ayyy cnm yaaaa beşiz zor artık beeeee ikiz olabilir ama şöylede olabilir 2 yumurtadan 2 şertane lursa 4üz olabilir. allahım hayırlısını versingünaydın canımm hadi bakalım belinize kuvvet
inş.yıldızlı peki alırsınız
beşizz gelcek inşşş.
inşallah cnmmmmm cuma belli olar herhalde dr. kontrole çağırdığına göre.Hadi bakalım sizin karnenizinde pekiyi ile dolu olduğunu görelim artıkkkkkk
günaydııııııın.........
bugun benım dogumgunuuum
günaydınnnn
anammm dimek doğum gününnn
canım benim bütün güzellikler mutluluklar seni bulsunn
kızınla ve eşinle birlikte nice mutlu huzurlu yıllara............
günaydııııııın.........
bugun benım dogumgunuuum
ayyy cnm yaaaa beşiz zor artık beeeee ikiz olabilir ama şöylede olabilir 2 yumurtadan 2 şertane lursa 4üz olabilir. allahım hayırlısını versin
inşallah cnmmmmm cuma belli olar herhalde dr. kontrole çağırdığına göre.
yaaaa kafama bişi takılıyo şimdi duphaston ilaç içiyomya hem düşük önleyici bu ilaç hemde adet düzenleyici. adet günü ilacı içtiğimden adet gelmez ancak bıraktığımda gelir adet. nasıl anlıycak bu doktor hamiş olduğumu. niden içiriyo bu ilacı bana
cook cook teşekkur ederiz ebuşuum..sende heep mutlu ol inşallahh..
ayyy cnm yaaaa beşiz zor artık beeeee ikiz olabilir ama şöylede olabilir 2 yumurtadan 2 şertane lursa 4üz olabilir. allahım hayırlısını versin
oyyyyy oyyyyyyyyy kepeklimimmmmmm nice mutlu sağlıklı yıllara canım doğum günün kutlu olsun. nice yaşlar görmen dileğiyle gül.
yaaaa kafama bişi takılıyo şimdi duphaston ilaç içiyomya hem düşük önleyici bu ilaç hemde adet düzenleyici. adet günü ilacı içtiğimden adet gelmez ancak bıraktığımda gelir adet. nasıl anlıycak bu doktor hamiş olduğumu. niden içiriyo bu ilacı bana
oyyyyy oyyyyyyyyy kepeklimimmmmmm nice mutlu sağlıklı yıllara canım doğum günün kutlu olsun. nice yaşlar görmen dileğiyle gül.
Mutlu yıllar sanaaaaa mutlu yıllar sanaaaaa mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaa:) Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:):103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
aaaayyyyyy cok tatlısıııııııııııııııııınnn
ccoook cook tesekkur ederım...Senınde heep gonlunce olsun ınsallah....
Eki Görüntüle 135982
buda hediyen kepeklimmmmm
Günaydınlar , bizde planladık bebeği mayıs gibi dusunuyoruz.
Kızllaaaaaaaaaaar çoook mutluyum çünkülüm perşembe doktora gidecem ve rapor çakacam perşembe cuma cmt. pzr. kafa dinliycem ooooh sefam olsuun:)
Kızllaaaaaaaaaaar çoook mutluyum çünkülüm perşembe doktora gidecem ve rapor çakacam perşembe cuma cmt. pzr. kafa dinliycem ooooh sefam olsuun:)
inşallah canım, forumlara goz attım da ozellikle yas ilerleyince zor oluyormus. Var mı kızlar bana bi oneriniz, ben sigara bağımlısıyım 3 gun sonra sigarayı bırakacam. Folik asit kullanmaya basladım. Bide saglık ocagına gidecegim.Hadi hayırlısı inşallah istediğiniz zamanda gelir:)
Günaydınlar , bizde planladık bebeği mayıs gibi dusunuyoruz.
uyy uyyyy kızlarımızda boyle pamuk olsun ınsallaah ebuşuuuumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?