Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ohhh maşallah herkeşşş burda ne kaynatıyonuz. bakalım.
patron biyere gittti gıcık herif herbişeyi zarar bana grip 2 gündür banada bulaştırıyo herhal boğzlarım acıyarak kalktım sabah. ilaç da içemem napcam şimdik ben

Ayy kızlar ole cok ozeniyorum ki hepinizeee,,

ne buyuk mutluluk olsa gerek,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
gozlerim doluyo vallaaaaaaaaa

Canım hamile kaldığın an bırakıyorsun sigarayı ben öyle yaptım arada 1-2 fırtlanıyordum ilk zamanlar şimdi onu da bıraktım bebeğinin içinde olduğunu bilince içmiyo insan:)

insallah bıracam persembe gunu,, kararlıyım cok fenaaa

Enaaaaaaaaaaaam unuttuydum kız valla öle benim koca bana geçen sene telefon almıştı anneler gününde nede olsa sende bi gün anne olacaksın diye bakalım busene biişi alırmı:)

uyyyy yerim tombik kızını kız çocuklarını çok seviyorum
inş Allahım bana da bi kız evlat verir hayırlısıyla

Ayyy bende çoook severim kızları benimki de kızdır inşallah:)

Kızlar ev islerine baslamam gerkiyor ama bu linki kaybetmek istemiyorum, ama cok fazla konu var hamilelerin bulusugu. Siz nasıl buluyorsunnuz direk bu sayfayı.

sen kendine bak kaba şeyyyyyyyyyyy ohhh al raporu yat evdee ne güzel

hoşgeldin cicim şikayet etmeeeee ballı su iç sıcak iyi gelir boğazına
ay bu yıl napcaklar bakalım kocişler

günaydın canımcanımcanım arkadaşlarım. kepeklim dogum günü kutlu olsun allah sevdiklerinle mutlu mesut saglıklı bir ömüür nasip etsin sana ve cümlemize inşallah sen ne zaman resim koyucan da biz seni azıcıkda olsa görücez heee. meraktan çatlatıcanmı bizi. kız afr cumya çok var daha ne olur test yap. gülüm maşallah size çalışmaya devam. tutacak inşallah. grip için endişelenme bol bol vitamin takviyesi yap. shining hoşgeldin aramıza. deli didem karımıza laf etme bak durdu zaten canım beyaz kar dün soguktan donduyduk bugün hava daha güzeldi. kar yagdıgı için. sarıbeybim nasılsın canım. zeyno ya bu didemin yüzünden kar bitti.

sizleerrrrrr hergün şikayet ediyodunuz ben niye edemiyom. mananeeeeee konuşturmuyonuz beni kısıyom bak

Benimde kocis hasta aman adam nasıl koruyo beni görmelisiniz karantinaya aldı kendini herşey ayrıldı ama odaları ayırmak yemiyo ben tırsıyom da:)

Ihlamur falan içççç bol bol sıcak tüket sakın ilaç alma ağrı kesici bilem:)

Ayy kızlar ole cok ozeniyorum ki hepinizeee,,

ne buyuk mutluluk olsa gerek,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
gozlerim doluyo vallaaaaaaaaa

insallah bıracam persembe gunu,, kararlıyım cok fenaaa

Kızlar ev islerine baslamam gerkiyor ama bu linki kaybetmek istemiyorum, ama cok fazla konu var hamilelerin bulusugu. Siz nasıl buluyorsunnuz direk bu sayfayı.

Sık kullanılanlara ekle her gün son sayfaya getirir okursun:)

Ay vallahiiiiiiiç umurumda değil oooh sefam olsun ben mi kurtarcam lan dünyayı:)

ohhhhhhhh bitsin yaaa bu ne soğuk kar ben nefret ediyorum laf ederim karınıza
bu arada hoş geldinnnnn

günaydınnn canlarım ......
kepeklim doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu yıllarrrrrrr
kıslar dün ishal oldum ki ben hep kabız olurum..ve adet sancısı gibi sancılar giriyor karnıma ve belime sıklaşırsa doğuruyom demektir..Ayy Allah korusun

iyiyim tatlım kocişim sayesinde moralim azcıkın düzeldiydi
ayy çok sefiyorum ben bu adamı yaaaaaaaaaaa

ferdacım selammmm inşallah cnmm tutar buay yımırtalar iyidi amma.. ohhhh dursun karınız işde biz göremiyoz çünkülüm. kar mar

zi ziiiiii cnmm sanada bulaşmasın diakkat et cnmm. herkes hasta salgın var resmen. nasıl soğuk brasıda. benim hastalık kapıda bide ateşleniyom ben inşallah o seviyeye gelmez yoksam mecbur ilaç alıcam sana özele bişi attıydım baksana bi

yarın kontrole gidicen ya psikolojik birşey canım. hem zaten senin manyak olman normal degilmi sakin ve hanım efendi oldugun günler anormal oluyor benim bildigim.
aaa ben çok hanımefendiyim
rüyam güzeldi amaaa yaaaa o kadar yakışıklı adam girerse rüyaya tabi güzel olur
hoşgeldin tatlımmmmmmmmmm
allah korusun tatlım ya belkim mideni üşütmüşündür ondandır ne doğumu erken daha teyzem çocuğum bekle en az 5 hafta daha doğma şimcik

ya kızım bu kadan tecavi oluyon bebek olcak diye tabi şikayet etmiycen bak küser gelmez haaaaaaaaaaaaaa
bilomdaaaa napimmmm inşallah küsmesss

yarın kontrole gidicen ya psikolojik birşey canım. hem zaten senin manyak olman normal degilmi sakin ve hanım efendi oldugun günler anormal oluyor benim bildigim.

cnmmm geçmş olsun benim kardeşim geçen ay 33 haftalık doğum yaptı. seninde az kalmış allahım yardımcın olsun bencede doğum belirtisi gibi bu belirtiler tedbirli ol evde cnm

ebruu ferda hoşgeldinizz
aman ebrucum dayan biraz daha bak az kaldı hayırlısıyla zamanında gelir inş. bebekin

cınım yukarda explorer uzerınde sık kullanılanlar varya bu sayfayı ekle ..her gırdıgınde tek tusla bu sayfaya ulasırsın..

Fridaaam hos geldın cınıımm..cok tesekkur ederım hep beraber eslerımızle bebıklerımızle guzel yıullar gecırelım ınsallah.darısıda olmayanlara ınsallah..

ebruuuş yaw saka maka 34 haftalık olmussun.gelsede şaşırmayız haa..yaa nasıl haberdar olucaz bız senın dogurdugundan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…