slm cnmmm vallahi sol tarafım ağrıyo onun dışında iyiyim çok şükür,ya ebrarcım bu haftalarda sende oynama olmuşmuydu sanki bende arada kıpırtı hissediyorum
iyiyim cnmmm samsunlum sen nasılsın ya hiç uğramaz oldunuz eski arakadaşlardan eser kalmadı yaa
hi everybody.ben geldim anca tıkındım hiç sormayın kolumdan uyuyamadım sabahta erkenden uyandım uyumak için çok çaba harcadım ama tam 15 dk uyumulşum ki tlf kocam iyi misin die aramış.neyse kalktım kaffatlı ve şimdi yanınızdayımm
selam cnmmm düzeldimi herifinle aranız nezamandır konuşamadım senle.hi everybody.ben geldim anca tıkındım hiç sormayın kolumdan uyuyamadım sabahta erkenden uyandım uyumak için çok çaba harcadım ama tam 15 dk uyumulşum ki tlf kocam iyi misin die aramış.neyse kalktım kaffatlı ve şimdi yanınızdayımm
kızlar şimdi netten bi doktora sordum da bi de mantar varmış bende sanırım.
ay napıcam ben ya ha bire orayla uğraşıyoz bi iyileştiremedim gitti.
iyiyim cnmmm samsunlum sen nasılsın ya hiç uğramaz oldunuz eski arakadaşlardan eser kalmadı yaa
geçmiş olsun cnm masaj yap iyi gelirhi everybody.ben geldim anca tıkındım hiç sormayın kolumdan uyuyamadım sabahta erkenden uyandım uyumak için çok çaba harcadım ama tam 15 dk uyumulşum ki tlf kocam iyi misin die aramış.neyse kalktım kaffatlı ve şimdi yanınızdayımm
hayırdır neden şüpheleniyosunkikızlar şimdi netten bi doktora sordum da bi de mantar varmış bende sanırım.
sol tarafım ağrıyo göbeğimin yanıyaa anlamadımm,evet tatlım kasılmalar olur artık çatın genişliyodur,dikkat et yalancı doğum sancılarında başlicak artık ihmal etme dr görün böyle olursa,yalancı diye gitmeyip bakarsın normal sancın gelmiş,bide çok sık wc yede gitmeye başlarsın artık...melisimmm hoşgeldin canımmmmmmm nasılsın ağrıların geçti mi..sana bişi sorcam benim alt tarafım çok ağrıyo hem kemikler hem orası ..normal mi sende de olmuşmuydu son ay????????
hi everybody.ben geldim anca tıkındım hiç sormayın kolumdan uyuyamadım sabahta erkenden uyandım uyumak için çok çaba harcadım ama tam 15 dk uyumulşum ki tlf kocam iyi misin die aramış.neyse kalktım kaffatlı ve şimdi yanınızdayımm
hi babyhoşgeldin canımmm aşı mı oldun yoksa
püffffffffffffff yandın cnmmm merhemleri var kullan onları öncelikle dr. a görün cnm
geçmiş olsun cnm masaj yap iyi gelir
hayırdır neden şüpheleniyosunki
sol tarafım ağrıyo göbeğimin yanıyaa anlamadımm,evet tatlım kasılmalar olur artık çatın genişliyodur,dikkat et yalancı doğum sancılarında başlicak artık ihmal etme dr görün böyle olursa,yalancı diye gitmeyip bakarsın normal sancın gelmiş,bide çok sık wc yede gitmeye başlarsın artık...
ayyy doğru ozaman yaaa bebeişimin hareketleribu :84::84:canım valla 14 haftada bişeyler farkediyordum ama emin olamıyordum
ama sen tecrübelisin kuzum daha çabuk anlarsın demek kıpırdıyor yaramaz
eyvahlar olsunnnnn benimde ağricak ayyyyhi babyhoşgeldin canımmm aşı mı oldun yoksa
yok tatlımyaa ne korkuyonn bende yıkama jeli kullanmıştım hemencik geçmişti.selam cnmmm düzeldimi herifinle aranız nezamandır konuşamadım senle.
püffffffffffffff yandın cnmmm merhemleri var kullan onları öncelikle dr. a görün cnm
sağol canım ya sorma bende artık evden çalışıyorum sık sıkta annemle çarşıya falan çıkıyoruz günlerim yoğun geçiyor haklısın eskilerden kimse uğramaz oldu hele pelin bi ev taşıyacam dedi ondan beri kayıplara karıştı kız azrayağmurda hiç gelmiyor doğumuda yaklaştı
bende doktora gittim dün biraz bahara kadar bekleyeyim belki yumurtlamam düzelir diyordum ama malesef kendiliğinden olacak gibi değil mecburen iğne tedavisine geçiş yapacam rahim filmi çektircem karar verdim artık dün baktı doktor son adetimden yine 60 küsür gün geçti yumurta falan yok sinir oldum inşallah iğneyle bişeler olur artık
evet canım ya 1.dozzz off neymiş öle ya dün 3.5 saat uyudum öğlen ben aşı olunca uyuyom bölee gecede kolumu ne bükebiliom ne uzatabiliomm işte böle bu arada perşembe kontrol varr
sen neresindesincanım istanbulun ben avrupa yakasında oturuyorum
gülllllll yazdım kız sana özeldennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
melisim hoşgeldin kuşum bi sen özlüyosun zati beni
evet canım ya 1.dozzz off neymiş öle ya dün 3.5 saat uyudum öğlen ben aşı olunca uyuyom bölee gecede kolumu ne bükebiliom ne uzatabiliomm işte böle bu arada perşembe kontrol varr
vaysssss dünürüm bizi saymıyon hayırdırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?