Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

üf canim haklisin dogrusun ama yapamiyorum inanki. bende cok kiziyorum kendime takiyorum diye ama durumun icinde oldukca cildiriyorum ya. ben bunlarin hepsini önelemeye calistim ama kimse dinlemedi simdi dedigime geldiler kimse hakliydin sen demez tabi. yeni yeni fikirleri var baksana. sanki varya oglu kendini kurtardi is sahibide millet kalmisti bakacagimiz. bu kezde tutturdu dayinin oglunuda götür oraya demeye. neymis ben burdan bi arkadasimi esimin dayisinin ogluna ayarliycakmisim. ama arkadasimin meslegi olacakmis ve alman vatandasi olacakmis spraise bakin hele. resmen sen enayisin sen öyle götürdün bakiyon birde arkadasini yakta dayisinin ogluda rahat etsin dercesine. ay valla ben bu kadini bogmak istiyorum. kimse bizi düsünmüyo ya. lafta cok düsünüyolar ama ise gelince kimseden tik yok. ya nasil bi düsünce bu 1 yasinda cocugu anneden babadan ayir sen götür sigara dumanin icinde, cahil kafanla sen bak. ve hepsi niye gelin hanim calissinda para kazansinda kaynanasina herseyi alabilsin diye

tatlım şeker hastası olan annelerde sıvı artarmış anneden kaynaklanan neden bu
nette okuduğum kadarıyla bebekten kaynaklanan sebeplerde varmış
şöyle yazıyo;
Polihidramniyos anne ya da bebeğe bağlı nedenler ile ortaya çıkabilir. Anneden kaynaklanan en önemli neden şeker hastalığı yani diyabettir. Bebekten kaynaklanan nedenler ise:
Sıvı geçişini kısıtlayan sindirim sistemi tıkanıklıkları Merkezi sinir sistemi kaynaklı yutma bozuklukları
Yutma bozukluğuna neden olabilen kromozom anomalileri
İkizden ikize transfüzyon sendromu
Bebekte kalp yetmezliği
Konjenital enfeksiyonlar
Çoğu durumda altta yatan bir neden bulunamaz.

Evet kızlar bende daha ses seda yok bakalım dün akşam test aldım sabah yapacaktım ama sanki geldi gibi oldu oyüzden yapmadım ama yarın sabah yapacagım pek ümidim de yok zaten

Evet kızlar bende daha ses seda yok bakalım dün akşam test aldım sabah yapacaktım ama sanki geldi gibi oldu oyüzden yapmadım ama yarın sabah yapacagım pek ümidim de yok zaten

afr ye bi alkışş bizi pek merakta bırakmayacan afferin kız sana

ben senin gibi hastanede çalışıyor olsam her gün gider görürüm. sizin hastanede boş yer yok mu çaycu tuvaletçide olur. yeter ki ultrason makinasına yakın olsun

kizlar tmm hepiniz haklisiniz sinrilenmiycem hic. ister iyi bilsinler ister kötü zamani gelince kendi düsüncemi söylerim benim cocugum yanimda olsunda herkes ne isterse yapsin umrumda degil. yeter artik ya sinrilendigim. ya insana piskolojik baski ediyorlar valla ben bir kadin olarak bi erkegin aldigi maasi aliyorum yetmiyo daha diyorlar ki senin maasin niye sundan daha düsük niye sende su meslegi yapmadin. sunun karisi bu maasi aliyo sunun kardesi bu maasi aliyo ya bi sükretsinler yok anacim bunlar ac gözlü. kiz calisiyo evi gecindiriyo diyen yok daha istiyorlar utanmazlar. neyse tmm sondu bu sinirlenmicem artik

ama senın sekerın yok dımı sekerım bıldıgım kadarıyla..bu doktor mılletı cok evhamlı takılma kuzucum sen onlara.ilk goruste hemen tespıt ettı densın dıye olur olmadık seye yorum yapıyorlar.üzülme sıkılma emi kuzum.

