Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Siz hemipiniz hamilesiniz ama, bakalım nasıl olacak benimki, biraz endiseliyim, yaşım da var o yuzden, daha yeni karar verdik bizz

sunshine hosgeldin.Hayırlısıyla cok bekletmeden gelır ınsallah bebısın.hıc endıselenme.bizde bu topiğe geldıgımızde hamıle degıldık hepımız burada hamıle oldugumuzu ogrendık.guzel haberler bekledıgımız bı dolu da arkadasımız var.inşallah senden de en kısa surede alırız mutlu haberı.
yanlız benden soylemesı bebek dusunmek vırus gıbıdır .bugun plan yaparsın mayısda olsun dıye.sonra bı zaman gecer acaba olur mu kı dersın bu fıkır beynını kemırır bı bakmıssın mayıs olmadan calısmalara baslamıssın işallah da bekletmeden gelır bebegın..
sen anlat simdik.. in misin cin misin sen kimsin.. :87:

bu arada günaydın kızlarrrrrrr bende hala adet olmadım bekliyorum bakalım hiç bir belirti yok her ay bi ton belirti bulurdum kendim de ama bu ay aksine hiç birşey yokkkk

uyy seviim ben onun totisiniii.cok tatlıı...bende haftasonu gormustum bebişimii.cimik cimik gözlerle bana bakıyordu.tombulluktan yanakları sarkmıstı. sevdim sevdim...Allahım inşallah saglıkla kavustursun.tum isteyenlerede nasıp etsın..

uyyy maşallahh
ya inş. tombik tombik olar bebeklerimiz çok seviyorum tombiş bebikleri
allahım isteyen herkese nasip etsin yaa

ohhhh sefan olsun ohh ohhhh...
valla benımde persembe annem gelecek bende pazartesı ızın alıım dıorum.cumartesı pazar pazartesı annemle olurum ınsallah

ohh keyfine bak kuşum dinlen güzelce

Valla öyle yapacam şirketi kurtaran kadın değilim ya ben:) Birazda bensiz idare etsinler valla:)

Ne kadar neşeli bi topicmiş burası :) bayıldım valla,,
hoş gelmişim aranıza...

Hoşgeldddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:)
Bence bekleme eğer karar verdiyseniz çalışmalara başlayın öyle ha diyince olmuyo inşallah siz ilk seferde tutturursunuz:)

Bu cümleyi bekliyodum hasretle:)

bu arada günaydın kızlarrrrrrr bende hala adet olmadım bekliyorum bakalım hiç bir belirti yok her ay bi ton belirti bulurdum kendim de ama bu ay aksine hiç birşey yokkkk

Hadi hayırlısı :) Bi test yapsana kızım:)

Son düzenleme:

Bende dün gece rüyamda emzirdim bebişimi:)

ben okurken yetisemedim hızınıza valla,, oncelikle tum anne adaylarına sagılıklı hamilelikler ve bebecikler diliyorum,

ben okurken yetisemedim hızınıza valla,, oncelikle tum anne adaylarına sagılıklı hamilelikler ve bebecikler diliyorum,

canım bugün daha yavaş başladık kalabalık olunca gör bide kimse yetişemiyor o zaman bize
saol canım inş. sana ve tüm isteyenlere de hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim

Yaaa kızlar çok canım sıkılıyo yaaa Uuuuf çalışmak istemiyorum dünya iş var beni bekliyor, mdrle konuştum benim zamla terfi yattı ama işten ayrılan arkadaşın işleri üzerime yıkıldı ne güzel hayat dimi ağlıycam valla haaa:) oooof oooof yarını da atlatayım 4 gün kafa yapcam inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…