Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

tatlımmm sıkma canını hayırlı zamanda gelsin bebişin sana inşallah moral bozukluğu yapma vardır bundada bi hayır

nere atlıyon laaaaaaaa otur oturduğun yerde

tatlımmm sıkma canını hayırlı zamanda gelsin bebişin sana inşallah moral bozukluğu yapma vardır bundada bi hayır

nere atlıyon laaaaaaaa otur oturduğun yerde

Yok yok çok sıkıldım kendimi intihar edecem yaklaşma atarım kendimi sandılyeden aşağı:)
of offff:)

benim bebeşimi mi sordun ?? bebeğim iyi annesini yoruyor sürekli mide bulantısı ,baş dönmesi ,iş yoğunluğu ve uykusuzluk var cuma günü doktora gideceğim

ben de o dediğinden kaç tane var bilsen haline şükredersin
takmıyorum takmicam sende öyle yap

15 müdürlü 7 şefli birşirkette herkes müdürlük taslıyosa ve buna çaycı da dahilse çıldırmadan nasıl durur insan:) cinnetler boşyere geçirilmiyor:)

benim bebeşimi mi sordun ?? bebeğim iyi annesini yoruyor sürekli mide bulantısı ,baş dönmesi ,iş yoğunluğu ve uykusuzluk var cuma günü doktora gideceğim

Evet evet annecik senin bebişini sordum kalp atışlarını duydunmu peki?

evhamlıyım işte akşam neler yaptım bebgin hareketlerini hissedeyim diye sagıma yatıyom yok soluma yatıyom yok. sonra aklıma tatlı geldi gittim yarım kase tatlıyı yedim bir daha sagıma soluma döndüm yok yok yok. çıldırıcam ya ne zaman oynayacak bu çocuk. ne zaman doktora gitmeye niyetlensem ve gidemesem böyle daha da bir artıyor evhamlarım.allahım hayırlısıyla tepiklesin beni yavru kuşum allahım ne olur. at kız kendini sandalyeden aşşagı atın zeynep hanım

yuhhhhhhhhhh
bizde de çok varda bu kadan da deil yanii

Kızım fareli köyün kavalcısıyım ben elini attığın rütbeliye çarpıyo:)

Anaaam bu arada bizim çizelge 10 haftalık olmuş oleyyyy:) artıkın 10luk sayı dilimine geçtik:)
Dr.umuz gene karar veremedi cmt. 12. haftaya girdiniz dedi ulan hangi arada diyesim geldi.

15 müdürlü 7 şefli birşirkette herkes müdürlük taslıyosa ve buna çaycı da dahilse çıldırmadan nasıl durur insan:) cinnetler boşyere geçirilmiyor:)

of biz toğlam 15 kişiyiz ama sizden farkımız yok personel birbirni yer birbirnin arkasından konuşur müşteri dersen o bağırır benim paramla burdasın der çok sıkıntılı yani

Evet evet annecik senin bebişini sordum kalp atışlarını duydunmu peki?

evet duyduk canım bebeğim çok şükür iyi cuma günü gidicez işte doktora bu kist varmış kese ile birlikte o biraz büyümüştü 10 gün umarım cuma günü küçülmüş olur

19 ağustosta yazdıklarımızı okudum benim hamile olduğumu öğrendiğim gün dünür aklıma düşürdü gözlerim doldu bi garip oldum anacım yaaa ne hormonmuş bunlar

tatlım bak seninkiler müdür ve şf bende 6 tane patron 3 eleman
patronların eşleri ve çocukları da birer patron
bak aklıma geldi yine sinirlendim
Allahım kurtar beni bu cehennemin dibindennnnnn

tatlım bak seninkiler müdür ve şf bende 6 tane patron 3 eleman
patronların eşleri ve çocukları da birer patron
bak aklıma geldi yine sinirlendim
Allahım kurtar beni bu cehennemin dibindennnnnn

Amaaan kızz Allah kurtarssın bak ne diycem sen yımırtlıyon bacım bu akşam atla adamın üstüne de kap bebişi sonra da işten kurtul nası fikir ama:)

kızlarr iyi akşamlarrrrrrrrrrr
iyi akşamlar tatlımmmmmmmmmmmm

anaaaam bi açtım benim yazılarım çıktı diyomki 09.12.2010 bebek olursa adını sipermen koyacam:) meğer hamileyim de:) haberim yok yalaaa:)

bu arada kaçıncı sayfa senin yazılar?
ya ben tam sayfayı attım ama senin sayfa düzeni farklı galiba 19 ağustosu bulman lazım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…