Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar meraba nasılsınız artık cok giremiorm nete oturamıorm fazla kasılmalarım ve sancılarm basladı ntsde de sancı cıktı doktorum 3 hafta daha sabretmemiz gerektiğini söledi dualarınızı eksik etmeyn benm prensesim azcık daha dursun

cınımcıımm Allah yardımcın olsun..sen şimdii ohh uzat ayaklarını yat ..dinlen bi güzel.. güzel şeyler düşün ne yorul ne üzül.bak o zaman bebişin cıkmak ıstemeyecek..40 haftan dolunca off olsun artık dıyeceksın inşallah

canım sıkma canını lütfen uzan bol bol oooh mis gibi bacaklarını da yukarı kaldır ne sancı da ne bişe bebişine içerinin rahatlığını gösterki son ana kadar içinde beklesin:)

kızlar beni merak etmişsiniz çok duygulandım valla..
Birazın çözmüş beni maşallahh. Öncelikle hafta sonu yaşgünü kutlaması falan olmadı eşim para alamadık o yüzden birşey yapaamadım özür dilerim dedi birşey diyemedimm..
Dün gecede kaynanam aradı yarın doktora gideceğim dedi.. Anlayacağınız bugün tüm günüm onunla geçti 6 da eve gelebildik. yarında 2 de bi randevusu daha var..
Bu arada bi kaç gündür kasık ve bel ağrılarım başladı tekrar... Dün ise baş ağrısı ve bulantıyla uğraştım.. Bugün ise mide yanmasıyla vlla ne olacak beni halim bilemiyorum.. Birde bugün komşumuz hamileymiş onu öğrendim 5 yıldır tedavi sonucunda hamile kalmış nihayet çok seviniyor ama ben nedense çok üzüldüm... Dün gece gözümü kapatsam rüyamda bebek sesleriyle uyandım anlamadım.. Kafaya fena takılı kaldı anlayacağınız yine...
Bugünlük bu kadar..... Gül bari sende hamile olda sıra bana gelsinn..

iyi geceler hanımlarr yiğenlerimden ancak sıra geldii çok özledim sizlerriii bende tatildeyim ailemin yanındayımm bütün kızlar toplandıkkk oturuyoruzz
bu hafta inşşş bende dr a gideceğimmm
gülümmm çalışmaya devamm hadii inşşşş iyi haberlerini alırız canım bol bol dua ediyorummm canımmm
ebrarımm canım benim strese girme çevrende soruştur bakalım mutlaka dr bulursunnn
ayyyy kızlar ben çok özledimmmm sizleriiii

günaydın yafrumm hoşgeldin özledik valla seni
nasılsın ne var ne yok yine toktorlardasın haa
Günaydın canım bende çok özledim vallahii.. Sorma sabah 8 de çıktım 6 da anca eve geldimm..
Ne yapayım kaynanam iyi bir bakımdan geçiyor enazından biryerlerim ağrıyor dediğinde bişeyin yok diyebilelimmm... Biraz kuruntulu sağolsun...
Dün çok yoruldum sanırım belim çok ağrıyor bu sabah...

canım bence siz eve bi dr alın
yada ailecek hastanede kalın çok iyi olacak
kız sende onlara benzeme haa herkes hastalık hastası bence sende hasta olma onlar gibi

günaydın güzel hatunlar nabersiniz..
rondinacım yine dün işbaşındaymışın allah yardımcın olsun bi hemşire kıyafeti giy barimde anlaşılsın. konu komşu bilsinde ihtiyaç halinde çağırsın seni.
bennn iyiyimmm alışmalar son hız. doktor bugün sabah için iş verdiydi bize ama sabahları eşimm uykudan gözünü açamıyo bizde dün yaptık ödevimizi. son ödevimizde yarın gece yarısıymış. bakalım ödev sonucu ne alcaz. örtmenimizden.:92:

günaydın canımm hadi bakalım belinize kuvvet
inş.yıldızlı peki alırsınız
beşizz gelcek inşşş.

Hadi bakalım sizin karnenizinde pekiyi ile dolu olduğunu görelim artıkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…