yok canım şeker falan ama ne bilim ailede falanda var ya
olma ihtimali var aman ne bilim yaa neyse unutayım şimdilik
kuşum snein bu haftalarda kilosu ne kadardı bebişin
benim normalde hep büyük çıkardı ultrasonda şimdi 23 haftalık göründü
610 gr olmuş bide

canım ya derler ya tatlı dil yılanı deliginden çıkarır derler ya çok haklılar. ben eşimle hemen hemen hiç tartışmamaya çalışıyorum. bir arkadaşım var. bekar 3 akynı ve kaynansı ile aynı binada yaşıyor. her gün kaynansıyla yiyor içiyor. kaynanasıda bir yere gittiginde kayınlarına yemek yapmak zoruna gidiyor. ikide bir neden senin bu agbilerin evlenmiyorlar. evlensinler ben onlara bakamam diyip eşiyle tartışma çıkarıyordu. ne oldu kayınları evlenmedi. kendi bnaşka yerden ev almak zorunda kaldı şimdi 3 sen taksit ödeyecekler. benim eşimde bir ara kaynanama uyup az kalsın ırakta ev alacaktı. bende dedim kocama ben senin arkadanyım sen nereye ben oraya. almak istiyorsan al ama ıraktaki evin bize ne yararı olacak. biz burda kiralarda sürünürken. ıraktaki ev boş kalacak yada en kötü ihtimal kiraya vericen sen ev sahibi olarak evinin başında olmazsan o evin hiç masrafı bitmez diye diye güzelcxe konuştum. sabah kalktıgında sen haklısın orada ev almayalım. bize burda ev lazım dedi. hemen kaynanamı arayıp ben ev almıcam dedi. ohhh dedim. tatlı dilimle ve kıvrak zekamla kaynanmı yine yendim. şükürler olsun.

günaydın canlar bis geldik

sumru kız içim sıkıldı valla okuyunca.. tatlım anne üzüldüğünde bebeğin üzüldüğü ve stresli annelerin bebeklerinin huzursuz bebek olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış.olan yine sana olacak ..tel.de konuşmayı azaltıp mesefa koymaya çalış yoksa sağlığından olursun Allah korusun

ebrar bebişini görmüşsün ne güzel kız ben doğuracam ama doktor muayeneleri sıklaştırmadı sinir oluyorum kontrolüm haftaya

ebrar canım takma kafana bak tooxicsede dedeiler böyle suyun çok filan diye şimdi takipte yarın kontrolü var bakalım ne diyecek doktor. korkmana gerek yok artık tıpta herşeyin çaresi var. bak tooxic gelsinde sor.

canım ben 7 ocakta gıtmıstım 800 gr dı .doktorum da belli katsayılarla carpıp soyluyoruz + - 15 gun farkeder olcumler dedi.o yuzden senın tarıhınde deger normal gozukuyor.

:81: :81: :81: :81: :81:

hoşgeldin kuşum
ewet canım gördüm kuzumu çok tatlıydı maşallah
ee senin sık sık gitmen lazım artık niye sıklaştırmadı ki
ama az sabret artık hep görcen bebğini ne güzel ya

ebrar canım takma kafana bak tooxicsede dedeiler böyle suyun çok filan diye şimdi takipte yarın kontrolü var bakalım ne diyecek doktor. korkmana gerek yok artık tıpta herşeyin çaresi var. bak tooxic gelsinde sor.

ewet canım haklısın betüle de öyle demişler di sanırım
neyse gelsinde konuşuruz
saol canım benim

canım ben 7 ocakta gıtmıstım 800 gr dı .doktorum da belli katsayılarla carpıp soyluyoruz + - 15 gun farkeder olcumler dedi.o yuzden senın tarıhınde deger normal gozukuyor.

hımm anladım bidenem dr da normal dedi de ne bilim sanki az gibi geldi bana

canım benim ya bozmamaya calıs moralini, cocuk olsun hem daha rahatlarsın bence,,
istedikleri kadar laf etsinler, hic umursama,

karnini ve kafasini ölcüp öyle söylüyo galiba kilosunu. masallah benim oglum iki hafta önce 920gr olmustu birde 35 cm. baktim nette falan boyu normalde kilosu biraz fazla. aman kizlar hicbirseyi dert etmeyin sisman cocuk sonrada kilo veriyo zayif cocuk sonrada kilo aliyo yani saglikli olsunlarda

Oooooy bu sumrunun kaynanasıgil beni yedi bitirdi, kızlar hiiiç bişeye tahammülüm yok bugün bitse de yarın öbürgün gelmesem bu lanet yere yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…