Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ebruu ferda hoşgeldinizz
aman ebrucum dayan biraz daha bak az kaldı hayırlısıyla zamanında gelir inş. bebekin

hoşbuldum canım naz lı annişim. ebrum ayrıca sana da geçmiş olsun. sıkma canını bebeişin zamanında gelicek allahın izniyle. erken gelipte ne görecek kış günü. sabreder o baktı içerisi dışardan daha sıcak çıkmaz korkma.

selam kızlar naber nasılsınız yeni haberler varmı
oo ikinci kaçakda geldiiiii nerlerdesin kız sen. naber sende varmı bişiler gelişmeler

bu arada kızlar dr da gittim adetin 3.günü butun testlri yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı dr 1 seneye tamamlıyalım ondan sonra tedavi dedi şubat ve martta da olmazsa o zaman ilaç falan verecek

sevindim cnmm testlerin tmiz çıkmasına inşallah beklemessin. tedavi de olma şansı yüksek cnm bende buay çatlattırdım yine ilaçla takipdeyim artık tedaviye başladım.

hoşgeldin canım nerelerdesin hani daha sık girecektin sen

oo ikinci kaçakda geldiiiii nerlerdesin kız sen. naber sende varmı bişiler gelişmeler

hoşbulduk kızlar doğru daha sık gelecektim haklısın ebrarcığım kardeşimin karısı doğum yaptı biraz gelen giden fazla oldu geçen hafta pek girme fırsatım olmadı
vallaha kızlar rahim filmine karar verdim en sonunda dün doktora gittim söktürücü kullan adetin 9. günü gel bakalım dedi hadi bakalım hayırlısı duruma göre iğneye geçecek ama eşimdende sperm testi gerekiyormuş

[ı]hoşbulduk canım naber ne var ne yok hamilelik nasıl baya ilerledin sende şaka maka zaman çar çabuk geçiyor kaçıncı haftadasın[/ı]

iyidir teyzesi büyüyo kızcem 28 haftalık oldu allahım en kısa zamanda sana da yaşatsın bunları inşallahhh
sen de doktora gitmişsin en güzelini yapmışsın tatlım

oh ne güsel hala oldun haaaa analı babalı büyütün.
daha sen bu testlerimi yaptırcan cnm artık bekleme bence. bizim 2 bebek düşüğümüz olmasına karşı dr. yinede istedi eşimin testini yaptırdık. inşallah herşeyin temiz çıkarda tedaviye başlarsın artık

kızlar bide bişey dicem size dün bi arkadaşımdan hamile olduğunu haberini aldım o da benim gibi kaç aydır olmuyodu bu ay soğan kürü yaptı ve hemen hamile kaldı şaştık kaldık valla

Gül canım hadi bakalım inşallah seninde tutar bu sefer 2 haftaya güzel haberlerini alırız

sen rahim filmi çektirmiştin değilmi?

Gül canım hadi bakalım inşallah seninde tutar bu sefer 2 haftaya güzel haberlerini alırız

sen rahim filmi çektirmiştin değilmi?

inşallah cnmmm buay 2 yımırtayla şansımız ne olcak bilmom. bakalım 2 haftasnra belli olar.
evt cnm ben rahim filmi çektirdim tüplerim açık. bizim şuan sorunumuz yok son tahliller fln herşey yapıldı buay. gerisi allah kaldı

oyy canım allah analı babalı büyütsün hala olmak çok güzeldir
canım çok iyi etmişsin dr a gitmekle ama aksatma bundan sonra

sen rahim filmine ne kadar ücret ödemiştin bende 350 lira istediler ama özele gidiyorum fakat bana zaten sigorta karşılamıyor dediler
seninde eşinden sperm testi istemişmiydi doktor ben pek bilmiyorum o yüzden yaptıranlara soruyorum nasıl oluyor diye istediğin yerde yaptırılıyormu sperm testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…