slm kızzlar biz gelldikkkk nasılsınzzzz karnelerimizi aldıkkk,kardeşlerini gördülerrrr,sonuçlarımızda çok güzel çıktııı dr bişi yok dedi gayet değerler çok güzel dedi,ve erkek gibi göründüğünüde söyledi ama deişebilirde dedi...
boyu pazartesi 6 cm di,şimdi 6 buçuk cm olmuş kuzumun hızla büyüyo maşallah kımıl kımıl oynuyodu
oy oy oyy hadi gözün aydın canım yaa maşallah kuzuma bak nasılda büyümüş
hadi bakalım çabuk büyüsünler artık
benim canım sıkıldı demin eşim dr aramış yarın gidecektik ya
dr sanırım başka yere gidecekmiş urfa dışında bi yerle anlaşmış
yarın saat 1 gibi arayın urfadaysam görüşürüz demiş ee ben şimdi ne yapcam
yeni dr mu bulacam kendime yaaa
kızlar desenezya en kısa sürede gül ablamdan güzel haberi alacagızzzzz hadi iniştenin beline kuvvet gül abla sen kahvaltını yap üstüne sert bi kahve iyi gelir derlerdi sperm güçlendiriyormuş sonrada cup yataga allahım inş. iki yumoşunuda bebiş yapar
kızlar ya bide şu kaşıntılar öldürüyo beni karnım be gögüsüm çok kaşınıyoooooo akıntım falan yok normalde de wc de beyaz akıntı geliyo
selammm ben geldimmm. kızlar kısa özet geçim size.
sağ yumoş dün 13 dü bugün 17 mm olmuş. soldaki 22 mm olmuş. dr. sabahaka kadan çatlar didi. yarın sabahdan ilişki verdi. 10dada usg gircem. şimdik ağrılarım başladı hafif hafif valla ağrım varyaa. dün akşam 5 de vuruldum bugün 5 de 24 saat olcak herhalçatlıyoo ağrılar başladı.
yani şansım 2 ye yükseldi 2 yumoş çatlmaya hazırmış diğerleide büyüyolarmış. oyyyyy yımırtlıyommmm
2 gün kalmış senin kırmızı karta
umarım olmazsın da iyi haberler alırız senden de cnm
huu huu..
gidiyom gelıyom siz bana bakmayın..
inş. ama pekde ümidim yok heran olacakmışım gibi geliyo zannımca ben sabaha yerim kartı
kızlar iyi akşamlar ben kaçar hadi iyi hafta sonlarıııı
günayydın hanımlarrrr slm verip çıkıcam ölüyorum açlıktannnn,kimler var bakiym sabah sabah
allahım sesimi duyan oldu şükür günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrgünaydın herkese
eşim 8 de gidiyor bende hemen buraya geliyorum alışkanlık işte uyuyamıyorumm...günaydın rodinacımmm naber nasılsın hayrola neden erkencisin yat uyusana beyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?