Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

cnm 2 merhem var zaten karıştırıp kullanıyodum
bi ara geçmişti korunmasız ilişkiden sonra bi daha oldu.
anam acep benim spermlere karşı alerjimmi var ne?

eşinden bulaşıyo ozaman sana onda varsa sana bulaşır. ama sende varsa eşinede bulaşır bence dr. git görün[/QUOTE]

eşimin bi şikayeti yokki bacım
benden bulaşsa onun da şikayeti olur
ondan bulaşsa zaten önce onun şikayeti olmalı
ayy kafacım karıştı iyiceeeeeeeee

selam cnmmm düzeldimi herifinle aranız nezamandır konuşamadım senle

canımm ben seni sıkı bi şekilde takip ediom bekliom 4 gözlenn.düzeldik ama ben kıllık yapıom yanıma otur die gözleri çatladı inat ettim oturmuyomm.işyerinin gezisi varmış şubatın sonunda gidelim mi dedi
bende sen istiosan gidelim dedim.günübirlik gezive 26 haftalık olcam.tüm gün ayakta.öle deyince neyse canımm sen yorulursun tuvalet vs bulamayız benim diil senin rahat olman önemli dedi.önceden olsa bi geziye gidelim dedim ona bile gelmdedin derdi.sonra abisi ve ablasıgile gidecektik 2 ayrı şehir sankim 15 tatil ona geldi.neysem vazgeçmiş yolar karlı sana bişey olursa ben naparım dedi.adam ol dedim.bide her gün soruo beni sevion mu die.bende yok diom.çünküm kavga edince hemen dioki sevgim başladığı gibi biter bittide dio.bide yanıma oturmandan bile gıcık oluom diodu.bende şimdi cezasını veriom böle işteee

eşinden bulaşıyo ozaman sana onda varsa sana bulaşır. ama sende varsa eşinede bulaşır bence dr. git görün

ayy kafacım karıştı iyiceeeeeeeee[/QUOTE]

kıs eşine bulaşmazz bendede öle olmuştuu.dr eşine bulaşmaz kızın varsa ona bulaşır dediydi.ve vajinal mantar dio tanıda da.benimde geçmedi kremlerle ve fitil aldım kendim kafama göre.hemen geçirdiydi.

Kızlar size bişey sordum ama hiç biriniz cvp lamadınızzzz aşk olsun

cnm benim mrb
benimde 1-2 kez mantar olmuştu evlenmeden önce
evlilikten sonra da oldu dr gittim
zaten rahim ağzı yaram oluşmuştu dondurduk 2 ay önce
şu an halen fitil kullanıyorum cnm
çocuğa karar verip korunmayı bıraktık yine tekrarladı
evt ilaç isimlerini yazarsan sevinirim cnm çok kötü bir durum ya

eşinden bulaşıyo ozaman sana onda varsa sana bulaşır. ama sende varsa eşinede bulaşır bence dr. git görün

ayy kafacım karıştı iyiceeeeeeeee[/QUOTE]

canım zaten eşinde bi şikayet olmaz hiç doktora gitmedinmi ikinize bir hap vermesi lazım çünkü sırf sen kullanırsan eşinede bulaşmış oluyor fakat ondan sana tekrar geri bulaşıyor ikinize bir hap sana fitil ve krem vermesi lazım dediğim gibi bende bu doktorumun verdiği ilaçlar hemen geçirdi bidahada hiç böyle bir şikayetim olmadı

saol bacım takibin içinnn.
ohhhhhhh iyi yapıyon ders lazımmış senin herife pes etme cnmmm iyice anlasın hatasını. sevindim ama düzelmenize. yuva bozmak çok zor cnm.

söylediğin herşeyi yaşıyorum canım ..umarım bebiş erken gelmez 38 dolsun yeter
inş canım bol bol dinlen bolda su iç sen benim oğlum 36.da başladı sancılarım 2 hafta ilaçlarla sancıyı durdurdular 38.hafta dolsun diye sonunda 38+4 de doğdu sarı kuzumm.
Gülllllll yazdım kız sana özeldennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
melisim hoşgeldin kuşum bi sen özlüyosun zati beni
evet ama karlığını neden se göremiyommm
vaysssss dünürüm bizi saymıyon hayırdırrrr
kıskandınmııııı
kız bende aşı oldum 2side bitti hemşire dediki çok ağrı çekersin kolunu hareket ettirirken falan dedi ..bende hiiiç ağrı olmadı..var bende bi anormallik .geçmiş olsun canımmm

ayy ne güzel inşallah bendede olmaz yoksa bi o eksik olur yanii

tamam canım ben bi karneme bakayım doktorun yazısını okuya bildiğim kadarıyla yazarım ama muhakkak eşinde kullanması lazım hap
ah ah çok iğrenç bişe ne çektim ben biliyorum devlete gidiyordum bütün doktorlarla kavga etmiştim gidip geliyorum bi işe yaramıyorsunuz diye çok şükür bu şimdiki doktorum çok iyi anlıyor ilgileniyor

kıskandınmııııı

İVET HEMDE ÇOKKKKKK KISKANDIMMMMMMM :111::111::111::111::111::111::111:

ayy kafacım karıştı iyiceeeeeeeee

kıs eşine bulaşmazz bendede öle olmuştuu.dr eşine bulaşmaz kızın varsa ona bulaşır dediydi.ve vajinal mantar dio tanıda da.benimde geçmedi kremlerle ve fitil aldım kendim kafama göre.hemen geçirdiydi.[/QUOTE]

ay kafayı yedim ya
nasıl bir kaşıntı o öyle deli ediyo insanı
ilaç isimlerini hatırlıyonmu?

saol bacım takibin içinnn.
ohhhhhhh iyi yapıyon ders lazımmış senin herife pes etme cnmmm iyice anlasın hatasını. sevindim ama düzelmenize. yuva bozmak çok zor cnm.

ayy öle gül biz göre zor bunlar alışmış boşanmayaa ama.

neyini göremiyonnnnnn

kıs eşine bulaşmazz bendede öle olmuştuu.dr eşine bulaşmaz kızın varsa ona bulaşır dediydi.ve vajinal mantar dio tanıda da.benimde geçmedi kremlerle ve fitil aldım kendim kafama göre.hemen geçirdiydi.

ay kafayı yedim ya
nasıl bir kaşıntı o öyle deli ediyo insanı
ilaç isimlerini hatırlıyonmu?[/QUOTE]

dur bakııım ama dr vermediydi ben eczaneden kafama göre aldıydımmm neo-penotran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…