bende almadımmmmmmm
sen şimdiden sonra almaya başlarsın artık yaa,bid ekoşturmacan var senin hareket çok.
çocuğum sağlıklı olsun da ben kilodan falan geçtim
saol tatlım sen ne pişiirdin bakayıımmmmm canım bende kilo almadım dahaaa aksine 8 kilo vermiştim düşün ama dr bebişin sağlıklı dedi
öle ya ama ben göbişim çıksın istiom artıkkk
kıslarr benim kociş geldi ben kaçıom yemek yicessssssssssss:119::119::119:
ohooooo çok yenisin daha az önce sana yazmıştım hatırladım şimdi okudunmu beni ne zaman test yapayım diye sormuştun, birde en son ne zaman adet oldun ki 3 gündür çalışıyonuz yoksa kaba taslakmı baaaşladınız? Adetin 12. ile 20. günleri arası süpermiş diyolar benim henüz tutmadı ama nasip. Ay boyunca 2 günde 1 yapın diyo doktor hadi hayırlısı umarım yeni annelerden biri de sen olursun ama sabret ve kafanı takma:)
oo 8 kilo çok farketmiştir ama sende yaa.bend e5 kilo vemriştim,1ini geri almışım.
banada dr sağlıklı dedi ama, inşaallah öyledir.
yaa onu bilmiyorum da benim hamişlik çok stresli geçiyor,eşimde artık sıkıldı mı ne,çok ağlattı beni,
sürekli bir sıkıntı yaşanıyor, çok değişti zaten,birazda hamişliğin eetkisi iyice tedirgin kaygılı alıngan oldum galiba.
bebeğimi bunların etkilemesinden korkuyorum.
yemke konusuna gelince,erik hoşafım var,yanında dün yapmıştım kurutulmuş doğranmış fasulyeyi haşlıyorum,sonra kavuruyor,yumurta kırıyorum harika oluyor.sadece kavuracam yani birazdan.
yanında dündne kalna kısır vardı,boşa gitmesin,yeter işte,zatne çok yiyemiyom ben
bende verdiğim 8 kilonun 1ini aldım yeni takma kafana bunu ama bende çok duygusal oldum sorma eşim neyapsa bazen ters anlıyorum ee neyapcan hamilelik böyle bişey herhalde ooohh ellerine sağlık kız senin menüde güzelmiş haaaa ellerine kollarına sağlıkkkkkkkk sorma yemeğin dibini tuttturdumm yaaaa(((
yapma yaa,tühh :78:
ay bilmiyorum yaa eşime karşı iyice bi sinir oldum o da çok halden anlamıyor ağlatıyor beni.çocuğum huysuz olcak sinirli olcak diy ekorkuyom inşaallah olmaz
evhan yemeğe mi gitit yoksa,uff iyi acıktım bende haa :)
fatmacım naber canım nasılsın
olsun canım ya kurtardım dibitutan tencerede suda şuan beklesinnnn napalım bu 2 ci kez oluyo hayatımdaaaaaa aman boşverrrrr canım bazen benim kocişte beni çok üzüyoooo bağırış çağırışş geçiniyoooz ben çok üzülüncede pişman oluyo ama iş işten geçiyo işte kız kimin kocası çok anlayışlıkı zaten
mrb canım iyim ne olsun 4. ayımızdada bebek nasip etmedi mevlam umarım hayrılı vakiitte nasip edr canm. ee sen nasılsın canım bebşin nasıl gözün aydın canım iş için umarım güzel yerlere gidersiniz
neyse zaten kimselerden d eses yok, çıkıyorum çoook acıktıııımmmmmmmmmmm
olsun bakalım canım yaa,üzme sakın kendini,benim5.ayda oldu.herşeyin bir zamanı var ve geldiğinde oluyor ancak.
ben stres dışında iyiyim çk şükürbebişim de iyiydi en sn elhamdülillah.oğluşum olcak inşaallah biliyormuydun bilmiyom da.
amin amin inşaallah sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?