Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

çoook sevindim canım sbaha sabah içime neşe doğdu valla hadi hayırlısısı inş öptüm seniiiiiiii

slm kızlar müjdeeeee müjdeeeeee size....yaaa şansımdan kimse yok...benim dün regl olmam gerekiyodu olmadım ve az önce meraktan test yaptım ve nihayet çift çizgiyi gördüm...hala şoktayım inanamıyorum 3 aydır bırakmıştım tedaviyi hele bu ay hiç ümidim yoktu hatta eşim rahim filmi için randevuyu bile ayarlamıştı şükür rabbime gerek kalmadı çok mutluyum arkadaşlar rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah...

NOT:Kızlar inanın bu iş tamamen psikolojiyle alakalıymış ilkkez bu ay hiç kafama takmadım hatta aklıma bile gelmedi kendimi rahim filmine hazırlamıştım...ve ilişkiyede hiç önem vermedim sadece birkaç defa oldu ondada ne yattım ne yastık koydum hemen kalkıp duş almıştım ama olcağı varsa oluyomuş...rabbime şükürler olsun...DARISI BAŞINIZA

feyzecımmmm cnm çok tebrik ediyorum seni darısı olmayanların başına inş,sevincini tahmin ediyorum şuanda,notuda çok güzel yazmışsın cnm hakkaten dediklerinin aynısı bende de oldu ve öğrendiğim ay 1 kere ilişkide hamile kaldım rabbim gününü vaktini çok iyi bilir herşeyin hayırlısı inş,umarım sağlıklı hamilelik geçirip sağlıklısıyla kucağımıza alırız hayırlısıyla...

MELİSA çok teşekkür ederim canım hakkımızda herşeyin hayırlısı...senin ne kadarlık oldu esradan falan ne haber yaa ben uzun zamandır giremedim.
bide ne diycem yaa ben ticker yapmayı bilmiyorum sen biliyonmu

MELİSA çok teşekkür ederim canım hakkımızda herşeyin hayırlısı...senin ne kadarlık oldu esradan falan ne haber yaa ben uzun zamandır giremedim.
bide ne diycem yaa ben ticker yapmayı bilmiyorum sen biliyonmu

cnm meraba ya nerelerdesin hiç girmiyosun denk gelemiyoruz yada çünkü bende pek giremiyorum siteye,cnm yarın yarın 13.hafta bitiyo benim 14.e giriyorum,esrada bir süre tadaviye ara verdiğini döylemişti,zeynep hamile,diğer kızlar ve biz hamiş hamiş geziniyoz cnm işte,senin nekadarlık gittinmi dra,vallahi ticker tapmayı ben bilmiyorum benimkinide didem yapmıştı pazartesi söylersen yapar yine.

ayyyyyy canım çokkkk sevind,m gözün aydınnn.allah tamamına erdirsin.hayırlısıyla kucağına alırsın inşşşşş

güllll tuttu tuttu inşallah yeni hafta güzel haberler vereceksin bize.........

günaydınlrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ilk günaydın bendennnnnnnn,
zeynebimmmmm naber canım iyimisin grip nasıl olduu bidenemm. ay sesin çok tatlı seninyaaaaa sanki bi huzur veriyo insana ses tonun.

kızlar gelenler okur gelişmeleri anlatayım. usg sonucu dr. gittimmm dr. tekrar muayene yaptı. çok güsel yımırta sıvısı akıyo hala didi. bize ilişki günlerini ve nasıl yapcamızı anlatttı bilmiyozya biz.
neysemmm duphastona şubat 2 sinde başla dedi düşük önleyiciymiş folik plus ve aspirini iç didi. cuma günü kontrol var. bakalım ne anlıycaksa ogün. şuan geride 11 mm büyüklüklerinde 5 er adet yımırtam kaldı.
bence geçen ay kullandığım ot çaylarınında faydası çok oldu sankim.inşallah tutar artık bekleyip görcez.

Günaydın canım o senin güzelliğin sağol:)
Bende senin kahkahana bayıldım rahat ol herşey olacağına varır bu ay güzel şeyleri alma sırası sende bence:)
Grip bende başlamadan imha oldu gibi ama canımcım kocacığımda başladı yatakları ayırdık

günaydın canımm
ay maşallah çok güzel gelişmeler bunlar hadi bakalım inş. hayırlısıyla tutar bu ay
eee kalan yımırtalar nolcakmış peküü
amannn şu ikisi tutsun da ötekiler ne olursa olsun dermişimm

feyzacım gözünaydın
canım tebrikler rabbim tamamına erdirsin
sağsalim kucağına alırsın inş.

feyzacım gözünaydın
canım tebrikler rabbim tamamına erdirsin
sağsalim kucağına alırsın inş.

Gözün aydın feyzacım darısı diğer kızların başına:) Ben hep diyom bakın kaale almayınca geliyo bebeklerimiz:)

Afr naptı adet olması gerekiyodu inşallah olmamıştır:)

ay cnmmm kahkaham meşhurdur gülmeyi severim severdim eskiden şuaralar fazla gülemesemde.
inşallah cnmm dediğiniz gibi sıra bendedir.
amannn dikkat et kocandan bulaşmasın yaklaşma yanına herifinin.

günaydın cancazımm ivett gelişmeler güsel çalışmalarda güsel dr. dediğine şimdilik uyduk. sonuç iyi olur inşallah. kalan yımırtalar adet olursam gider herhal bilmom sormadım.
sen nasılsın bebişini görcekmiydin sende. naptın haftasonu

Günaydın hanımlaaar..

nasılsınız bu hafta..

Güül cınıım hayırlı olsun inşallaah yumuslarından guzel haberler alırız ınsallah..

ayy feyzayada cok sevındım..saglıkla sıhhatle kucagına alır ınsallah..

ziicim ebuşum sizede gunaydın canlar..nasıldı haftasonunuz..

afııırrrrrr haber beklıyoruuuz..

yaaaa şu çatltma iğnesiii felaket bel ağrısı yapıyo bende ilk tedavi olduğum ayda böle olmuştu. bugün yine başladı yürüyerek geliyom işe koptu belim sanki kuyruk sokumum çok acıyoo. iğne bana yaramıyo

canım adet olmazsın inş. bee şimdilik olumsuz düşünme
ama olursada hayırlısı olsun üzülmek yok tamam mı
ya ewet ben göya bebekimi görmeye gitcektim benim dr. diyarbakıra gitmiş orda bi hastaneyle anlaşmışay çok sinir oldum yaa haftada bikaç defa gelecekmiş buraya ee ben her zaman gidemem ki hem onu bırak acil bişey olsa ben ulaşamıcam onaa
yani anlayacağın ortada kaldım ne yapcam bilmiyom acilen yeni dr bulmam lazım

günaydınn kepeemmmm benimm nasılsın kuşum
biz iyiyiz çok şükür ama bebekimi göremedim güle anlattım okursun ordan

ebrar yaaw haydaaa nerden cıktı şimdik yahuu.işallah tez zamnda bulursun bi doktor da.sende saglık sektorundesın arastırman kolay olur hem.

Günaydın kepeklim:) NAsılsın ben süperim cmt. tavuk bacaklı bebişimi gördüm içimde oynuyodu:) bu cmt. 2li testimiz var inşallah bişi çıkmaz...

Aman canım hemen yeni bi doktor bul sende kendine bu arada günaydın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…