Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

eşinden bulaşıyo ozaman sana onda varsa sana bulaşır. ama sende varsa eşinede bulaşır bence dr. git görün

eşimin bi şikayeti yokki bacım
benden bulaşsa onun da şikayeti olur
ondan bulaşsa zaten önce onun şikayeti olmalı
ayy kafacım karıştı iyiceeeeeeeee[/QUOTE]
canım eşin senin gibi kaşınmaz rahatsız olmaz ondakini sen anlamazsın bile dr gidin bence.bende kullandım ay eşimden geçiyomuştu bana ilaç verdi dr 2mizede geçti çok şükür.
ohhhh helal olsun canım iyi yapıyosun ayol benim adama kavgadan sonra bana gelip sevgim tükeniyo dicek hehhhhh sonrada yanıma gelip beni seviyomusun dicek şaşşarım onun aklına ben zatan 2sinide hiçççç kullanmaz saolsunn
ayy kafacım karıştı iyiceeeeeeeee

kıs eşine bulaşmazz bendede öle olmuştuu.dr eşine bulaşmaz kızın varsa ona bulaşır dediydi.ve vajinal mantar dio tanıda da.benimde geçmedi kremlerle ve fitil aldım kendim kafama göre.hemen geçirdiydi.[/QUOTE]

ayy kafacım karıştı iyiceeeeeeeee

canım zaten eşinde bi şikayet olmaz hiç doktora gitmedinmi ikinize bir hap vermesi lazım çünkü sırf sen kullanırsan eşinede bulaşmış oluyor fakat ondan sana tekrar geri bulaşıyor ikinize bir hap sana fitil ve krem vermesi lazım dediğim gibi bende bu doktorumun verdiği ilaçlar hemen geçirdi bidahada hiç böyle bir şikayetim olmadı [/QUOTE]

yok doktor kocişime hap felan vermedi.o zaten benimle hiç dr ye gelmedi ki.
bana yazarmısın ilaç isimlerini toktora gittiğimde yazdırayım ona

doğru bekara karı boşamak kolaymış
irkeğin elinin kiriymiş karı
çorap değiştirir gibi değiştirirlermiş daha birsürü atasözü sıralanır bunlan ilgili.

hee kıs öle ne gıcık erkek egemen bir toplumm

ay tmm tatlım bu defa kocişle gidelim toktora gelirmi bilmem ki
olmazsa ben doktora derim kocamada yaz bi ilaç.
senden bekliyom ilaç isimlerini

Benim dünür maşşallah bi kaç topigi birden takip ediyo o yüzden yazanı çok bizimde yazanlar var ama biz okuyunca hemen siliyoz dimi kız gül abla

tabiiii bizi aldatırsan çok olurrrrr nisan anneleriymiş yok başka bölümlermiş. Her dala giriyon maşallah

kıskandınmııııııııı hem ben sizi aldatmıyom siz karılar burda olmadığı zaman yazıyom yada iki topiği aynı anda götürüyom anlamıyonuz bilemmmmmmmm sizi aldatmıyon yani

Benim dünür maşşallah bi kaç topigi birden takip ediyo o yüzden yazanı çok bizimde yazanlar var ama biz okuyunca hemen siliyoz dimi kız gül abla

ben silmiyom ucunu yakıp saklıyom tamammıııııııııııı senin beni koruman lazım dünürrrrrrr dünürrrrrrrrr kızı vermem bak

kıskandınmııııııııı hem ben sizi aldatmıyom siz karılar burda olmadığı zaman yazıyom yada iki topiği aynı anda götürüyom anlamıyonuz bilemmmmmmmm sizi aldatmıyon yani

aboooo bundan sonra sürekli takip edeces başka karılarla basarsakk gösteririzzz sana

ivetttttt bacımm ben burdan başka yere yazmıyom.

hıııı ondan işleride yetiştiremiyon topicler arası mekik dokumakdan. yakında kovulcan ya bizi tercih et yada başka topicleri. ben anlıyom hem nerde olduğunu şekerim takipdeyim

tabiiii bizi aldatırsan çok olurrrrr nisan anneleriymiş yok başka bölümlermiş. her dala giriyon maşallah
öylemiiiiiii
ay tmm tatlım bu defa kocişle gidelim toktora gelirmi bilmem ki
olmazsa ben doktora derim kocamada yaz bi ilaç.
senden bekliyom ilaç isimlerini
canım zaten dr eşinede yazıcağını kendi söyler sana 2nizede yazıyorum eşinle kullan der senin söylemene gerek yok yani

sen öyle san neden benim slmlarıma karşılık vermediğini şimcik anladııı bennnn

aboooo bundan sonra sürekli takip edeces başka karılarla basarsakk gösteririzzz sana

ben hemencikde bulim isterseniz özetini kimlere nerelere yazmış nide olsa topicin eskilerindenim bilom nirde ne var
tek tek gelin beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yok doktor kocişime hap felan vermedi.o zaten benimle hiç dr ye gelmedi ki.
bana yazarmısın ilaç isimlerini toktora gittiğimde yazdırayım ona[/QUOTE]

pimafucin comp 25mg vajinal tablet yani fitil 20 veya 25 gün kullanmıştım yanılmıyorsam
ornisid fort bunlar hap yanılmıyorsam eşinle beraber kullanılıyor onunda muhakkak kullanması lazımki tekrarlamasın
travazol krem bu benim favori kremim her zaman bulunduruyorum evde her türlü kaşıntıya allerjiye iyi geliyor ben bi ara hatta her ilişkiden sonra travazol ve biraz bephanten karıştırıp sürüyordum hiç zararı olmuyor rahatlatıyor

bi ilaç daha var ama onu malesef okuyamadım ama bulur bulmaz onuda yazacağım sana canım doktorunda git yazdır eczaneyede sora bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…