Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kurut bacım ufala koy kavanoza snra köfte yaparken koy içine güsel oluyo ammaaa yeterki atma. benim eşimde yemez bende fazla ekmek yemem bayatlayanı değerlendiriyom ama. çook günah çoookkkk.

ya çook fazlaa ama gülcüm eve yeni ekmek gelince hemen yenisini yiyo adam.kavanoz da dolu köfte için yavrum dolapta gel gösteriimm

ya çook fazlaa ama gülcüm eve yeni ekmek gelince hemen yenisini yiyo adam.kavanoz da dolu köfte için yavrum dolapta gel gösteriimm

o zaman sütçü falan geçmiyo mu ben ona veriyorum apartmanın girişine takıyorum oda ordan alıyo

kız saribeybi yazdınmı ilaçların ismini???
ya bitane daha var ama onu çözemedim doktor ne yazmış okuya bildiğim kadar yazayım sen sorarsın doktora veya eczaneye
etrosper yada itrosper sanki böyle yazıyor ama nette bişe bulamadım baktımda sen bunuda yazda sorarsın doktorun bilir herhalde
bu eczacılar doktorların yazısını nasıl okuyor merak ediyorum vallaha

yazdım cnm tşk ederim tekrar
eğer kocişten bulaşıyosa yakarım onu ben ya neler çektim nelerrrrrr

canım öbür ilacın isminide buldum kapsül bunuda bildiğim kadarıyla eşinle bir kullanıyorsun Itraspor doktoruna veya eczaneye sorarsın yine hangisini eşinde kullancak diye
acil şifalar canım inşallah sende bunları kullanınca bidaha tekrarlamaz bana başka ilaçlar fayda etmedi bunlar geçirdi bitek bidaha hiç olmadı çok şükür

ya canım aslında eşinin bir suçu yok sende oluyor ilişki sırasında senden ona bulaşıyor doğal olarak sonra sen ilaç kullanıyorsun geçiyor ama senden ona zamanında bulaştığı için eşin ilaç kullanmayınca sana tekrar geri bulaşıyor
benim eşimde ilaç kullanmaz hiç sevmez zar zor hapları verdim anlattım benden sana senden bana geri bulaşıyor dedim

sağol cnm benim ilgine çok tşk ederim
doktoruma sorarım ben kocişe de yazsın
çok rahatsız ediyo ya inş geçer bir daha gelmez

yok benimkine doktor yazdı kullanmalısın dersem kullanır
ben ilaç aldım al kullan desem kullanmaz bana da kullandırtmaz dr sor der
ay tam da bitti demiştim sevinmiştim geri geldi yaaaaaaaaaaa

Kızlar daha önceden bu sayfanın 2 sinde idikya orayı nasıl bulacagım şimdi acil cvppp

cnm senin de mi rahim ağzı yaran vardı?

cnm senin de mi rahim ağzı yaran vardı?

evet canım mantar enfeksiyonla bir gelen akıntı yüzünden rahim ağzında yara oldu ama ben hiç hissetmiyorum 2cm çapındaymış 6 ayda bir gidip smear aldırıyorum ilişki sırasında falanda hiç hissetmiyorum bi tehlikesi yokmuş o yüzden dondurmuyor doktorum şimdilik çünkü doğum yapmamış kadınlara dondurmayı önermiyorlar rahimin yolunun doğallığını bozuyormuş tabi bu dediğim bi tehlike tehdit etmediği süreçte o yüzden birazda bana doktorum doğumu önerdi

ya sitede yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler 2 diye bi sayfada yazıyorduk orda sorun oldu 3ü açtıkya ben bi önceki adet tarihimi net hatırlamıyorumda oraya yazdıklarımdan bulayım dedim de

ben o tarihlerde sizlerle değildim onun için bilemicem

yok cnm şikayetlerim çoktu
ağrım falan vardı.doktorum dondurdu.bi de bu enfeksiyon normal doğumla çocuğa geçebilir dedi ve hamileliğinede engel olabilir dedi.
dondurduktan sonra daha kolay hamile kalırsın demişti.
bakalım artık nasıl olucaksa

inşallah biran önce düzelir ve hamile kalırsın canım ne zamandır çocuk için uğraşıyorsun mantardan başka bi sorun varmı bende yumurtlama olmuyor o yüzden adet olamıyorum mayısta doğum kontrol hapını kestim sadece 3 kere adet ola bildim ama buna rağmen çok şükür dün ultrasonda bakıldı rahim tertemiz yumurtalıklarda normal bi terslik yokmuş normalinde adet dünzensizliğinde çok kist olur ama bende bitanecik küçücük vard oda normal her kadında olur dedi doktorum

tımam tımam affedildin. bebiş napıyo zıplatıyomu seni yine
şu an zıplatıyo çünküm yimekten geldik

naberrrrrrrrrrrrrr didoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bizi aldatmak heeeeeeeeeeeee döv onu gül abla dövvvv
aldatmadım lennnnnnnnnnnnnnn
Heytttttttttt açılın laynnnnnn ellemen dünürüme ellerim size valla haaa beni psikopata baglaman karışmam

işte dünürüm yaaaaaa koruru beni
kusura bakmayın kızlar bi,rden çıkmak zorunda kaldım siteden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…