günaydın canım öncelikle annene çok geçmiş olsun. inşallah allhın izniyle tahlilleri temiz çıkacak.. genelde işyerleri yakın cenazelerinde izin veriyorlar uyuzlar inşallah izin alabilirsin bu arada başınz sağolsun allah sevenlerine sabır versin....Günaydın kuzularım bugün benim için çok zorlu bir gün olacak annem 10da kolonoskopi çekilecek inşallah birşeyi yoktur. Tahlil sonuçları temiz çıkarÖğleden sonra arkadaşımın yeğeninin cenazesi var katılmak istiyorum izin nasıl alacam bilmiyorum Veee tabi adet mevzusu hala bir hareket yok:)
günaydın canım öncelikle annene çok geçmiş olsun. inşallah allhın izniyle tahlilleri temiz çıkacak.. genelde işyerleri yakın cenazelerinde izin veriyorlar uyuzlar inşallah izin alabilirsin bu arada başınz sağolsun allah sevenlerine sabır versin....
son olarak inşaalllahhhh hiççççççç gelmez. bende yine karın ağrısıyla uyandım.. dün gecede çok başım döndü :))
sevindim izin alabilmiş olmana..içini ferah tut herşey yolunda gştsin.... farkındamısın hep aynı şeyleri yaşıyoruz inşalah hafta güzel haberler alırız....Nimetcim iyi dileklerin için teşekkür ederim. İzin aldım 1-2 saatliğine gidip dönecem, inşallah annemde de birşey çıkmaz da rahat rahat gider dönerim. Dün gece bana da aynıları oldu başım çok dönüyordu karnım çok ağrıyordu hatta birçok kez adet oldum diye kalktım ama birşey yoktu vucudlum oyun oynuyor bana
sevindim izin alabilmiş olmana..içini ferah tut herşey yolunda gştsin.... farkındamısın hep aynı şeyleri yaşıyoruz inşalah hafta güzel haberler alırız....
var canım olmazmı akıntım var vallaa..ben ilk hamileliğimdede ilk belirtilerimde öyleydi...İnşallah canım yaaa evet bende bazen dediklerine şaşırıyorum yuh diyorum bu kadarda olmaz:) Ne diycem seninde akıntın varmı? Ben sanki adet oluyomuş gibi hissediyorum akıntımın geldiğini neden acaba?
günaydın canımm... inşallah canım hepimiz hamileyizdir...günaydın bayanlarr nabersiniz. zkolum inşallah annenin sonuçları temiz çıkar. neyi vardı cnm annenin.
hadi bakalım rondinacım zkolum inşallah ikinizde hamişsinizdir.
benimde buhafta altın günler bakalım biz buay tutturabilcezmi. buay yastıkda koycam belime hiç koymazdım. nasipde varsa olur artık
günaydın bayanlarr nabersiniz. zkolum inşallah annenin sonuçları temiz çıkar. neyi vardı cnm annenin.
hadi bakalım rondinacım zkolum inşallah ikinizde hamişsinizdir.
benimde buhafta altın günler bakalım biz buay tutturabilcezmi. buay yastıkda koycam belime hiç koymazdım. nasipde varsa olur artık
Gülcüm günaydın hoşgeldin:) Annemin karnında bir ağrı vardı göbeğinin biraz ilerisinde kanda, idrarda ve ultrasyonda birşey çıkmadı. Ama doktor gaitada gizli kan taraması istedi 3 gün annem kabız olduğu için veremedi bu kez kolonoskopi istediler bugün çekilecek işte inşallah birşeyi yokturHadi bakalım inşallah seninde bu ay tutar:) Allahım yardımcımız olsun:)
hmm çok geçmiş olsun cnmm merak etme temiz çıkar. sen ne zaman test yapıcan günün geçmedimi senin.
bende dün gece ölçtüm 36,6 çıktı.. ondan öncede öyle çıkmıştı.. söyledklerin nekadar doğru.. inşallahbi tanem yeni yıl hediyelerimizi alırız...Geçti tatlım normalde 13 ünde olmalıydım ama şimdi ateşimi ölçtüm 35,2 o yüzden ümitlenmiyorum:) Cumartesi adet olsamda olmasamda doktora gidecem zaten o yüzden test yapmıycam:) Varsa da kandan öğreneyim diyorum kesin olur. Ateşim yok ama yanıyo her yanım içten niye acaba, umut dünyası adet olana kadar belirti arıyoruz valla:) Gerçi adet oluncada bişi değişmiyo o zamanda acaba üstüne mi gördük diyoruz ne çile ama Rabbimin bu sınavından yüzümüz ak çıkarız inşallah...
ateşe aldanma canımmmmm benim yüksekdi hep adet oldum geçen aylarda. klomen kullandın sen dimi gecikme yapmaz gününde olurdun inşallah vardır. bence var gibi. allah hayırlısını versin cnmGeçti tatlım normalde 13 ünde olmalıydım ama şimdi ateşimi ölçtüm 35,2 o yüzden ümitlenmiyorum:) Cumartesi adet olsamda olmasamda doktora gidecem zaten o yüzden test yapmıycam:) Varsa da kandan öğreneyim diyorum kesin olur. Ateşim yok ama yanıyo her yanım içten niye acaba, umut dünyası adet olana kadar belirti arıyoruz valla:) Gerçi adet oluncada bişi değişmiyo o zamanda acaba üstüne mi gördük diyoruz ne çile ama Rabbimin bu sınavından yüzümüz ak çıkarız inşallah...
Günaydııın gacılaar nasılsınızz.
zii cim gecmıs olsun annene inşallah tum sonucları temız cıkar ..Allah onlara saglık sıhhat versin..
rodiniacım gunaydın canım sana da.
Günaydııın gacılaar nasılsınızz.
zii cim gecmıs olsun annene inşallah tum sonucları temız cıkar ..Allah onlara saglık sıhhat versin..
rodiniacım gunaydın canım sana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?