inşallah biran önce düzelir ve hamile kalırsın canım ne zamandır çocuk için uğraşıyorsun mantardan başka bi sorun varmı bende yumurtlama olmuyor o yüzden adet olamıyorum mayısta doğum kontrol hapını kestim sadece 3 kere adet ola bildim ama buna rağmen çok şükür dün ultrasonda bakıldı rahim tertemiz yumurtalıklarda normal bi terslik yokmuş normalinde adet dünzensizliğinde çok kist olur ama bende bitanecik küçücük vard oda normal her kadında olur dedi doktorum
merhaba kızlar ne yaptınız uzun zaman oldu ben çok kötü şeyler yaşadım kayınbabam vefat etti geçen hafta çok ama çok üzüldüm çünkü benim için çok özeldi babaydı yaaaaaaa hayat çok anlamsız geliyo gözümün önünden gitmiyo adam hep arayıp kurban olurum ben sana derdi o beni bende o nu çok severdim şimdi onun ölmüş olmasına inanamıyorum eşim de çok kötü bizim ev de grublaşma vardı eltim kaynım kaynanam onlar bir ben kocam ve kayın babam bizde birdik sanki yarımı kaybettim valla anlatmak yetmez onu hiç kimse onun gibi sevmez bi gelini kötüğyüm yaaa çok kötü
zeynep nil olacak teyzesi güzelmididem kız isim buldunmu bebişe
başın saolsun canımmmm çok üzüldüm allah geride kalanlara uzun ömür versin hastamıydı ne oldu böyle anidenmerhaba kızlar ne yaptınız uzun zaman oldu ben çok kötü şeyler yaşadım kayınbabam vefat etti geçen hafta çok ama çok üzüldüm çünkü benim için çok özeldi babaydı yaaaaaaa hayat çok anlamsız geliyo gözümün önünden gitmiyo adam hep arayıp kurban olurum ben sana derdi o beni bende o nu çok severdim şimdi onun ölmüş olmasına inanamıyorum eşim de çok kötü bizim ev de grublaşma vardı eltim kaynım kaynanam onlar bir ben kocam ve kayın babam bizde birdik sanki yarımı kaybettim valla anlatmak yetmez onu hiç kimse onun gibi sevmez bi gelini kötüğyüm yaaa çok kötü
merhaba kızlar ne yaptınız uzun zaman oldu ben çok kötü şeyler yaşadım kayınbabam vefat etti geçen hafta çok ama çok üzüldüm çünkü benim için çok özeldi babaydı yaaaaaaa hayat çok anlamsız geliyo gözümün önünden gitmiyo adam hep arayıp kurban olurum ben sana derdi o beni bende o nu çok severdim şimdi onun ölmüş olmasına inanamıyorum eşim de çok kötü bizim ev de grublaşma vardı eltim kaynım kaynanam onlar bir ben kocam ve kayın babam bizde birdik sanki yarımı kaybettim valla anlatmak yetmez onu hiç kimse onun gibi sevmez bi gelini kötüğyüm yaaa çok kötü
et bacım ortam serbest kepekli yokAğız dolusu küfür etmek istiyorum:)
ha haaaaaaaaaaaa yaparım tabi ben tatlım ama sizin isminizle olmuyodu ismi olmayanlara yapamadım o yüzdenhttp://www.rabarbarocks.com/mutlu20...2aWRzLzVfMi5mbHYsdmlkcy9uYW1lcy96ZXluZXAubXAz
ay ben buna çoooook bayıldım yaaaaa kız didemmmm yapmışın yine yapıcağınızeynepe
nerden yaptın bunu yaaa bende istiyommmm
http://www.rabarbarocks.com/mutlu20...2aWRzLzVfMi5mbHYsdmlkcy9uYW1lcy96ZXluZXAubXAz
ay ben buna çoooook bayıldım yaaaaa kız didemmmm yapmışın yine yapıcağınızeynepe
nerden yaptın bunu yaaa bende istiyommmm
hoşgeldin canım başınız sağ olsun allah geride kalanlara sabır versin malesef insanın yakın çevresinde can kayıbı olunca dünya boş geliyor insana herşey değersiz görünüyor seni anlıyorum
zeynep nil olacak teyzesi güzelmi
başın saolsun canımmmm çok üzüldüm allah geride kalanlara uzun ömür versin hastamıydı ne oldu böyle aniden
cnm başınız sağolsun bende kısa zaman önce kayınpederi kaybettim evt zor bir durum.
hele de iyi bir insan olunca zor oluyor.Allah mekanını cennet etsin
canım ya başınız saolsun allah mekanını cennet nasip etsin
başınız sağolsun canım mekanını cennet eylesinn nur içinde yatsın
aman kızzz biz babamızdan çekiyoz 2 gündür aşk seviyem diplerdezeynep nil güzel isim canım uymuş beğendim inşallah senin gibi tatlı cadı bir kızın olur artık babanız yandı sana çekerse ikinizden :)
allah rahmet eylesin canım benimmm üzülmesağolun arkadaşlar yok hasta değildi o yüzden bu kadar çok etkilendikya birden bire olmuş kalp krizi geçirmiş bi saaat önce konuşmuştuk pazar günü kızıyon mu bana her dakika arıyom demişti yok baba hiç kızarmıyım dedim özledim gelmiyomusunuz dedi inşallah haftaya dedim sonra iki saat sonra amcalardan biri aradı abim fenalaştı yoğun bakımda çabuk gelin diye tokat kayseri arası hiç bu kadar uzun olmamiş tı o yol bitmek bilmedi akşam 11 buçukta hastaneye vardık zorla yanına girdim öptüm elini kalk ben geldim dedim duumadı bile sonra çıkardılar bizi ve bi arım saat sonra dr kaybettik dedi biz gelmeden sesimizi duymadan ölmedi canım babam öyle işte yok şimdi kaldık öylece hayat çok tuhaf resimlerine bile bakamıyorum çok istiyordu benden bi erkek torunu olsun vrdı erkek torunu ama onlar boş senden olunca benim için o kıymetli derdi ama göremedi malesef ona çok üzülüyorum her şey kısmet
bakcammm şimcik bekle
kızlar ben geldim napıyorsunuzz
süngerim canım başınız saolsun rabbim bi daha yaşatmasın canım
bende çok severim kayınpederimi babam gibi severim
çok sevme kaybetmek zor oluyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?