Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

selam kızlar nasılsınız bakalım ben epeydir yazmıyodum arada bakıyorum sadece bende halaaa bi değişiklik yok :85: bu ayda bekliyorum günümü kısmet artık sizlerde iyisiniz maşallah

millet bu çizelgemde yımırtlama günü olarak yazıyo bu günler dimi?
ama biz hiç ödev yapmıyoz ki
ödevi her günmü yapmalıyız bilmiyom ya birileri bişey desinnnnnnnnnn

cnmm ödevi aksatırsan zayıf alırsın bakkkkk. doktorlar genelde gün aşırı diyo amma bizim dr. gün aşırı olmaz 2 güne bir olması lazım dediydi.gerçi çatlatmadan snra doktor ne gün dediyse o gün yapıyoz. karışık yani. ama sen gün aşırı ödevini yap. bence

Yavrum o ateş o ateş değil deliiiiiiiiiiiiiiiiiii yumoşların ateşi o ilacın etkisi:) 10 günden fazla sürer:)

ben çıkarcıyım sen sapık taaa doktorunu bilem görüyon rüyanda ben yine kocamı görüom işim bitesiye Asistanlarıda varmıydı yanında barim. Delüüüüüüüüü

benim doktorun asistanı bayan bikere tamammıııııııııııııııııııııııııııııııı
rüyamdada doktorumla konuşuyoduk sirekli birilerini şikayet ediyodu manyak adam

canım doğum sırasında bizlere de dua etmeyi unutma
tabi sancılardan biz aklına gelirmiyiz bilmiyomda
rabbim inşş.hepimize kolay doğumlar nasip etsin

aminnnn cnmmm bencede aklına herifi gelir sadece. ama olsun şimcikde etseniz dua makbuldür.

sen ne işliyon neler yapıyon sesin çıkmıyo halen kızındamı aklın rüyadamısın bacummm

selam kızlar nasılsınız bakalım ben epeydir yazmıyodum arada bakıyorum sadece bende halaaa bi değişiklik yok :85: bu ayda bekliyorum günümü kısmet artık sizlerde iyisiniz maşallah

slm canım hoşgeldin ewet epeydir yoktun nerelerdeydin bakim
hayırlısı olsun canım inş. ne zaman günün kaç gün var inş. olmazsın

Slm kızlar net kesilmişti ayyy sizde maşallah çene bi ton yazmışsınız oku oku bitmez varmı kaçırdıgın bişeyyyy

hayırlısı olsun cnmmmm nerlerdesin hemşooooooo. inşallah rabbim bekletmez artık

Yavrum o ateş o ateş değil deliiiiiiiiiiiiiiiiiii yumoşların ateşi o ilacın etkisi:) 10 günden fazla sürer:)

yok kızzzzz grip olunca ateşleniyom didim. gerçi şimdikde yüzüm fln hep yanıyo. cnmm özel mesj attıydım sana bi baksana yafrummm

tamamda benim adetlerim düzensiz ya yımırtlama günümü etkilermi ki
adet olsam gitcem doktora da ama ben bu ayı da değerlendirek diyom ya tutarsa diye
umut fakirin ekmeğiymiş

adamda sen gibiymiş sürekli dır dırrrrrrr kız kendin gibi doktoru nasıl buldun sen

aminnnn cnmmm bencede aklına herifi gelir sadece. ama olsun şimcikde etseniz dua makbuldür.

sen ne işliyon neler yapıyon sesin çıkmıyo halen kızındamı aklın rüyadamısın bacummm

yok be kuzum hem işlerle ilgileniyom hemide size bakıyom
bu hafta yoğun olcam biraz

Gül abla sende durum ne şimdi yumurtama yarın son sanırım adet ne zaman allahım inş. Gelmezzde bebişin gelir

slm canım hoşgeldin ewet epeydir yoktun nerelerdeydin bakim
hayırlısı olsun canım inş. ne zaman günün kaç gün var inş. olmazsın

hoşbulduk canım cuma günü beklenmeyen adet bakalım bu ay nasıl olacak yalnız dün ve pazar günü sol kasığıma iğne gibi ağrılar battı daha önce olmazdı ama bilemedim hamile arkadaşlarda da oldumu acaba böyle şeyler merak ettim

Slm kızlar net kesilmişti ayyy sizde maşallah çene bi ton yazmışsınız oku oku bitmez varmı kaçırdıgın bişeyyyy
kızzzzz kayıppp sen nie test yapmıyon bizi bekletiyon bölee yazık deilmi bisürü hamiş bekliyo bak.
nezaman yapcan test.

tamamda benim adetlerim düzensiz ya yımırtlama günümü etkilermi ki
adet olsam gitcem doktora da ama ben bu ayı da değerlendirek diyom ya tutarsa diye
umut fakirin ekmeğiymiş
olsun düzensizde olsa gün aşırı deneyin ama dr. gitmeyi ihmeal etme düzensizliğin bir sebebi vardır bulunsun.

yok be kuzum hem işlerle ilgileniyom hemide size bakıyom
bu hafta yoğun olcam biraz

anladım cnmmm allah yardımcın olsun. bizim de yoğun oluyo artık sezon başlıyo.

canım ewet kasıkta iğne batmaları gibi şeyler oluyor ama sen bekle
belirti de arama kendinde rabbim hayırlısını versin inş.

Gül abla sende durum ne şimdi yumurtama yarın son sanırım adet ne zaman allahım inş. Gelmezzde bebişin gelir

cnmmm bende durum yarın son çalışmayı yapcaz. cuma kontrol var dr. ne görcek bilmomm çağırdı. adet 13yada 14 şubat sevgililer günü belkim eşime süpriz yaparım o güne denk geliyo.
çatlama güsel oldu 2 yımırtayla yendim. gerisi allaha kaldı bacım

bu arada kızlar dr da gittim adetin 3.günü butun testlri yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı dr 1 seneye tamamlıyalım ondan sonra tedavi dedi şubat ve martta da olmazsa o zaman ilaç falan verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…