günaydııııııın.........
bugun benım dogumgunuuum[/QUOT
nice mutlu yıllara canımmmmmm dogum günü kutlu olsunnnn allah eşinle bebişin ailenle uzunn ve mutlu yıllar nasip etsin sana:119::119::119::119::119::125::125::125:
Siz hemipiniz hamilesiniz ama, bakalım nasıl olacak benimki, biraz endiseliyim, yaşım da var o yuzden, daha yeni karar verdik bizz
günaydın canım hoşgeldin bence hiç bekleme zaten ha deyince olmuyor bebiş
kepeem dün akşam ilk defa rüyamda kızımı gördüm buna benziyordu zati
ama o kadar mutlu bi şekilde uyandım ki anlatamam doğum yaptım kızımı gördüm
bu arada günaydın kızlarrrrrrr bende hala adet olmadım bekliyorum bakalım hiç bir belirti yok her ay bi ton belirti bulurdum kendim de ama bu ay aksine hiç birşey yokkkk
günaydııııııın.........
bugun benım dogumgunuuum[/QUOT
nice mutlu yıllara canımmmmmm dogum günü kutlu olsunnnn allah eşinle bebişin ailenle uzunn ve mutlu yıllar nasip etsin sana:119::119::119::119::119::125::125::125:
aafıırıııım coook tesekkur ederım..
haydi inşallah bebişin gelmiştir..güzel haberlerle gel..bence yarın test yapalım artııık
uyy seviim ben onun totisiniii.cok tatlıı...bende haftasonu gormustum bebişimii.cimik cimik gözlerle bana bakıyordu.tombulluktan yanakları sarkmıstı. sevdim sevdim...Allahım inşallah saglıkla kavustursun.tum isteyenlerede nasıp etsın..
haydi inşallah bebişin gelmiştir..güzel haberlerle gel..bence yarın test yapalım artııık
CANIM BENİM BAZEN BÖYLE GECİKMEM OLUYOR O YÜZDEN CUMAYA KADAR BEKLİYİM DİYORUM VE BURDA TÜM HAMİŞLER Bİ SÜRÜ BELİRTİ SAYIYOR BENDE HİÇBİRŞEY YOK OYÜZDEN ÜMİDİM DE YOK Kİ
ohhhh sefan olsun ohh ohhhh...
valla benımde persembe annem gelecek bende pazartesı ızın alıım dıorum.cumartesı pazar pazartesı annemle olurum ınsallah
ohh keyfine bak kuşum dinlen güzelce
Ne kadar neşeli bi topicmiş burası :) bayıldım valla,,
hoş gelmişim aranıza...
sunshine hosgeldin.Hayırlısıyla cok bekletmeden gelır ınsallah bebısın.hıc endıselenme.bizde bu topiğe geldıgımızde hamıle degıldık hepımız burada hamıle oldugumuzu ogrendık.guzel haberler bekledıgımız bı dolu da arkadasımız var.inşallah senden de en kısa surede alırız mutlu haberı.
yanlız benden soylemesı bebek dusunmek vırus gıbıdır .bugun plan yaparsın mayısda olsun dıye.sonra bı zaman gecer acaba olur mu kı dersın bu fıkır beynını kemırır bı bakmıssın mayıs olmadan calısmalara baslamıssınişallah da bekletmeden gelır bebegın..
sen anlat simdik.. in misin cin misin sen kimsin.. :87:
bu arada günaydın kızlarrrrrrr bende hala adet olmadım bekliyorum bakalım hiç bir belirti yok her ay bi ton belirti bulurdum kendim de ama bu ay aksine hiç birşey yokkkk
CANIM BENİM BAZEN BÖYLE GECİKMEM OLUYOR O YÜZDEN CUMAYA KADAR BEKLİYİM DİYORUM VE BURDA TÜM HAMİŞLER Bİ SÜRÜ BELİRTİ SAYIYOR BENDE HİÇBİRŞEY YOK OYÜZDEN ÜMİDİM DE YOK Kİ
benimde hiiç yoktu ki belirtim hiiç üzülme..hatta testtede epey cıkmamıstı.hayırlısıyla gelmiştir inşallah.
benimde hiiç yoktu ki belirtim hiiç üzülme..hatta testtede epey cıkmamıstı.hayırlısıyla gelmiştir inşallah.
İNŞ. CANIM YA ALLAHIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN BANA VE TÜM BEKLEYENLERE
uyy seviim ben onun totisiniii.cok tatlıı...bende haftasonu gormustum bebişimii.cimik cimik gözlerle bana bakıyordu.tombulluktan yanakları sarkmıstı. sevdim sevdim...Allahım inşallah saglıkla kavustursun.tum isteyenlerede nasıp etsın..
ben okurken yetisemedim hızınıza valla,, oncelikle tum anne adaylarına sagılıklı hamilelikler ve bebecikler diliyorum,
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?