Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

uyuz karılar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sanada günaydın sevgili uyuzzcummmmmmmmmmmmmmmmmm dün dr gittim dedim hiç sormadın bile
eşim 8 de gidiyor bende hemen buraya geliyorum alışkanlık işte uyuyamıyorumm...

anladım cnm bende ayyynen öyleyim şimdide kahvaltıyı koydum ocağa pişiyo sen halletmişsindir o vaslı heralde,ee malum karneleride aldık dün tatile girdik çocuklarla...

hahahahyyttt git desem gidersen kırarım kemiklerini :)))
hadi beeeee

tatlım yeni yeni bakıyom topiğe kuzucuğunun kardeşlerini gördüğünü okudum 6,5 cm olmuş onuda okudum ama dün bişey yazamadım
maşallah kuzuya

aaa onasıl oluyoki cicimmmmmm

cnm şöyle olar :
c.tesi 2 ye kadar çalışıyorum.
gidince komşu da sıram var akşamda benim akrabalarla sıram var
geceden her şeyi ayarladım.annemde erken gidecek bana
her şey tmm da ben tedirginim stres atayım da bi halay çekeyim didim gariiiiiiiii

selam selam selammmm çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar 2 yumoşda çatlamışşşşşşşşş dr. gidiyordum internet cafeye girip yazim didim size. işyerinde giremem şimdi. ptesi gelince okursunuz..
inşallah tutar buay öptümm

SLM
ÇOK ÇOKKKKK SEVİNDİM SENİN ADINA
İNŞALLAH BU AY TUTACAK CNM DUALARIMIZ SENİNLE HADİ BİRAZ EKŞIN
SONRA GELSİN BEŞİZ BEBEKLER

kızlar günaydınlar bana yardımcı olur musunuz adetime 1.5 hafta kala bulantılar basladı bende ve ne yediysem cıkardım özleliklede aksamları duramadım birsey yedim mi cıkıyor simdi 5 gün var ve kasıklarım cok ağrıyor batıyor tam ümitleniyorum bu seferde adet ancısı giriyor kafam allak bullak oldu arkadaslar ya göğüsler şiş taş gibi ve acıyor uzun zamandır cocuk istiyoruz esimde bu sefer oldu diyor ben öyle hissediyorum diyor sürekli biryerim ağrıyor dünde diş agrısından duramadım imdide boğazım yanıyor allak bullak oldum resmen belkide hepsi psikolojiktir bilemiyorum bugün abah esimin zoruyla test yaptım tabiki negatif cıktı

kıslarrrr günaydınnn bugün itibariyle 35. haftaya girdik ..doğuma en fazla 6 hafta kaldı . artık evdeyim hemde 7 ay

gül çok sevindim canım hadi hayırlısı..rüyam çıkarsa görürsün artık beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…