimde hamile kaldım. biraz hislerine güven. allah büyük.

tatlım tşkler ama benim çok şükür kürtaj ya da düşük kadar tehlikeli değil.rahim ağzı yarasıydı dondurdum ve şu an son fitilimi kullanıyorum
onun için tedirgin oldum.

selammm ben geldimmm. kızlar kısa özet geçim size.
sağ yumoş dün 13 dü bugün 17 mm olmuş. soldaki 22 mm olmuş. dr. sabahaka kadan çatlar didi. yarın sabahdan ilişki verdi. 10dada usg gircem. şimdik ağrılarım başladı hafif hafif valla ağrım varyaa. dün akşam 5 de vuruldum bugün 5 de 24 saat olcak herhalçatlıyoo ağrılar başladı.
yani şansım 2 ye yükseldi 2 yumoş çatlmaya hazırmış diğerleide büyüyolarmış. oyyyyy yımırtlıyommmm

canım demin didem söyledi bize hadi bakalım inş. hayırlısı olur
ama şimdilik sadece iki tane çatlamaya hazır dimi diğerleri için de sonra mı bakcak

ben vermiştim zati haberini

hadi hayırlısı olsun cnm umarım tutar da darısı bize de olarr

slm kızzlar biz gelldikkkk nasılsınzzzz karnelerimizi aldıkkk,kardeşlerini gördülerrrr,sonuçlarımızda çok güzel çıktııı dr bişi yok dedi gayet değerler çok güzel dedi,ve erkek gibi göründüğünüde söyledi ama deişebilirde dedi...
boyu pazartesi 6 cm di,şimdi 6 buçuk cm olmuş kuzumun hızla büyüyo maşallah kımıl kımıl oynuyodu

oy oy oyy hadi gözün aydın canım yaa maşallah kuzuma bak nasılda büyümüş
hadi bakalım çabuk büyüsünler artık
benim canım sıkıldı demin eşim dr aramış yarın gidecektik ya
dr sanırım başka yere gidecekmiş urfa dışında bi yerle anlaşmış
yarın saat 1 gibi arayın urfadaysam görüşürüz demiş ee ben şimdi ne yapcam
yeni dr mu bulacam kendime yaaa

neyse ben çıkıyorum zaten kimse yok olanlarda yazmıyo
canımda sıkkınnnnnn offff yaa
iyi akşamlar herkeseeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…