Sorma ama ben naptım müdürüme anlattım olanı biteni o adam gidene kadar onun işlerine dokunmam o gitsin sonra yaparım dedim:)
geldim napıyonuzzzzzzzzzzz
geldim napıyonuzzzzzzzzzzz
kızlar meraba nasılsınız artık cok giremiorm nete oturamıorm fazla kasılmalarım ve sancılarm basladı ntsde de sancı cıktı doktorum 3 hafta daha sabretmemiz gerektiğini söledi dualarınızı eksik etmeyn benm prensesim azcık daha dursun
kızlar meraba nasılsınız artık cok giremiorm nete oturamıorm fazla kasılmalarım ve sancılarm basladı ntsde de sancı cıktı doktorum 3 hafta daha sabretmemiz gerektiğini söledi dualarınızı eksik etmeyn benm prensesim azcık daha dursun
bugün erken den gelip yazayım dedim kızlar günaydınlar... Burada çok güzel bir kar yağıyor inşallah tutar...
Günaydın canım bende çok özledim vallahii.. Sorma sabah 8 de çıktım 6 da anca eve geldimm..günaydın yafrumm hoşgeldin özledik valla seni
nasılsın ne var ne yok yine toktorlardasın haa
Günaydın canım bende çok özledim vallahii.. Sorma sabah 8 de çıktım 6 da anca eve geldimm..
Ne yapayım kaynanam iyi bir bakımdan geçiyor enazından biryerlerim ağrıyor dediğinde bişeyin yok diyebilelimmm... Biraz kuruntulu sağolsun...
Dün çok yoruldum sanırım belim çok ağrıyor bu sabah...
Benimde korktuğum bu zaten benide hastalık hastası edecek bunlar...canım bence siz eve bi dr alın
yada ailecek hastanede kalın çok iyi olacak
kız sende onlara benzeme haa herkes hastalık hastası bence sende hasta olma onlar gibi
günaydın güzel hatunlar nabersiniz..
rondinacım yine dün işbaşındaymışın allah yardımcın olsun bi hemşire kıyafeti giy barimde anlaşılsın. konu komşu bilsinde ihtiyaç halinde çağırsın seni.
bennn iyiyimmm alışmalar son hız. doktor bugün sabah için iş verdiydi bize ama sabahları eşimm uykudan gözünü açamıyo bizde dün yaptık ödevimizi. son ödevimizde yarın gece yarısıymış. bakalım ödev sonucu ne alcaz. örtmenimizden.:92:
Hadi bakalım sizin karnenizinde pekiyi ile dolu olduğunu görelim artıkkkkkkgünaydın güzel hatunlar nabersiniz..
rondinacım yine dün işbaşındaymışın allah yardımcın olsun bi hemşire kıyafeti giy barimde anlaşılsın. konu komşu bilsinde ihtiyaç halinde çağırsın seni.
bennn iyiyimmm alışmalar son hız. doktor bugün sabah için iş verdiydi bize ama sabahları eşimm uykudan gözünü açamıyo bizde dün yaptık ödevimizi. son ödevimizde yarın gece yarısıymış. bakalım ödev sonucu ne alcaz. örtmenimizden.:92:
günaydııııııın.........
bugun benım dogumgunuuum
İyiki doğdunnn canısıııııııııı.. Hep mutluu olll....günaydııııııın.........
bugun benım dogumgunuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?