günaydınnn canlarım ......
kepeklim doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu yıllarrrrrrr
kıslar dün ishal oldum ki ben hep kabız olurum..ve adet sancısı gibi sancılar giriyor karnıma ve belime sıklaşırsa doğuruyom demektir..Ayy Allah korusun
bilomdaaaa napimmmm inşallah küsmesss
Cnmmm geçmş olsun benim kardeşim geçen ay 33 haftalık doğum yaptı. Seninde az kalmış allahım yardımcın olsun bencede doğum belirtisi gibi bu belirtiler tedbirli ol evde cnm
inşallahhhhhhhhhhbebiş yapcanız sev tabi adamını. Bak ben 1 haftadır çok sefiyom herifimi yarın son gün ondan snra sefmicem
aaa ben çok hanımefendiyim
rüyam güzeldi amaaa yaaaa o kadar yakışıklı adam girerse rüyaya tabi güzel olur
hoşgeldin tatlımmmmmmmmmm
allah korusun tatlım ya belkim mideni üşütmüşündür ondandır ne doğumu erken daha teyzem çocuğum bekle en az 5 hafta daha doğma şimcik
inşallahhhhhhhhhh
kızım sen ne çıkarcısın yaaa ziii gibi sendemi adama sperm makinası olarak bakıyon
hoşbuldum canım nasılsın ..ay ne bilim canım insan evde olunca evhamlanıyor çalışırken böyle değildim .daha ne rüyalar göreceksin ben hayatımın en saçma rüyalarını görüyorum son 2 aydır hemde hergün .bu hormonlar mahvetti bizi
bebiş yapcanız sev tabi adamını. bak ben 1 haftadır çok sefiyom herifimi yarın son gün ondan snra sefmicem[/QUOTE
evt cnm ya bebiş yapcez inş.
ivettttttttttt görsen ne yağlar ballar nazlar yapıyommm. işim bitesiye. eee örtmenimiz ödev verdi kesin yapmam lazım. adamcazzzzzz da seviniyo karım beni ne kadannn çok sefiyomuş die.
bilomdaaaa napimmmm inşallah küsmesss
cnmmm geçmş olsun benim kardeşim geçen ay 33 haftalık doğum yaptı. seninde az kalmış allahım yardımcın olsun bencede doğum belirtisi gibi bu belirtiler tedbirli ol evde cnm
iyiyim tatlım kocişim sayesinde moralim azcıkın düzeldiydi
ayy çok sefiyorum ben bu adamı yaaaaaaaaaaa
hormonlardan mı kaynaklanıyo diyosun yaniiii ne bilim güzel bi rüyaydı
aman evham yapma tatlım korktuğun başına gelir inşallah sağ salim zamanında gelir bebişin
aminnn tetikteyim canım dün evi temizledin önceki gün kendimi ..gül hep aklımdasın bebişin inşallah bu ay seninledir ayyy sizinde haberlerinizi bi alsam valla o zaman rahat doğururum
ebruu ferda hoşgeldinizz
aman ebrucum dayan biraz daha bak az kaldı hayırlısıyla zamanında gelir inş. bebekin
dur cnmm yarınıda bitirelim ondan snra sölesende olarrrrrr. işim bitmedi dahavah garibimmmmmmmmm akşam arıymda şu kocana gerçekleri anlatıym ben
aminnn tetikteyim canım dün evi temizledin önceki gün kendimi ..gül hep aklımdasın bebişin inşallah bu ay seninledir ayyy sizinde haberlerinizi bi alsam valla o zaman rahat doğururum
ferdacım selammmm inşallah cnmm tutar buay yımırtalar iyidi amma.. ohhhh dursun karınız işde biz göremiyoz çünkülüm. kar mar
zi ziiiiii cnmm sanada bulaşmasın diakkat et cnmm. herkes hasta salgın var resmen. nasıl soğuk brasıda. benim hastalık kapıda bide ateşleniyom ben inşallah o seviyeye gelmez yoksam mecbur ilaç alıcam sana özele bişi attıydım baksana bi
cınım yukarda explorer uzerınde sık kullanılanlar varya bu sayfayı ekle ..her gırdıgınde tek tusla bu sayfaya ulasırsın..
Fridaaam hos geldın cınıımm..cok tesekkur ederım hep beraber eslerımızle bebıklerımızle guzel yıullar gecırelım ınsallah.darısıda olmayanlara ınsallah..
ebruuuş yaw saka maka 34 haftalık olmussun.gelsede şaşırmayız haa..yaa nasıl haberdar olucaz bız senın dogurdugundan ..
ne güzel yaşasın kocişler. bende benimkini çok seviyorum ya. sabah bizim orda çok yar yamıştı heryer bembeyaz dı. zavallı kocişim nasıl sarılıyor bana düşmeyeyim diyo. ayagımda da spor ayakkabı var. botlarımı giyemiyorum koca şişko karnımdan dolayı.
evet cicim oldukça keyifli bi rüyaydıdilinden düşürmediğine göre rüyanı bilmediğimiz bişiler oldu galibaaaa pek bi keyif almışa benziyonsölerim bak kocana seniiiii unut elin herifini
pis çıkarcı ay anacım korkulur sendendur cnmm yarınıda bitirelim ondan snra sölesende olarrrrrr. Işim bitmedi daha
Cnm benimm iyi yapmışın evde temiz olsun sende. Aklında olmama sevindim sizlerin duaları yetiyo cnmm dua edin bol bol. Doğumada gece gündüz gidersen doğum anında aklına gelirsek dua ediver kesin tutuyomuş derler.
Gerçi o ağrıyla ancak kocan aklına gelir beni buhale düşürdün die
evet cicim oldukça keyifli bi rüyaydı
pis çıkarcı ay anacım korkulur senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?