sunshine hosgeldin.Hayırlısıyla cok bekletmeden gelır ınsallah bebısın.hıc endıselenme.bizde bu topiğe geldıgımızde hamıle degıldık hepımız burada hamıle oldugumuzu ogrendık.guzel haberler bekledıgımız bı dolu da arkadasımız var.inşallah senden de en kısa surede alırız mutlu haberı.
yanlız benden soylemesı bebek dusunmek vırus gıbıdır .bugun plan yaparsın mayısda olsun dıye.sonra bı zaman gecer acaba olur mu kı dersın bu fıkır beynını kemırır bı bakmıssın mayıs olmadan calısmalara baslamıssınişallah da bekletmeden gelır bebegın..
sen anlat simdik.. in misin cin misin sen kimsin.. :87:
Bende dün gece rüyamda emzirdim bebişimi:)
Enaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam kim gelmiş kız hoşgeldin deli maynak:)
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Yaaa kızlar çok canım sıkılıyo yaaaUuuuf çalışmak istemiyorum dünya iş var beni bekliyor, mdrle konuştum benim zamla terfi yattı ama işten ayrılan arkadaşın işleri üzerime yıkıldı ne güzel hayat dimi ağlıycam valla haaa:) oooof oooof yarını da atlatayım 4 gün kafa yapcam inşallah:)
güne güzel bi başlangıç sanırım günaydınnnnnnnnn
Herkese günaydınlarrrrr
kepeklim doğum günün kutlu olsun
Bebişinle ve eşinle mutlu huzurlu yıllar olsun
shining hoşgeldin aramıza inş sende ve tüm hamile kalmayı
bekleyen arkadaşlar kavuşuruz bebişlerimize...
Klasik müdür taktiğiYaaa kızlar çok canım sıkılıyo yaaaUuuuf çalışmak istemiyorum dünya iş var beni bekliyor, mdrle konuştum benim zamla terfi yattı ama işten ayrılan arkadaşın işleri üzerime yıkıldı ne güzel hayat dimi ağlıycam valla haaa:) oooof oooof yarını da atlatayım 4 gün kafa yapcam inşallah:)
evetttt tatlımmmmmmmmm çünküüüüü yarın kızımı görmeye gitcemmmmmm
günaydın sanadaaaaa nasılsın bidenemmmmmmm kıymetlim canım arkadaşım :118::118::118::118::118::118::118:
anam anam anammmmmmmmmm benim kepeklimin doğum günüymüş bugün ay ay aya
doğum günün kutlu olsun bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bak ne güzel kar yağıyo doğum gününde :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
gğnaydın canım hoşgeldin
kepekliekmek oncelikle ailenle birlikte nice mutlu yıllar dilerim canım.
biz bursada oyuruyoruz canım, 3 senelik evliyiz, eşimi anca ikna edebildim, iyidir hostur ama inatçıdır azıcık. Gecen hafta kararını verdik. Ay hala inanamıyorum ikna olduguna .
Ben yeni ayrıldım isten, yeni eve tasındık. Onu toparlamakla ugrasıyorum. Ben malesef sigara kullanıyorum. Onu bırakmam lazım oncelikle. Dun netten sigara bıraktırmak icin bi ot cop karısımı sey siparis ettim, daha once de onunla bırakmıstım. Bana dua edin arkadaslar. hemencecik bırakayım. Vucudun toparlanması icin 3 ay gibi bir sureye ihtiyac varmıs. o yuzden mayıs diye dusunuyoruz.
İnsallah hayırlısıyla gercekten emzircez canım bebeklerimizi,,
:97::97::97::97::97:
hoşbulduk tatlım
dimek bebeni gördün rüyanda allahım sağsalim kavuştursun hepinizi
bebeciklerinize.....
derim teyzesiiiiiii sabah kızıma karı anlattım bak kızım kar yağıyo annen bu karı hiç sevmez diye sohbet yaptık kızımla evdeiyiyim canım benim
uyyy ne güzel git bakalım gör prensesi nasılmış neler yapıormuş bakalım
teyzesi onu çok öpüyormuş de tamammı
inşallah canım benim bi sonraki doğum gününde kuzunda seninle olcak ne güzelllllllll ve en güzeli bu yıl anneler gününü anne olarak geçiricezgünaydıııııııınn ciciiiiiiiiiimm..hosgeldiin.hep beraber mutlu yıllara ınsallaaah
burda durdu kar yaaaaa..üstüne güneşde actıı
ewet kuşum ya kızçemi gördümm o kadan tatlıydı ki anlatamammmmmmmmm:97::97::97::97::97:
sarıbebek sanada gunaydın canıım..düzeldi mi moralin biraz.
tişekkür ederim güzel dileklerine..
shininggg cıs cıs sigara olmassbak ds ile ebrar da tiryakilerdi ama masallah bıraktılar..sende bırakırsın ınsallah
didoşuum cok kıbarsın masallah bakıyorum bugun..senın özünde cok asil biri oldugunu biliyordum zaten. :87:
shininggg cıs cıs sigara olmassbak ds ile ebrar da tiryakilerdi ama masallah bıraktılar..sende bırakırsın ınsallah
didoşuum cok kıbarsın masallah bakıyorum bugun..senın özünde cok asil biri oldugunu biliyordum zaten. :87:
hoşbuldummmmmmmmmmmmmmm :118::118::118::118::118::118::118:
nasılsın datlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
abbooow atmadılar yanı senii..kız anacım ne dedıler allasen zamla alakalı cok merak ettım
''çalışmalarını takdır edıyoruz.kım ne kadar calısıyor tabı kı farkındayız.ama suan durumumuz malum hiç musaıt degıl ziynep hanım.sizden aynı gayreti hatta fazlasını beklıyoruz.''
bu mudur yanı bu mudur...
Klasik müdür taktiği
hos bulduk saribeybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?