Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım valla 14 haftada bişeyler farkediyordum ama emin olamıyordum
ama sen tecrübelisin kuzum daha çabuk anlarsın demek kıpırdıyor yaramaz

hi babyhoşgeldin canımmm aşı mı oldun yoksa

selam cnmmm düzeldimi herifinle aranız nezamandır konuşamadım senle.

kızlar şimdi netten bi doktora sordum da bi de mantar varmış bende sanırım.
ay napıcam ben ya ha bire orayla uğraşıyoz bi iyileştiremedim gitti.

püffffffffffffff yandın cnmmm merhemleri var kullan onları öncelikle dr. a görün cnm

iyiyim cnmmm samsunlum sen nasılsın ya hiç uğramaz oldunuz eski arakadaşlardan eser kalmadı yaa

sağol canım ya sorma bende artık evden çalışıyorum sık sıkta annemle çarşıya falan çıkıyoruz günlerim yoğun geçiyor haklısın eskilerden kimse uğramaz oldu hele pelin bi ev taşıyacam dedi ondan beri kayıplara karıştı kız azrayağmurda hiç gelmiyor doğumuda yaklaştı
bende doktora gittim dün biraz bahara kadar bekleyeyim belki yumurtlamam düzelir diyordum ama malesef kendiliğinden olacak gibi değil mecburen iğne tedavisine geçiş yapacam rahim filmi çektircem karar verdim artık dün baktı doktor son adetimden yine 60 küsür gün geçti yumurta falan yok sinir oldum inşallah iğneyle bişeler olur artık

geçmiş olsun cnm masaj yap iyi gelir

hayırdır neden şüpheleniyosunki
melisimmm hoşgeldin canımmmmmmm nasılsın ağrıların geçti mi..sana bişi sorcam benim alt tarafım çok ağrıyo hem kemikler hem orası ..normal mi sende de olmuşmuydu son ay????????
sol tarafım ağrıyo göbeğimin yanıyaa anlamadımm,evet tatlım kasılmalar olur artık çatın genişliyodur,dikkat et yalancı doğum sancılarında başlicak artık ihmal etme dr görün böyle olursa,yalancı diye gitmeyip bakarsın normal sancın gelmiş,bide çok sık wc yede gitmeye başlarsın artık...

slm afiyet olsun canım
bende evde olsam keşkemmmmm

canım açıkcası ben netteki dr ların dediğini pek ciddiye almıyom
bence sende hemen inanma kendi dr var ona git

evet canım ya 1.dozzz off neymiş öle ya dün 3.5 saat uyudum öğlen ben aşı olunca uyuyom bölee gecede kolumu ne bükebiliom ne uzatabiliomm işte böle bu arada perşembe kontrol varr

püffffffffffffff yandın cnmmm merhemleri var kullan onları öncelikle dr. a görün cnm[/QUOTE]

cnm 2 merhem var zaten karıştırıp kullanıyodum
bi ara geçmişti korunmasız ilişkiden sonra bi daha oldu.
anam acep benim spermlere karşı alerjimmi var ne?

püffffffffffffff yandın cnmmm merhemleri var kullan onları öncelikle dr. a görün cnm

anam acep benim spermlere karşı alerjimmi var ne? [/QUOTE]

eşinden bulaşıyo ozaman sana onda varsa sana bulaşır. ama sende varsa eşinede bulaşır bence dr. git görün

Kızlar bişey sorayım hani demiştinizya pet bardaga idrarını yap tortular dibe çökerse diye o sizde ne kadar dogru çıktı

söylediğin herşeyi yaşıyorum canım ..umarım bebiş erken gelmez 38 dolsun yeter

canım valla 14 haftada bişeyler farkediyordum ama emin olamıyordum
ama sen tecrübelisin kuzum daha çabuk anlarsın demek kıpırdıyor yaramaz
ayyy doğru ozaman yaaa bebeişimin hareketleribu :84::84:
eyvahlar olsunnnnn benimde ağricak ayyyy
selam cnmmm düzeldimi herifinle aranız nezamandır konuşamadım senle.

yok tatlımyaa ne korkuyonn bende yıkama jeli kullanmıştım hemencik geçmişti.

inşşş bu tedavin uzun sürmeden bebişin gelir sana cnm inşşşş

merhaba canım hoşgeldin sende mantar sorunumu var şikayetin nedir bendede yeni evliyken sık sık oldu hiç bi doktor geçiremedi hatta o yüzden sürekli enfeksiyon oluyordum sonunda rahim ağzında yara oluştu 6 ay boyunca çektim çok iğrenç bişe ya ama bu şimdiki gittiğim doktorum çok iyi ilaçlar verdi bi kere kullandım bidaha 3,5 yıldır şeytan kulağına hiç bişe olmadı gayet rahatım istersen sana o ilaçların ismini vereyim kullan

Gülllllll yazdım kız sana özeldennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
melisim hoşgeldin kuşum bi sen özlüyosun zati beni

evet canım ya 1.dozzz off neymiş öle ya dün 3.5 saat uyudum öğlen ben aşı olunca uyuyom bölee gecede kolumu ne bükebiliom ne uzatabiliomm işte böle bu arada perşembe kontrol varr

geçmiş olsun cnmmm dimek aşılarda var böleeeee bizleri neler bekliyo neler desene

kız bende aşı oldum 2side bitti hemşire dediki çok ağrı çekersin kolunu hareket ettirirken falan dedi ..bende hiiiç ağrı olmadı..var bende bi anormallik .geçmiş olsun canımmm

anam acep benim spermlere karşı alerjimmi var ne? [/QUOTE]

canım ozaman eşinde vardır dr gidip hem eşine hemde sana ilaç verir kullanınca bişeyiniz kalmaz korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…