huu huuu..
az işim vardı geldim.
ebuuş bebişini sevsinler epey büyümüş dimi..
shiniii bende sana şey diyim hosuna gidersebenimkide bana hep siz der 4 sene oldu resmıyetımız bozulmadı.
sumruu ahh sumruu ben sana bişey diyim mi anacım.senın bu kaynanan saglıklı degıl senınde saglıgını bozacak o bellı de.sen bunları dusune dusune kafana taka taka.içindeki sabiyide piskopat edeceksin.ne kadar stres sıkıntı yaşarsan bebeğinde o derece etkilenecek.tamam keske olmasa yapmasa Allah bıldıgı gıbı yapsın ama.anacım sen düşünmeyeceksin duymayacaksın görmeyeceksin..bu senın ve bebegının saglıgı ıcın.deger mi yaaw.hee de geç ..düşünmeye bile değmez ki sen canını sıkıyorsun.
suyu neden artarmıs anlamadım :26:
Allah saglık sıhhat versin inşallah.
gecen kımdı soyleyen bebeğin eşi yaşlanıyormus dıye ebrumuydu ?onuda hiç duymamıstım.bide burda bı arkadasında sıvısı yok denecek kadar azmıs bebek o yuzden cok uzun sure sabıt kalmıs.yapısal bozukluk olabılır demıstı doktoru ama masallah sapasaglam bı bebegı oldu..
ne degısık rahatsızlıklar var ..Allahım gostermesın kımseye.
Evet kızlar bende daha ses seda yok bakalım dün akşam test aldım sabah yapacaktım ama sanki geldi gibi oldu oyüzden yapmadım ama yarın sabah yapacagım pek ümidim de yok zaten
GÜNAYDIN CANIM GEÇMİŞTE PEK BİŞEY YOK HERŞEY AYNI TATLIM
YA KUŞUM BÜYÜMÜŞ BÜYÜMESİNE ÇOKTA HAREKETLİYDİ MAŞALLAH
AMA DR SIVIN ARTACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR DEDİ O TAKILDI AKLIMA
HAFTAYA ŞEKER YÜKLEME YAPTIRCAM BAKALIM NOLCAK DUA EDİN DE BİŞEY OLMASIN YA
GÜNAYDIN CANIM EWET YA KIZIM ÇOK GÜZELDİ MAŞALLAHTEYZESİ ALIP SEVESİM GELDİ GÖRÜRSÜN CANIM SENDE HAYIRLISIYLA SIKMA CANINI BENDE HAFTASONU GÖREMEMİŞTİM YA ŞİMDİ GİDİP GÖRDÜM İŞTE
ben senin gibi hastanede çalışıyor olsam her gün gider görürüm. sizin hastanede boş yer yok mu çaycu tuvaletçide olur. yeter ki ultrason makinasına yakın olsun
tatlım şeker hastası olan annelerde sıvı artarmış anneden kaynaklanan neden bu
nette okuduğum kadarıyla bebekten kaynaklanan sebeplerde varmış
şöyle yazıyo;
Polihidramniyos anne ya da bebeğe bağlı nedenler ile ortaya çıkabilir. Anneden kaynaklanan en önemli neden şeker hastalığı yani diyabettir. Bebekten kaynaklanan nedenler ise:
Sıvı geçişini kısıtlayan sYasakli Siteim sistemi tıkanıklıkları Merkezi sinir sistemi kaynaklı yutma bozuklukları
Yutma bozukluğuna neden olabilen kromozom anomalileri
İkizden ikize transfüzyon sendromu
Bebekte kalp yetmezliği
Konjenital enfeksiyonlar
Çoğu durumda altta yatan bir neden bulunamaz.
ama senın sekerın yok dımı sekerım bıldıgım kadarıyla..bu doktor mılletı cok evhamlı takılma kuzucum sen onlara.ilk goruste hemen tespıt ettı densın dıye olur olmadık seye yorum yapıyorlar.üzülme sıkılma emi kuzum.
afııır güzel haberler sende bekliyoruz bakalım..baska guzel haber alan yok.bi ebuş kuzusunu görmüş o kadar.
kızlaaar bak bu fridaaaayı örnek alın.kocasına canım ciğerim diyo suyuna gidiyo.son sözü kocasına söyletiyo.oda haklısın karıcım diyokafaya taka taka nereye kadar..
