Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Melisim evhanım çok çalışıyoruz bu aralar
yarın detaylı ultrasonumuz var heyecanla bekliyorum

ayyy ne güsel benimde c.tesi kontrolüm var 3lütest var bide 13. hafta da kız demişti ya inş değişmemiştir die heyecanlıyım bide artık herşeyi var ya artık anlamlı oldu kontroller şimdi anladım sizi özledim diodunuz ya bende özlüom artık

Didemmi tek kız ailesi bunu görünce başka yapmamaya karar vermişler:) Burcu deli maynak burcu:) 25 senelik evli:)

nüfus memurum benimmmm 3,5 yıllık evliyizzz sonra 2 kardeşiz bi tane bacım var 14 yaşında burcum da yengeç napcan kız bunları

ay yerim ben onu artık ultrason ekranına sığmıyo benimki bölüm bölüm görüyoz en güzel göründüğü dönemler 13 17 hafta arası

Didemmi tek kız ailesi bunu görünce başka yapmamaya karar vermişler:) Burcu deli maynak burcu:) 25 senelik evli:)

Ay delü seni banada öyle geldi gözlemlerime göre bu kadın tek kız bakalım doğru tespitmi insanları tanıyormuyum burcuna yorum yapamıycam kaynanam olsa şakkadanak söylerdi kadın burç manyağı

Canım hadi gözünaydın sen haberi yazdığında site gitti cevap yazamadım oğlunuz nasibiyle geldi nereleri yazmayı düşünüyorsunuz?

sağolasın canım yaa,hakikaten öyle oldu,yavrucuğum daha gelmeden dünyaya neler kattı hayatımıza,
hiç yoktan araba sahibi olduk,şimdi kadro...derken binlerce şükür.
valla beni biliyosun memlekete çok yaklaşmak istemiyorum açıkçası.
denize yakın olmak istiyorum bizimki de biraz zıt gibi orta yolları bulacaz artık.
bide kontenjanı doğu taraflara daha çok vermişler,puanı baya güzel,güzel bi yer çıkar inşaallah.batıdan mesela izmir olur diyom ben,antalya yazarız,burdur,ısparta,kütahya şimdilik akla gelenler bunlar.ama tabi daha düşünülür bir iki gün daha araştırmak lazım

kız günler sonra geldim yeni mi gördün beni uyuz karııııııııııııııııııııııııııı
ay canim kolay gelsin. cok yormamaya calis kendini ara ara mola ver biraz kendinide özletme. kiz detayli nasil oluyo?
saol tatlım benim detaylı 3 boyutlu renkli oluyo iç organlarına filan bakıyolar kuşum

Kız bende kütahyadayım buraya gelsen ne gzüel olur burda gün yapmaya gezek derler ve kadınlar hergün bir yere gider öyle çok kişi tanıdımki seninlede gezeklerin birinde kesin kesişir yolumuz merkez olursa:))

nüfus memurum benimmmm 3,5 yıllık evliyizzz sonra 2 kardeşiz bi tane bacım var 14 yaşında burcum da yengeç napcan kız bunları

Senin gibi egzantirik bir kadını tanımak istedim şekerim ama tüh bilemedim sen tek kızmışsın gibi geldiydi bana insanları tanımıyormuşum ama burcun yengeçmi hiç yengeç gibi durmuyon sen hiç duygusal değilsin gı:86: ablam yengeçde ben çok ağlatırım onu:86:

Kız bende kütahyadayım buraya gelsen ne gzüel olur burda gün yapmaya gezek derler ve kadınlar hergün bir yere gider öyle çok kişi tanıdımki seninlede gezeklerin birinde kesin kesişir yolumuz merkez olursa:))

hadi yaa,abimlerde kütahyadalar merkezde.güzel yer hoşuma gitti.he yaa ne güzel olur,gezek lere gideriz :)) kesişmesede bi şekilde buluşuruz
hayırlısı yaa, bilmiyorum rabbim hakkımızda hayırlı yerler nasib eder inşaallah

napıım kıs seviom eski rockçılardan annesi kociş eski tarzımı hiç sevmezdi şimdi kızı da dik saçlı vs olur die korkuo

şu yaşıma kadar dinlediğim tek şarkıları nothing else matters dır herhalde ama onuda severim haaaaaaaaaa

12 yıl tek çocuktum bacım onun şımarıklığı var hala bide yükselenim akrep onun özelliklerini daha çok taşıyom galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…