Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

melisssssssssss benmi oburum hemde tembelim hemde dağınığım ölemi yaniiiiiiiiiiiiii

sunger başın saolsun cnm çok üüldüm. sabah kaynanamla konuştuk onunda annesi durumu ağırmış hastanedeymiş heran bizde ölüm haberi alabiliriz. allah mekanını cennet eylesin

kızzzz didoşşşş tam sana yakışır bişi bulmuşsun deli karıı nerlerden bulursun böyle şeyleri santa barbara çok komikyaaaaaaaa bayıldım

eeeeeeeeeeee söz konusu benim bacıııııııııııııııııııı

herkes sus pus off sıkıldım kitap okiiim bariimmmm çamaşır seriiiimm başka napıımm ütü yapıımm

herkese merhaba ben gene bulantılı bir gün yaşıyorum kasıklarımda dabir ağrı var nedense yaa
iş de çok yoğun

Kız dünür eski sayfaya bakıyorum şimdide senin hamiş haberini verdigin güne denk geldim düşünsene ne kadra olduuuu ve bizim ebrarla günümüz aynıymış o ay o hamiş BAK LİSTEYEDE BU ŞEKİLDE YAZMIŞLAR DI 40. dscopur------------------------19 ağustos alkisalkisalkis TEBRİKLER

kalmış bense hala bekliyorum

Son düzenleme:

hayırlısı canım ya umarım en kısa zamanda seninde iyi haberini alırız

neyin var hayırdır

Dünkü hayvan herif vardı ya o it sinirimi bozdu ağız dolusu küfretsem doymam valla:)

hayırlısı canım ya umarım en kısa zamanda seninde iyi haberini alırız

Amin canım inşallah hepiciği anne olacak:)

Bu arada senin bebiş ne alemde annesi gittinmi doktora ne zaman gitcen gene aramızda çok yoktu senle ben cmt. hareketlerini gördüm:)
Bu cmt. 2li testimiz var bebişimle:)

Kıııız çatlak yımırta gül naber:) Evhamlı ferdoş:) Eboşşşşşş :) napıyonuz bacılar yaaa niye kimse mıhabbet etmiyo yaaa sıkıldım bak atarım kendimi sandalyeden aşağı görürsünüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…