sen rahim filmine ne kadar ücret ödemiştin bende 350 lira istediler ama özele gidiyorum fakat bana zaten sigorta karşılamıyor dediler
seninde eşinden sperm testi istemişmiydi doktor ben pek bilmiyorum o yüzden yaptıranlara soruyorum nasıl oluyor diye istediğin yerde yaptırılıyormu sperm testi
benbeyaz perde örtülü güzelllll istanbulumdan herkeze günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benbeyaz perde örtülü güzelllll istanbulumdan herkeze günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm rahim filmine ücret ödemedim ısparta tıp fakültesinde ssk karşıladı orda ameliyat olduydum orda dr. filmi istedi yaptırdım ücretsiz. ssk karşılıyo cnm ücret ödeme araştır hastaneleri.
özel hastanelerde sperm tahlili yapılıyo 35 tl ye direk gidip yaptırıyon .labaratuarlar var orlar fazla para alıyo cnm.ssk hastanelerdede yapılıyo üroloji bölümüne gitcek dr. yönlendiriyo. ama doğru sayım yapılmayabiliyomuş. ondan dolayı özeller tercih ediliyo. artık bütün özel hastanelerin sssk anlaşması var 35-40 tl sperm tahlili yaptırılıyo dr. falan görünmüyon özele gidersen direk labaratuarda yaptırıyon
günaydın cnmmmm sizin karlarınız yüzünden biz soğuk çekiyoz. nasıl dondrucu bi soğuk var anlatamam.
kızlar nirdesiniz. moralleriniz bozuk gibim sanki
günaydın cnmmmm sizin karlarınız yüzünden biz soğuk çekiyoz. nasıl dondrucu bi soğuk var anlatamam.
kızlar nirdesiniz. moralleriniz bozuk gibim sanki
günaydın hoşgeldin ohh ne güzel manzaralar oluşmuştur şimdi..:122:
slm cnmmm vallahi sol tarafım ağrıyo onun dışında iyiyim çok şükür,ya ebrarcım bu haftalarda sende oynama olmuşmuydu sanki bende arada kıpırtı hissediyorumgünaydın kuzucum nasılsın
hoşgeldin melisciğim naber nasıl gidiyor hamilelik
ay sorma gül o soğuklar ta bizim buraya bile geliyor dün dondum dışarıda bu sabah biraz kar attı ama şimdi yine güneş çıktı samsunda böyle işte bi günde 4 mevsim yaşaya biliyoruz
günaydın canım hoşgelmişsen. evet anadolu yakası karlı idi ama ne yazıkkı avrupa yakasında kar filan yok. dogru düzgün yagdıgı da yok. yagmur çiselemesi gibi arada attırıp kayboluyor.
hoşbulmuşam balam nassınn ee geçenlerdede avrupa yakası attırıyodu biz daha yeni gördük be kuşummm..günaydın canım hoşgelmişsen. evet anadolu yakası karlı idi ama ne yazıkkı avrupa yakasında kar filan yok. dogru düzgün yagdıgı da yok. yagmur çiselemesi gibi arada attırıp kayboluyor.
yok tatlım doğumun geldi artık daha olmaz zannımcaaman bi kahvaltıya gittim coşmuşsunuz ..
kakao yağını bende kullanıyorum canım bide kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum ..banyodan sonrada bebe yağı..henüz çatlağım yok inşallah çatlamam
özlerizzz tabi kuşummmmAzcık işim var gelirim hanımlar özleyin beni
hayılrısı olsun mehtapcım bende şuan özele gidiyom cnm. çokbüyük konuştum özele para yedirmem die allah başıma verdi. işimden olmamak için veriyom özele para. hastanelere girdinmi çıkamıyon.deiğin doğru.
cnm benim eşim kendisi kaç aydır diyodu test yaptırcam die dr. da isteyince zorlanmadık. gönüllü olduğundan. annen karşılıyosa filmi çektir gitsin ozaman napcan çare yok.
melisim iyim bende heyecanlı bekleyiş var şimdik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?