Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Allah korusun cnm ya bol bol dinlen bence sen

bebiş yapcanız sev tabi adamını. Bak ben 1 haftadır çok sefiyom herifimi yarın son gün ondan snra sefmicem
inşallahhhhhhhhhh
kızım sen ne çıkarcısın yaaa ziii gibi sendemi adama sperm makinası olarak bakıyon

hoşbuldum canım nasılsın ..ay ne bilim canım insan evde olunca evhamlanıyor çalışırken böyle değildim .daha ne rüyalar göreceksin ben hayatımın en saçma rüyalarını görüyorum son 2 aydır hemde hergün .bu hormonlar mahvetti bizi

inşallahhhhhhhhhh
kızım sen ne çıkarcısın yaaa ziii gibi sendemi adama sperm makinası olarak bakıyon

ivettttttttttt görsen ne yağlar ballar nazlar yapıyommm. işim bitesiye. eee örtmenimiz ödev verdi kesin yapmam lazım. adamcazzzzzz da seviniyo karım beni ne kadannn çok sefiyomuş die.

hormonlardan mı kaynaklanıyo diyosun yaniiii ne bilim güzel bi rüyaydı
aman evham yapma tatlım korktuğun başına gelir inşallah sağ salim zamanında gelir bebişin

ivettttttttttt görsen ne yağlar ballar nazlar yapıyommm. işim bitesiye. eee örtmenimiz ödev verdi kesin yapmam lazım. adamcazzzzzz da seviniyo karım beni ne kadannn çok sefiyomuş die.

vah garibimmmmmmmmm akşam arıymda şu kocana gerçekleri anlatıym ben

aminnn tetikteyim canım dün evi temizledin önceki gün kendimi ..gül hep aklımdasın bebişin inşallah bu ay seninledir ayyy sizinde haberlerinizi bi alsam valla o zaman rahat doğururum

iyiyim tatlım kocişim sayesinde moralim azcıkın düzeldiydi
ayy çok sefiyorum ben bu adamı yaaaaaaaaaaa

ne güzel yaşasın kocişler. bende benimkini çok seviyorum ya. sabah bizim orda çok yar yamıştı heryer bembeyaz dı. zavallı kocişim nasıl sarılıyor bana düşmeyeyim diyo. ayagımda da spor ayakkabı var. botlarımı giyemiyorum koca şişko karnımdan dolayı.

hormonlardan mı kaynaklanıyo diyosun yaniiii ne bilim güzel bi rüyaydı
aman evham yapma tatlım korktuğun başına gelir inşallah sağ salim zamanında gelir bebişin

dilinden düşürmediğine göre rüyanı bilmediğimiz bişiler oldu galibaaaa pek bi keyif almışa benziyon sölerim bak kocana seniiiii unut elin herifini

aminnn tetikteyim canım dün evi temizledin önceki gün kendimi ..gül hep aklımdasın bebişin inşallah bu ay seninledir ayyy sizinde haberlerinizi bi alsam valla o zaman rahat doğururum

canım doğum sırasında bizlere de dua etmeyi unutma
tabi sancılardan biz aklına gelirmiyiz bilmiyomda
rabbim inşş.hepimize kolay doğumlar nasip etsin

vah garibimmmmmmmmm akşam arıymda şu kocana gerçekleri anlatıym ben
dur cnmm yarınıda bitirelim ondan snra sölesende olarrrrrr. işim bitmedi daha

cnm benimm iyi yapmışın evde temiz olsun sende. aklında olmama sevindim sizlerin duaları yetiyo cnmm dua edin bol bol. doğumada gece gündüz gidersen doğum anında aklına gelirsek dua ediver kesin tutuyomuş derler.
gerçi o ağrıyla ancak kocan aklına gelir beni buhale düşürdün die

ya gül lütfen durmasın bebegim ilk karını doya doya görsün kimbilir onlar büyüyüpte kar oynama yaşlarına geldiklerinde ya hiç kar olmazsa allah korusun. gerçi kar yagması güzel ama karda oynayamayacak olmak çok kötü.

doğurduktan sonra girer yazarım canım ama doğuma giderken falan yazamam galiba ..normal doğum düşünüyorum becerebilirsem

şşşşşşşşşşşş senin bu pc niii gelip kırcam sana yazdım görmedin yineee. şişkooooo sende başladınmı ayakkabı fln giyememeye:86::86:

tmm tmm sonradan gördüm yazmışsın kırmıcam pc. ni. amaaaa burda yağmıyo kar sizinde yağmasın. biz donuyoz siz kartopu oynuyonuz adaletmi

Son düzenleme:
dilinden düşürmediğine göre rüyanı bilmediğimiz bişiler oldu galibaaaa pek bi keyif almışa benziyon sölerim bak kocana seniiiii unut elin herifini
evet cicim oldukça keyifli bi rüyaydı

pis çıkarcı ay anacım korkulur senden

doğururken kocama küfretcem kesinkızlar bende o anda aklıma geldiğince dua etmeye çalışcam ..sizlere hep ediyorum zaten..

bu arada inşikak suresinin ilk 3 ayeti doğumu kolaylaştırıyormuş 7 kere okunması gerekiyormuş..inşirah değil inşikak..birde hurma yemek ..meryem suresinde geçiyo ..

ben kahvaltı yapıp geliyorumm

millet bu çizelgemde yımırtlama günü olarak yazıyo bu günler dimi?
ama biz hiç ödev yapmıyoz ki
ödevi her günmü yapmalıyız bilmiyom ya birileri bişey desinnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…