tatlımmm sıkma canını hayırlı zamanda gelsin bebişin sana inşallah moral bozukluğu yapma vardır bundada bi hayırkız dünür eski sayfaya bakıyorum şimdide senin hamiş haberini verdigin güne denk geldim düşünsene ne kadra olduuuu ve bizim ebrarla günümüz aynıymış o ay o hamiş bak listeyede bu şekilde yazmışlar dı 40. Dscopur------------------------19 ağustos alkisalkisalkis tebrikler
kalmış bense hala bekliyorum
nere atlıyon laaaaaaaa otur oturduğun yerdekıııız çatlak yımırta gül naber:) evhamlı ferdoş:) eboşşşşşş :) napıyonuz bacılar yaaa niye kimse mıhabbet etmiyo yaaa sıkıldım bak atarım kendimi sandalyeden aşağı görürsünüz:)
tatlımmm sıkma canını hayırlı zamanda gelsin bebişin sana inşallah moral bozukluğu yapma vardır bundada bi hayır
nere atlıyon laaaaaaaa otur oturduğun yerde
Sarı nolduğunu yazdım az önce itlen köpeklen uğraşıyom:)
Dünkü hayvan herif vardı ya o it sinirimi bozdu ağız dolusu küfretsem doymam valla:)
bilmiyorum ben konuyu dün fazla girememiştim.
Amin canım inşallah hepiciği anne olacak:)
Bu arada senin bebiş ne alemde annesi gittinmi doktora ne zaman gitcen gene aramızda çok yoktu senle ben cmt. hareketlerini gördüm:)
Bu cmt. 2li testimiz var bebişimle:)
ben de o dediğinden kaç tane var bilsen haline şükredersin
takmıyorum takmicam sende öyle yap
15 müdürlü 7 şefli birşirkette herkes müdürlük taslıyosa ve buna çaycı da dahilse çıldırmadan nasıl durur insan:) cinnetler boşyere geçirilmiyor:)
benim bebeşimi mi sordun ?? bebeğim iyi annesini yoruyor sürekli mide bulantısı ,baş dönmesi ,iş yoğunluğu ve uykusuzluk var cuma günü doktora gideceğim
yuhhhhhhhhhh
bizde de çok varda bu kadan da deil yanii
15 müdürlü 7 şefli birşirkette herkes müdürlük taslıyosa ve buna çaycı da dahilse çıldırmadan nasıl durur insan:) cinnetler boşyere geçirilmiyor:)
Evet evet annecik senin bebişini sordum kalp atışlarını duydunmu peki?
19 ağustosta yazdıklarımızı okudum benim hamile olduğumu öğrendiğim gün dünür aklıma düşürdü gözlerim doldu bi garip oldum anacım yaaa ne hormonmuş bunlar
Kız bende merak ettim linki yollasana bana:)
tatlım bak seninkiler müdür ve şf bende 6 tane patron 3 eleman
patronların eşleri ve çocukları da birer patron
bak aklıma geldi yine sinirlendim
Allahım kurtar beni bu cehennemin dibindennnnnn
iyi akşamlar tatlımmmmmmmmmmmmkızlarr iyi akşamlarrrrrrrrrrr
ya ben tam sayfayı attım ama senin sayfa düzeni farklı galiba 19 ağustosu bulman lazım o zamananaaaam bi açtım benim yazılarım çıktı diyomki 09.12.2010 bebek olursa adını sipermen koyacam:) meğer hamileyim de:) haberim yok yalaaa:)
bu arada kaçıncı sayfa senin yazılar?
selammm selammmm nabersinizzzz mennn yoruldummmmm. çalışmakdan.:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?