Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kakao Yağı Anasayfa
Kakao Yağı ve Faydaları
Satın Alın!
Haberler
İletişim
Selülit Düşmanı Kakao Yağı22.11.2010

kakao yagı mucizesi

Modern çağın en önemli kadın sorunlarından biri de hiç kuşkusuz selülit. Modern hayat yaşayan kadın nasıl beslenirse beslensin selülit derdinden kurtulamıyor.

Hareketsizilik selülitin oluşmasında en büyük etken. Bilim dünyası tarafından geliştirilen kremler ve ilaçlar da selülite çözüm olmuyor. Peki muhteşem bacaklar için ne yapmalı? Fransa’da yapılan bir araştırmada, kakao yağının kadınların bacaklarını muhteşem yaptığı ortaya çıktı. Fransız bilimadamlarına göre ise, vücudu haftada 1 kez kakao yağı ile ovmak cildin sıkılaşmasına ve selülitin ortadan kalkmasına yardımcı oluyor.

Kakao yağı, hamilelikte karına ve göğüslere sürüldüğünde o bölgelerin çatlamasını engeller. Derinin çatlamaması için her gün deriye Kakao yağı ile masaj yapmak gerekir

cnm rahim filmine ücret ödemedim ısparta tıp fakültesinde ssk karşıladı orda ameliyat olduydum orda dr. filmi istedi yaptırdım ücretsiz. ssk karşılıyo cnm ücret ödeme araştır hastaneleri.
özel hastanelerde sperm tahlili yapılıyo 35 tl ye direk gidip yaptırıyon .labaratuarlar var orlar fazla para alıyo cnm.ssk hastanelerdede yapılıyo üroloji bölümüne gitcek dr. yönlendiriyo. ama doğru sayım yapılmayabiliyomuş. ondan dolayı özeller tercih ediliyo. artık bütün özel hastanelerin sssk anlaşması var 35-40 tl sperm tahlili yaptırılıyo dr. falan görünmüyon özele gidersen direk labaratuarda yaptırıyon

ay ne bileyim ya doktorum özelde çokta memnunum devlette çok ağzım yandı şimdi diyorum bide devlete gidip filmi orda yaptırıp sonra tekrar özele doktoruma gidince biraz tuhaf kaçar durum zaten annem dedi ben öderim sen yaptır dert etme diye ben nedense ne olursa olsun devlette hiç iyi ilgilenen doktorlara denk gelmedim o yüzden hep özele gidiyoruz gerçe eşimde çoktandır bağkurunu ödeyemedi şu af çıksa taksitle halledecek onun testini mecburen artık ne kadar isterse doktor vermeyliyiz biraz korktum belki kabullenmez diye var bazı öyle erkekler dün biraz çıtlattım önce dalga geçti biraz vermem spermlerimi kimseye diye falan gülerek ama sonra bişe demedi artık fazla nazlanırsa evimizin karşısında özel hastane var mecburen doktorla konuşup evde yapıp götürürüz öylede oluyormuş nette biraz araştırdım çünkü yapmayan yada ortamdan bir türlü sıkılıp yapamayan erkekte çok oluyormuş ozaman evde yaptırıp 30-60 dakikada hemen doktora yetiştirmen gerekiyormuş

günaydın cnmmmm sizin karlarınız yüzünden biz soğuk çekiyoz. nasıl dondrucu bi soğuk var anlatamam.
kızlar nirdesiniz. moralleriniz bozuk gibim sanki

hoşgeldin melisciğim naber nasıl gidiyor hamilelik

ay sorma gül o soğuklar ta bizim buraya bile geliyor dün dondum dışarıda bu sabah biraz kar attı ama şimdi yine güneş çıktı samsunda böyle işte bi günde 4 mevsim yaşaya biliyoruz

günaydın hoşgeldin ohh ne güzel manzaralar oluşmuştur şimdi..:122:

vallahi sabah bi uyanıp camdan bakınca çığlık atmışım eşimde kızıyo nasıl çıkcak bu araba şimdi ne seviniyon diye bende banane yaa onuda sen düşün dedimşimdide eser yok gibi kardan yaaa az önce geldi aldı arabayı.

benbeyaz perde örtülü güzelllll istanbulumdan herkeze günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canım hoşgelmişsen. evet anadolu yakası karlı idi ama ne yazıkkı avrupa yakasında kar filan yok. dogru düzgün yagdıgı da yok. yagmur çiselemesi gibi arada attırıp kayboluyor.

aman bi kahvaltıya gittim coşmuşsunuz ..
kakao yağını bende kullanıyorum canım bide kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum ..banyodan sonrada bebe yağı..henüz çatlağım yok inşallah çatlamam

hayılrısı olsun mehtapcım bende şuan özele gidiyom cnm. çokbüyük konuştum özele para yedirmem die allah başıma verdi. işimden olmamak için veriyom özele para. hastanelere girdinmi çıkamıyon.deiğin doğru.
cnm benim eşim kendisi kaç aydır diyodu test yaptırcam die dr. da isteyince zorlanmadık. gönüllü olduğundan. annen karşılıyosa filmi çektir gitsin ozaman napcan çare yok.

melisim iyim bende heyecanlı bekleyiş var şimdik .

günaydın kuzucum nasılsın
slm cnmmm vallahi sol tarafım ağrıyo onun dışında iyiyim çok şükür,ya ebrarcım bu haftalarda sende oynama olmuşmuydu sanki bende arada kıpırtı hissediyorum

iyiyim cnmmm samsunlum sen nasılsın ya hiç uğramaz oldunuz eski arakadaşlardan eser kalmadı yaa

hi everybody.ben geldim anca tıkındım hiç sormayın kolumdan uyuyamadım sabahta erkenden uyandım uyumak için çok çaba harcadım ama tam 15 dk uyumulşum ki tlf kocam iyi misin die aramış.neyse kalktım kaffatlı ve şimdi yanınızdayımm

kızlar şimdi netten bi doktora sordum da bi de mantar varmış bende sanırım.
ay napıcam ben ya ha bire orayla uğraşıyoz bi iyileştiremedim gitti.

melisimmm hoşgeldin canımmmmmmm nasılsın ağrıların geçti mi..sana bişi sorcam benim alt tarafım çok ağrıyo hem kemikler hem orası ..normal mi sende de olmuşmuydu son ay????????

günaydın canım hoşgelmişsen. evet anadolu yakası karlı idi ama ne yazıkkı avrupa yakasında kar filan yok. dogru düzgün yagdıgı da yok. yagmur çiselemesi gibi arada attırıp kayboluyor.
hoşbulmuşam balam nassınn ee geçenlerdede avrupa yakası attırıyodu biz daha yeni gördük be kuşummm..
yok tatlım doğumun geldi artık daha olmaz zannımca
Azcık işim var gelirim hanımlar özleyin beni
özlerizzz tabi kuşummmm

inş bekleyişin sonu mutlu biter hayırlısı olsun inş....gelicek he 5izler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…