Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kız didem gelemiyom ki yanınıza benim ağrılar çoğaldı kızlar geçmiş ola gelir bugün kırmızılar

ay belki yengenle tanışmışımdır bile en az 30 kiş tanıdım burda artık çarşıya çıkınca simalar tanıdk geliyor:) hayırlısı olsun canım inşaallah.

12 yıl tek çocuktum bacım onun şımarıklığı var hala bide yükselenim akrep onun özelliklerini daha çok taşıyom galiba

Belli canım şımarık bacım aman akrepmisin kız ama iyi karışım olmuş seninki akrep yengeç dengelemiş.

Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi hoşçakalın iyi akşamlar.

ay belki yengenle tanışmışımdır bile en az 30 kiş tanıdım burda artık çarşıya çıkınca simalar tanıdk geliyor:) hayırlısı olsun canım inşaallah.

konya kocaman yer ama ordayken bile çarşıya çıktm mı en az 10 15 tanıdık görmeden dönmezdim eve.belkide tanışmışsındır kız,yengemde en fazla 2 haftaya doğuracak

bebiş ne güzel şey, güzel şey bebiş. Kızlar hamileliliği kolaylaştıran bir yöntem daha var ki; o da incir kürü... İnşaallah yarın itibariyle ona da başlıyorum. 8-9 tane inciri yarım litre suda 15 dk. kaynatın. Ilıdıktan sonra gün içerisinde 20-25 gün boyunca için. bu yöntemle hamiş kalanları çok duydum tabii önce allahın izniyle. bir de daha da etkilisi deniliyor o da yumurtanın kolay çatlaması için imiş.
*yarım litre suda 8-9 inciri 15 dk kaynat, 4 havucu da ayrı bir tencerede yarım litre suda kaynat 20 dk., Her ikisi de ılıdıktan sonra süzün, karıştırın her iki sıvıyı da ve öğleden evvel ve öğleden sonra birer bardak için bitine kadar. bitince bir hafta ara verip tekrarlayabilirsiniz.

ayy kızlar benim yemeğimi ocağa koydum hatta pişmek üzere siz nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrr

Pompiş hoşgeldin anlatsana kendini ne zamandır deniyon bebiş?

evhan ben burdayım ohh ne pişirdin maşaallah,biz 7 gibi yiyecez, birazd ahazır gibi yemek yavaştan alıyorum ben

Son düzenleme:
evhan ben burdayım ohh ne pişirdin maşaallah,biz 7 gibi yiyecez, birazd ahazır gibi yemek yavaştan alıyorum ben
canım prinçli kabak yemeği yanınada pilavyapıcam birazzz bide turşu oh yeter herhalde:)
Kızlar ben yine yoğunlaştım kaçıyom bacılarrrrrrrrrrrrr öpüyorum hepiniziiiii

tamam canım özletme kendini a.e.o

Pompiş hoşgeldin anlatsana kendini ne zamandır deniyon bebiş?

kuzucum yeni evli sayılırım 8 aylık. gazeteciyim iş güç koşturup duruyordum. evlendiğimiz ilk günden beri bebiş istiyordu eşim ama ben yok işim yok daha çok gencim falan derken bir anda karar verdim bebiş olayına. eşimle kısmi bir dünya turu isteğimiz var birkaç yıl içinde. istedim ki yavrucuğum da görsün gezsin şimdiden benle beraber. bebiş çalışmalarına ne zaman başladın dersen valla üç gün oldu heyecan da çok var, ama anladım ki sakinlik ve sabır şart bebiş konusunda

ohooooo çok yenisin daha az önce sana yazmıştım hatırladım şimdi okudunmu beni ne zaman test yapayım diye sormuştun, birde en son ne zaman adet oldun ki 3 gündür çalışıyonuz yoksa kaba taslakmı baaaşladınız? Adetin 12. ile 20. günleri arası süpermiş diyolar benim henüz tutmadı ama nasip. Ay boyunca 2 günde 1 yapın diyo doktor hadi hayırlısı umarım yeni annelerden biri de sen olursun ama sabret ve kafanı takma:)

vay maşaallah yaa,gazetecisin demek,ordan oraya koşturmacadır senin hayatın.
bebiş için de rahatlık ilk şart canım

ohh yeter tabi maşaallah,afiyet olun.ya ben hiç kilo almadım ya acaba dengeli beslenmiyormuyum ki ya

saol tatlım sen ne pişiirdin bakayıımmmmm canım bende kilo almadım dahaaa aksine 8 kilo vermiştim düşün ama dr bebişin sağlıklı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…