hadi yaa,abimlerde kütahyadalar merkezde.güzel yer hoşuma gitti.he yaa ne güzel olur,gezek lere gideriz :)) kesişmesede bi şekilde buluşuruz
hayırlısı yaa, bilmiyorum rabbim hakkımızda hayırlı yerler nasib eder inşaallah
12 yıl tek çocuktum bacım onun şımarıklığı var hala bide yükselenim akrep onun özelliklerini daha çok taşıyom galiba
ay belki yengenle tanışmışımdır bile en az 30 kiş tanıdım burda artık çarşıya çıkınca simalar tanıdk geliyor:) hayırlısı olsun canım inşaallah.
bende diyemedim hemen patrona. önce muasebeci kadina söyledim oda cesaret verdi söyle falan diye. söyledikten sonra onlarda sevindi zaten kimse birsey diyemezki sonucta. bosver bu duyguyu kimse sana veremez. cok güzel oluyo inanki. karninda ikinizinde cani var. ikinizden bir parca. hele insan bi zamanlar sevgilimle buluscam diye neler yapmistim diye düsününce bebek daha bi tatli geliyo insana.
bebiş ne güzel şey, güzel şey bebiş. Kızlar hamileliliği kolaylaştıran bir yöntem daha var ki; o da incir kürü... İnşaallah yarın itibariyle ona da başlıyorum. 8-9 tane inciri yarım litre suda 15 dk. kaynatın. Ilıdıktan sonra gün içerisinde 20-25 gün boyunca için. bu yöntemle hamiş kalanları çok duydum tabii önce allahın izniyle. bir de daha da etkilisi deniliyor o da yumurtanın kolay çatlaması için imiş.
*yarım litre suda 8-9 inciri 15 dk kaynat, 4 havucu da ayrı bir tencerede yarım litre suda kaynat 20 dk., Her ikisi de ılıdıktan sonra süzün, karıştırın her iki sıvıyı da ve öğleden evvel ve öğleden sonra birer bardak için bitine kadar. bitince bir hafta ara verip tekrarlayabilirsiniz.
canım prinçli kabak yemeği yanınada pilavyapıcam birazzz bide turşu oh yeter herhalde:)evhan ben burdayım ohh ne pişirdin maşaallah,biz 7 gibi yiyecez, birazd ahazır gibi yemek yavaştan alıyorum ben
Kızlar ben yine yoğunlaştım kaçıyom bacılarrrrrrrrrrrrr öpüyorum hepiniziiiii
Kızlar ben yine yoğunlaştım kaçıyom bacılarrrrrrrrrrrrr öpüyorum hepiniziiiii
Pompiş hoşgeldin anlatsana kendini ne zamandır deniyon bebiş?
kuzucum yeni evli sayılırım 8 aylık. gazeteciyim iş güç koşturup duruyordum. evlendiğimiz ilk günden beri bebiş istiyordu eşim ama ben yok işim yok daha çok gencim falan derken bir anda karar verdim bebiş olayına. eşimle kısmi bir dünya turu isteğimiz var birkaç yıl içinde. istedim ki yavrucuğum da görsün gezsin şimdiden benle beraber. bebiş çalışmalarına ne zaman başladın dersen valla üç gün olduheyecan da çok var, ama anladım ki sakinlik ve sabır şart bebiş konusunda
canım prinçli kabak yemeği yanınada pilavyapıcam birazzz bide turşu oh yeter herhalde:)
tamam canım özletme kendini a.e.o
kuzucum yeni evli sayılırım 8 aylık. gazeteciyim iş güç koşturup duruyordum. evlendiğimiz ilk günden beri bebiş istiyordu eşim ama ben yok işim yok daha çok gencim falan derken bir anda karar verdim bebiş olayına. eşimle kısmi bir dünya turu isteğimiz var birkaç yıl içinde. istedim ki yavrucuğum da görsün gezsin şimdiden benle beraber. bebiş çalışmalarına ne zaman başladın dersen valla üç gün olduheyecan da çok var, ama anladım ki sakinlik ve sabır şart bebiş konusunda
ohh yeter tabi maşaallah,afiyet olun.ya ben hiç kilo almadım ya acaba dengeli beslenmiyormuyum ki ya
ohh yeter tabi maşaallah,afiyet olun.ya ben hiç kilo almadım ya acaba dengeli beslenmiyormuyum ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?