adamda sen gibiymiş sürekli dır dırrrrrrr kız kendin gibi doktoru nasıl buldun sen
ebruu ferda hoşgeldinizz
aman ebrucum dayan biraz daha bak az kaldı hayırlısıyla zamanında gelir inş. bebekin
canım ewet kasıkta iğne batmaları gibi şeyler oluyor ama sen bekle
belirti de arama kendinde rabbim hayırlısını versin inş.
selam kızlar naber nasılsınız yeni haberler varmı
selam kızlar naber nasılsınız yeni haberler varmı
oo ikinci kaçakda geldiiiii nerlerdesin kız sen. naber sende varmı bişiler gelişmelerselam kızlar naber nasılsınız yeni haberler varmı
bu arada kızlar dr da gittim adetin 3.günü butun testlri yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı dr 1 seneye tamamlıyalım ondan sonra tedavi dedi şubat ve martta da olmazsa o zaman ilaç falan verecek
kuşum hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin canım nerelerdesin hani daha sık girecektin sen
oo ikinci kaçakda geldiiiii nerlerdesin kız sen. naber sende varmı bişiler gelişmeler
laf yetiştiremiyon dimi çok çenesizler yaaaaa
[ı]hoşbulduk canım naber ne var ne yok hamilelik nasıl baya ilerledin sende şaka maka zaman çar çabuk geçiyor kaçıncı haftadasın[/ı]
hoşbulduk kızlar doğru daha sık gelecektim haklısın ebrarcığım kardeşimin karısı doğum yaptı biraz gelen giden fazla oldu geçen hafta pek girme fırsatım olmadı
vallaha kızlar rahim filmine karar verdim en sonunda dün doktora gittim söktürücü kullan adetin 9. günü gel bakalım dedi hadi bakalım hayırlısı duruma göre iğneye geçecek ama eşimdende sperm testi gerekiyormuş
Gül canım hadi bakalım inşallah seninde tutar bu sefer 2 haftaya güzel haberlerini alırız
sen rahim filmi çektirmiştin değilmi?
kızzzzz kayıppp sen nie test yapmıyon bizi bekletiyon bölee yazık deilmi bisürü hamiş bekliyo bak.
nezaman yapcan test.
ABLA VALLA BENİM BAZEN BÖYLE GECİKME OLUYORYA O YÜZDEN CUMAYA KADAR BEKLİYİM DİYOM HİÇ ÜMİDİM YOK ZATEN EŞİMDE SORUYO SEN ADET OLMADIN DİYE YOK DİYOM DAHA GÜNÜM GELMEDİ BAKALIM BENDE OLURSA Kİ SANMAM AMA EŞİME SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYE OLUR ALLAHIM İNŞ. BU AY SENDE HAMİŞ KALIRSIN SİZE EN GÜZEL HEDİYEYİ VERİR ALLAH
VALLA BENİM BAZEN BÖYLE GECİKME OLUYORYA O YÜZDEN CUMAYA KADAR BEKLİYİM DİYOM HİÇ ÜMİDİM YOK ZATEN EŞİMDE SORUYO SEN ADET OLMADIN DİYE YOK DİYOM DAHA GÜNÜM GELMEDİ BAKALIM BENDE OLURSA Kİ SANMAM AMA EŞİME SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYE OLUR ALLAHIM İNŞ. BU AY SENDE HAMİŞ KALIRSIN SİZE EN GÜZEL HEDİYEYİ VERİR ALLAH
cnmmm sen bilirsin ama belkim vardır ondan gecikiyo normalde gecikmelerin kaç gün sürüyo cnm
bizim gerçekden sevgilier gününe denk geliyo inşallah süpriz yaparım sizlerede
hoşbulduk kızlar doğru daha sık gelecektim haklısın ebrarcığım kardeşimin karısı doğum yaptı biraz gelen giden fazla oldu geçen hafta pek girme fırsatım olmadı
vallaha kızlar rahim filmine karar verdim en sonunda dün doktora gittim söktürücü kullan adetin 9. günü gel bakalım dedi hadi bakalım hayırlısı duruma göre iğneye geçecek ama eşimdende sperm testi gerekiyormuş
inşallah cnmmm buay 2 yımırtayla şansımız ne olcak bilmom. bakalım 2 haftasnra belli olar.
evt cnm ben rahim filmi çektirdim tüplerim açık. bizim şuan sorunumuz yok son tahliller fln herşey yapıldı buay. gerisi allah kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?