canım yeter ya bak kızıyorum ama haa
bırak canları cehenneme ne düşünürlerse düşünsünler ne derlerse desinler sende bildiğini yap
kimse sinin elinden çocuğunu zorla alamaz yaa
aaaaaaaa kendine gel bebeğini düşün yaa çocuk ne hale geldi içerde
yok canım şeker Yasakli Sitean ama ne bilim ailede Yasakli Siteanda var ya
olma ihtimali var aman ne bilim yaa neyse unutayım şimdilik
kuşum snein bu haftalarda kilosu ne kadardı bebişin
benim normalde hep büyük çıkardı ultrasonda şimdi 23 haftalık göründü
610 gr olmuş bide
canım ya derler ya tatlı dil yılanı deliginden çıkarır derler ya çok haklılar. ben eşimle hemen hemen hiç tartışmamaya çalışıyorum. bir arkadaşım var. bekar 3 akynı ve kaynansı ile aynı binada yaşıyor. her gün kaynansıyla yiyor içiyor. kaynanasıda bir yere gittiginde kayınlarına yemek yapmak zoruna gidiyor. ikide bir neden senin bu agbilerin evlenmiyorlar. evlensinler ben onlara bakamam diyip eşiyle tartışma çıkarıyordu. ne oldu kayınları evlenmedi. kendi bnaşka yerden ev almak zorunda kaldı şimdi 3 sen taksit ödeyecekler. benim eşimde bir ara kaynanama uyup az kalsın ırakta ev alacaktı. bende dedim kocama ben senin arkadanyım sen nereye ben oraya. almak istiyorsan al ama ıraktaki evin bize ne yararı olacak. biz burda kiralarda sürünürken. ıraktaki ev boş kalacak yada en kötü ihtimal kiraya vericen sen ev sahibi olarak evinin başında olmazsan o evin hiç masrafı bitmez diye diye güzelcxe konuştum. sabah kalktıgında sen haklısın orada ev almayalım. bize burda ev lazım dedi. hemen kaynanamı arayıp ben ev almıcam dedi. ohhh dedim. tatlı dilimle ve kıvrak zekamla kaynanmı yine yendim. şükürler olsun.
kız gel çalışmasanda olur sen her istediğinde ben seni götürürüm ultrasona
günaydın canlar bis geldik
sumru kız içim sıkıldı valla okuyunca.. tatlım anne üzüldüğünde bebeğin üzüldüğü ve stresli annelerin bebeklerinin huzursuz bebek olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış.olan yine sana olacak ..tel.de konuşmayı azaltıp mesefa koymaya çalış yoksa sağlığından olursun Allah korusun
ebrar bebişini görmüşsünne güzel kız ben doğuracam ama doktor muayeneleri sıklaştırmadı sinir oluyorum kontrolüm haftaya
ebrar canım takma kafana bak tooxicsede dedeiler böyle suyun çok filan diye şimdi takipte yarın kontrolü var bakalım ne diyecek doktor. korkmana gerek yok artık tıpta herşeyin çaresi var. bak tooxic gelsinde sor.
canım ben 7 ocakta gıtmıstım 800 gr dı .doktorum da belli katsayılarla carpıp soyluyoruz + - 15 gun farkeder olcumler dedi.o yuzden senın tarıhınde deger normal gozukuyor.
yok canim ben almanyadayim o türkiyede ama bu durumda bile beni böyle cileden cikartmayi basariyo. dün esim babam hakkinda konusuyordu kaynatam diyorki iyi tmm neyse kapat konuyu senin karin hamile simdi üzülür falan, onun strese girmemesi lazim diyo ama kendi karisinin soktugu stresi hic görmüyo. kendi dogruracakya sanki cocugu öyle karisiyo. sanki beni calisma makinasi diye gelin aldilar ya. ben calisayim ogluna bakayim evi gecindireyim, cocugu dogurayim ama ismini onlar koysun, cocugu emzireyim, biraksn kaynanam götürsün, ben burda essek gibi devam calisayim. ayyy valla ben cok kötüyüm ya. sinirlerim cok gergin
canım ben 7 ocakta gıtmıstım 800 gr dı .doktorum da belli katsayılarla carpıp soyluyoruz + - 15 gun farkeder olcumler dedi.o yuzden senın tarıhınde deger normal gozukuyor.
sen nerede yaşıyordun canım istanbul degildi dimi yanlış hatırlamıyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?