millet bu çizelgemde yımırtlama günü olarak yazıyo bu günler dimi?
ama biz hiç ödev yapmıyoz ki
ödevi her günmü yapmalıyız bilmiyom ya birileri bişey desinnnnnnnnnn
ferdacım selammmm inşallah cnmm tutar buay yımırtalar iyidi amma.. ohhhh dursun karınız işde biz göremiyoz çünkülüm. kar mar
zi ziiiiii cnmm sanada bulaşmasın diakkat et cnmm. herkes hasta salgın var resmen. nasıl soğuk brasıda. benim hastalık kapıda bide ateşleniyom ben inşallah o seviyeye gelmez yoksam mecbur ilaç alıcam sana özele bişi attıydım baksana bi
ben çıkarcıyım sen sapık taaa doktorunu bilem görüyon rüyanda ben yine kocamı görüom işim bitesiyeAsistanlarıda varmıydı yanında barim. Delüüüüüüüüü
canım doğum sırasında bizlere de dua etmeyi unutma
tabi sancılardan biz aklına gelirmiyiz bilmiyomda
rabbim inşş.hepimize kolay doğumlar nasip etsin
selam kızlar nasılsınız bakalım ben epeydir yazmıyodum arada bakıyorum sadece bende halaaa bi değişiklik yok :85: bu ayda bekliyorum günümü kısmet artık sizlerde iyisiniz maşallah
hayırlısı olsun cnmmmm nerlerdesin hemşooooooo. inşallah rabbim bekletmez artıkselam kızlar nasılsınız bakalım ben epeydir yazmıyodum arada bakıyorum sadece bende halaaa bi değişiklik yok :85: bu ayda bekliyorum günümü kısmet artık sizlerde iyisiniz maşallah
Yavrum o ateş o ateş değil deliiiiiiiiiiiiiiiiiii yumoşların ateşi o ilacın etkisi:) 10 günden fazla sürer:)
cnmm ödevi aksatırsan zayıf alırsın bakkkkk. doktorlar genelde gün aşırı diyo amma bizim dr. gün aşırı olmaz 2 güne bir olması lazım dediydi.gerçi çatlatmadan snra doktor ne gün dediyse o gün yapıyoz. karışık yani. ama sen gün aşırı ödevini yap. bence
benim doktorun asistanı bayan bikere tamammıııııııııııııııııııııııııııııııı
rüyamdada doktorumla konuşuyoduk sirekli birilerini şikayet ediyodu manyak adam
aminnnn cnmmm bencede aklına herifi gelir sadece. ama olsun şimcikde etseniz dua makbuldür.
sen ne işliyon neler yapıyon sesin çıkmıyo halen kızındamı aklın rüyadamısın bacummm
slm canım hoşgeldin ewet epeydir yoktun nerelerdeydin bakim
hayırlısı olsun canım inş. ne zaman günün kaç gün var inş. olmazsın
kızzzzz kayıppp sen nie test yapmıyon bizi bekletiyon bölee yazık deilmi bisürü hamiş bekliyo bak.Slm kızlar net kesilmişti ayyy sizde maşallah çene bi ton yazmışsınız oku oku bitmez varmı kaçırdıgın bişeyyyy
olsun düzensizde olsa gün aşırı deneyin ama dr. gitmeyi ihmeal etme düzensizliğin bir sebebi vardır bulunsun.tamamda benim adetlerim düzensiz ya yımırtlama günümü etkilermi ki
adet olsam gitcem doktora da ama ben bu ayı da değerlendirek diyom ya tutarsa diye
umut fakirin ekmeğiymiş
yok be kuzum hem işlerle ilgileniyom hemide size bakıyom
bu hafta yoğun olcam biraz
hayırlısı olsun cnmmmm nerlerdesin hemşooooooo. inşallah rabbim bekletmez artık
inş canım senide benide bekletmez
hoşbulduk canım cuma günü beklenmeyen adet bakalım bu ay nasıl olacak yalnız dün ve pazar günü sol kasığıma iğne gibi ağrılar battı daha önce olmazdı ama bilemedim hamile arkadaşlarda da oldumu acaba böyle şeyler merak ettim
slm kızlar net kesilmişti ayyy sizde maşallah çene bi ton yazmışsınız oku oku bitmez varmı kaçırdıgın bişeyyyy
Gül abla sende durum ne şimdi yumurtama yarın son sanırım adet ne zaman allahım inş. Gelmezzde bebişin gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?