Canım hamile kaldığın an bırakıyorsun sigarayı ben öyle yaptım arada 1-2 fırtlanıyordum ilk zamanlar şimdi onu da bıraktım bebeğinin içinde olduğunu bilince içmiyo insan:)
sarıbebek sanada gunaydın canıım..düzeldi mi moralin biraz.
tişekkür ederim güzel dileklerine..
shininggg cıs cıs sigara olmassbak ds ile ebrar da tiryakilerdi ama masallah bıraktılar..sende bırakırsın ınsallah
didoşuum cok kıbarsın masallah bakıyorum bugun..senın özünde cok asil biri oldugunu biliyordum zaten. :87:
derim teyzesiiiiiii sabah kızıma karı anlattım bak kızım kar yağıyo annen bu karı hiç sevmez diye sohbet yaptık kızımla evde
ay kızzz kocaman olmuştur şimdi nasıl merak ediyom
inşallah canım benim bi sonraki doğum gününde kuzunda seninle olcak ne güzelllllllll ve en güzeli bu yıl anneler gününü anne olarak geçiricez
burda halen kar yağmakta bacımmm yavvv durmadı
uyyyy yerim tombik kızını kız çocuklarını çok seviyorum
inş Allahım bana da bi kız evlat verir hayırlısıyla
sen kendine bak kaba şeyyyyyyyyyyy ohhh al raporu yat evdee ne güzeliyiyim sen bide beni yarından sonra gör:)
patlatcam 2 gün raporu haftasonuyla beraber hooop 4 gün kafa:)
aynen senin söylediklerini müdür müdürdür:)
amaaan salladım hhhiç umrumda değil ağustosta paşa paşa giderim:) aralıkda gelir ücretsizimi alırım haziranda da iş başı yaparım canları çekerse de tazminatımı verip sallarlar beni canıma comcom:)
tabi performans düşüklüğümün nedeni ise ne olduğu bilinemez:)
aynen öle şekerim heryerde aynı herifler:)
didemmi hiiiiç sanmıyorum:)
ohhh maşallah herkeşşş burda ne kaynatıyonuz. Bakalım.
Patron biyere gittti gıcık herif herbişeyi zarar bana grip 2 gündür banada bulaştırıyo herhal boğzlarım acıyarak kalktım sabah. Ilaç da içemem napcam şimdik ben
ay bu yıl napcaklar bakalım kocişlerenaaaaaaaaaaaam unuttuydum kız valla öle benim koca bana geçen sene telefon almıştı anneler gününde nede olsa sende bi gün anne olacaksın diye bakalım busene biişi alırmı:)
ayyy bende çoook severim kızları benimki de kızdır inşallah:)
sen kendine bak kaba şeyyyyyyyyyyy ohhh al raporu yat evdee ne güzel
hoşgeldin cicim şikayet etmeeeee ballı su iç sıcak iyi gelir boğazına
ay bu yıl napcaklar bakalım kocişler
ohhh maşallah herkeşşş burda ne kaynatıyonuz. bakalım.
patron biyere gittti gıcık herif herbişeyi zarar bana grip 2 gündür banada bulaştırıyo herhal boğzlarım acıyarak kalktım sabah. ilaç da içemem napcam şimdik ben
Ayy kızlar ole cok ozeniyorum ki hepinizeee,,
ne buyuk mutluluk olsa gerek,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
gozlerim doluyo vallaaaaaaaaa
insallah bıracam persembe gunu,, kararlıyım cok fenaaa
Kızlar ev islerine baslamam gerkiyor ama bu linki kaybetmek istemiyorum, ama cok fazla konu var hamilelerin bulusugu. Siz nasıl buluyorsunnuz direk bu sayfayı.
sen kendine bak kaba şeyyyyyyyyyyy ohhh al raporu yat evdee ne güzel
hoşgeldin cicim şikayet etmeeeee ballı su iç sıcak iyi gelir boğazına
ay bu yıl napcaklar bakalım kocişler
günaydın canımcanımcanım arkadaşlarım. kepeklim dogum günü kutlu olsun allah sevdiklerinle mutlu mesut saglıklı bir ömüür nasip etsin sana ve cümlemize inşallah sen ne zaman resim koyucan da biz seni azıcıkda olsa görücez heee. meraktan çatlatıcanmı bizi. kız afr cumya çok var daha ne olur test yap. gülüm maşallah size çalışmaya devam. tutacak inşallah. grip için endişelenme bol bol vitamin takviyesi yap. shining hoşgeldin aramıza. deli didem karımıza laf etme bak durdu zaten canım beyaz kar dün soguktan donduyduk bugün hava daha güzeldi. kar yagdıgı için. sarıbeybim nasılsın canım. zeyno ya bu didemin yüzünden kar bitti.
sizleerrrrrr hergün şikayet ediyodunuz ben niye edemiyom. mananeeeeee konuşturmuyonuz beni kısıyom bak
kızlar yavvvvvvvvvv bende rüyamda doktorumu gördüm manyaklaştımmı ne
günaydın canımcanımcanım arkadaşlarım. kepeklim dogum günü kutlu olsun allah sevdiklerinle mutlu mesut saglıklı bir ömüür nasip etsin sana ve cümlemize inşallah sen ne zaman resim koyucan da biz seni azıcıkda olsa görücez heee. meraktan çatlatıcanmı bizi. kız afr cumya çok var daha ne olur test yap. gülüm maşallah size çalışmaya devam. tutacak inşallah. grip için endişelenme bol bol vitamin takviyesi yap. shining hoşgeldin aramıza. deli didem karımıza laf etme bak durdu zaten canım beyaz kar dün soguktan donduyduk bugün hava daha güzeldi. kar yagdıgı için. sarıbeybim nasılsın canım. zeyno ya bu didemin yüzünden kar bitti.
aaa ben çok hanımefendiyimyarın kontrole gidicen ya psikolojik birşey canım. hem zaten senin manyak olman normal degilmi sakin ve hanım efendi oldugun günler anormal oluyor benim bildigim.
hoşgeldin tatlımmmmmmmmmmgünaydınnn canlarım ......
kepeklim doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu yıllarrrrrrr
kıslar dün ishal oldum ki ben hep kabız olurum..ve adet sancısı gibi sancılar giriyor karnıma ve belime sıklaşırsa doğuruyom demektir..Ayy Allah korusun
bilomdaaaa napimmmm inşallah küsmesssya kızım bu kadan tecavi oluyon bebek olcak diye tabi şikayet etmiycen bak küser gelmez haaaaaaaaaaaaaa
yarın kontrole gidicen ya psikolojik birşey canım. hem zaten senin manyak olman normal degilmi sakin ve hanım efendi oldugun günler anormal oluyor benim bildigim.
günaydınnn canlarım ......
kepeklim doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu yıllarrrrrrr
kıslar dün ishal oldum ki ben hep kabız olurum..ve adet sancısı gibi sancılar giriyor karnıma ve belime sıklaşırsa doğuruyom demektir..Ayy Allah korusun
iyiyim tatlım kocişim sayesinde moralim azcıkın düzeldiydi
ayy çok sefiyorum ben bu adamı yaaaaaaaaaaa
Kızlar ev islerine baslamam gerkiyor ama bu linki kaybetmek istemiyorum, ama cok fazla konu var hamilelerin bulusugu. Siz nasıl buluyorsunnuz direk bu sayfayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?