Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın canımm hadi bakalım belinize kuvvet
inş.yıldızlı peki alırsınız
beşizz gelcek inşşş.
ayyy cnm yaaaa beşiz zor artık beeeee ikiz olabilir ama şöylede olabilir 2 yumurtadan 2 şertane lursa 4üz olabilir. allahım hayırlısını versin

Hadi bakalım sizin karnenizinde pekiyi ile dolu olduğunu görelim artıkkkkkk
inşallah cnmmmmm cuma belli olar herhalde dr. kontrole çağırdığına göre.
günaydııııııın.........

bugun benım dogumgunuuum

oyyyyy oyyyyyyyyy kepeklimimmmmmm nice mutlu sağlıklı yıllara canım doğum günün kutlu olsun. nice yaşlar görmen dileğiyle gül.
yaaaa kafama bişi takılıyo şimdi duphaston ilaç içiyomya hem düşük önleyici bu ilaç hemde adet düzenleyici. adet günü ilacı içtiğimden adet gelmez ancak bıraktığımda gelir adet. nasıl anlıycak bu doktor hamiş olduğumu. niden içiriyo bu ilacı bana

günaydııııııın.........

bugun benım dogumgunuuum

Mutlu yıllar sanaaaaa mutlu yıllar sanaaaaa mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaa:) Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:)Hepiy börtey tu yuuuuuuu:):103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

canım belkim bu arada diğer yumoşlarda büyüyüp çıtlar ne biliyon o zaman beşiz olar işte
yawrum hala aklındamı şu ilaç dedim ya toktora sor bak bildiği bişey vardır ki vermiş sana

saool Gülüüüm..Allahım inşallah tez zamnda senide bebeğinle mutlu etsin..işallah en kısa sürede guzel haberlerle gelırsın..

ilacıdabi doktoruna sorsaydın ya..ne kadar profda olsam bu konuda eksık kalmısım.

Güüüüül hangi çağda yaşıyon o ilaç adetini geciktirirse doktor sana adaet tarihinde Beta HCG yapacak zati:)

aaaayyyyyy cok tatlısıııııııııııııııııınnn

ccoook cook tesekkur ederım...Senınde heep gonlunce olsun ınsallah....

Kızllaaaaaaaaaaar çoook mutluyum çünkülüm perşembe doktora gidecem ve rapor çakacam perşembe cuma cmt. pzr. kafa dinliycem ooooh sefam olsuun:)

Siz hemipiniz hamilesiniz ama, bakalım nasıl olacak benimki, biraz endiseliyim, yaşım da var o yuzden, daha yeni karar verdik bizz

Kızllaaaaaaaaaaar çoook mutluyum çünkülüm perşembe doktora gidecem ve rapor çakacam perşembe cuma cmt. pzr. kafa dinliycem ooooh sefam olsuun:)

ohhhh sefan olsun ohh ohhhh...
valla benımde persembe annem gelecek bende pazartesı ızın alıım dıorum.cumartesı pazar pazartesı annemle olurum ınsallah

Hadi hayırlısı inşallah istediğiniz zamanda gelir:)
inşallah canım, forumlara goz attım da ozellikle yas ilerleyince zor oluyormus. Var mı kızlar bana bi oneriniz, ben sigara bağımlısıyım 3 gun sonra sigarayı bırakacam. Folik asit kullanmaya basladım. Bide saglık ocagına gidecegim.

Günaydınlar , bizde planladık bebeği mayıs gibi dusunuyoruz.

günaydın canım hoşgeldin bence hiç bekleme zaten ha deyince olmuyor bebiş

uyy uyyyy kızlarımızda boyle pamuk olsun ınsallaah ebuşuuuumm..

kepeem dün akşam ilk defa rüyamda kızımı gördüm buna benziyordu zati
ama o kadar mutlu bi şekilde uyandım ki anlatamam doğum yaptım kızımı gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…