ateşe aldanma canımmmmm benim yüksekdi hep adet oldum geçen aylarda. klomen kullandın sen dimi gecikme yapmaz gününde olurdun inşallah vardır. bence var gibi. allah hayırlısını versin cnm
hani bana hani bana
sanada günaydın kepeklim... nasılsın bugün...Günaydııın gacılaar nasılsınızz.
zii cim gecmıs olsun annene inşallah tum sonucları temız cıkar ..Allah onlara saglık sıhhat versin..
rodiniacım gunaydın canım sana da.
Gülcüüm sana da günaydın canım.Gec yazmısım gormemısım geldıgını.haydı beklıyoruz guzel haberlerını..
Ya gülüm tam geçtimmi onuda bilmiyom 21-19-17-15 diye gitti adetlerim klomenle bu ay doktor 13 ünde olursun demişti hala birşey yok birde 17 sini bekliyim diyom işte aman ne bilem klomen kullanırken hormonlar bozulup da gecikme yapmaz dimi?
hayır cnmm ama çatlatma kullandınmı sen sadece klomenmi. çatlatma iğne vurulduysan kesin gününde gelmesi lazımdı gelmediyse bebk vardır ama çatlatma vurulmadıysan yumoşlar kistleşmişdir gecikme yapar.
Canım yumoşum vardı doktora çarşamba gitmiştim, tek yumoş vardı 19 mm. sonraki cumartesi gittiğimde çatlamıştı bu gece ilişkiye girin demişti biz pazar yaptık pek umudum yok anlıycaın
gül bak bende heyecanlandımmm.. inşaalah zeynodan bu güzel haberi alırız...hmmmm ozaman bebişşşşşşşş olma ihtimali yüksekkk çatlama olmuş ertesi günde şansınız yüksekdiii hadiiii inşallahhh heyecanlandım bakk. çatlama olduysa gününde gelmesi lazımdı adetin. kısssss yapsana bi tahlil yafffffffff
gül bak bende heyecanlandımmm.. inşaalah zeynodan bu güzel haberi alırız...
hmmmm ozaman bebişşşşşşşş olma ihtimali yüksekkk çatlama olmuş ertesi günde şansınız yüksekdiii hadiiii inşallahhh heyecanlandım bakk. çatlama olduysa gününde gelmesi lazımdı adetin. kısssss yapsana bi tahlil yafffffffff
gül bak bende heyecanlandımmm.. inşaalah zeynodan bu güzel haberi alırız...
inşallah cnmm çatlama oldumu bir hafta değerlendirin dio doktorlar. ertesi günü yapmışlar tutma şansı yüksek. hadi hayırlısı.
günaydın kızlar nasılsınız bu gün şafağım 152 oldu
cnm hoşgeldinnsabah uyanır uyanmaz belirtileri okumaya başkadım her okudugumda biraz umutlanıp biraz üzülüyorum.Allah acze ve celle tüm bebiş isteyenlere hayırlı şekilde sağlıklı bebekler naisp etsin amin:)
şimdi kendi durumumu anlatayım pko var bende her bayan gibi ama çok agır degil adetlerim düzenli vs.çdr bu ay klomen verdi ilaç bittikten sonra catlatma ignesi vurdu yarın adetim var rüyalarıma giriyor adet olup üzülüyormuşumsabah üzüntüyle uyanıyorum.her aydan farklı olarak akıntım biraz fazla bir kac gün öncede gögüs uclarımda şiddetli agrı vardı arada b sag ve sol kasığımda agrı oluyor yarın adetim acaba bunlar belirti olabilirmi hanımlar
hoşgeldinnn kız şafak sayarsan sana geçmek bilmez günler..günaydın kızlar nasılsınız bu gün şafağım 152 oldu
bak ne güzel söyledin inşşaalllah bitanem üçüzlerinin haberini alırız :)))İnşallah kızlar hayırlısı Allahtan yavrum böle zamanda annesine moral için gelmiştir belkide:)
cnmmmm benim şafakda sayarmışşşşşşş az kaldı cnmmm. naber iyimisin. adet şafağın kaç
zkolumm yarın yap bencede gecikme olması normal deil.
sabah uyanır uyanmaz belirtileri okumaya başkadım her okudugumda biraz umutlanıp biraz üzülüyorum.Allah acze ve celle tüm bebiş isteyenlere hayırlı şekilde sağlıklı bebekler naisp etsin amin:)
şimdi kendi durumumu anlatayım pko var bende her bayan gibi ama çok agır degil adetlerim düzenli vs.çdr bu ay klomen verdi ilaç bittikten sonra catlatma ignesi vurdu yarın adetim var rüyalarıma giriyor adet olup üzülüyormuşumsabah üzüntüyle uyanıyorum.her aydan farklı olarak akıntım biraz fazla bir kac gün öncede gögüs uclarımda şiddetli agrı vardı arada b sag ve sol kasığımda agrı oluyor yarın adetim acaba bunlar belirti olabilirmi hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?