Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşgeldiniz maşallah bebişe

amannnnnnnnnn dayanamıyorsan bende 1 kereliğine başka dr git tatlım nolcak sanki.

kızlar desenezya en kısa sürede gül ablamdan güzel haberi alacagızzzzz hadi iniştenin beline kuvvet gül abla sen kahvaltını yap üstüne sert bi kahve iyi gelir derlerdi sperm güçlendiriyormuş sonrada cup yataga allahım inş. iki yumoşunuda bebiş yapar

kızlar ya bide şu kaşıntılar öldürüyo beni karnım be gögüsüm çok kaşınıyoooooo akıntım falan yok normalde de wc de beyaz akıntı geliyo

aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn

kızlar ya bide şu kaşıntılar öldürüyo beni karnım be gögüsüm çok kaşınıyoooooo akıntım falan yok normalde de wc de beyaz akıntı geliyo

2 gün kalmış senin kırmızı karta
umarım olmazsın da iyi haberler alırız senden de cnm

Yerim senin yımırtlamalarını:) Canım benim hiç sıkma canını 24 saat geçince çatırdarsın:)

kızlar iyi akşamlar ben kaçar hadi iyi hafta sonlarıııı

kızlar iyi akşamlar ben kaçar hadi iyi hafta sonlarıııı

kizlar ben geldim yine. inaninki yerimde oturamiyorum. hele su son bir saattir. doktora demistim bebek büyüyo dedi birsey yapamazmisim. demin bi uzandim geldim yine. suan rrahat bi pozisyon buldum öylece oturuyorum hic kipirdamadan. ay isimde cok valla. siz naptiniz biri bi özet gecsin bugn hic giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…