Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Ya gülüm tam geçtimmi onuda bilmiyom 21-19-17-15 diye gitti adetlerim klomenle bu ay doktor 13 ünde olursun demişti hala birşey yok birde 17 sini bekliyim diyom işte aman ne bilem klomen kullanırken hormonlar bozulup da gecikme yapmaz dimi?

Gülcüüm sana da günaydın canım.Gec yazmısım gormemısım geldıgını.haydı beklıyoruz guzel haberlerını..

mersi şekerimmm benim habere daha çooooooooook daha buhafta yumurtluycam daaaaa tavuk gibi. tutarsa ocak 5 de regli şafak uzun daha
naber nasılsın cnmmm bebeiş nasıl

hayır cnmm ama çatlatma kullandınmı sen sadece klomenmi. çatlatma iğne vurulduysan kesin gününde gelmesi lazımdı gelmediyse bebk vardır ama çatlatma vurulmadıysan yumoşlar kistleşmişdir gecikme yapar.

hayır cnmm ama çatlatma kullandınmı sen sadece klomenmi. çatlatma iğne vurulduysan kesin gününde gelmesi lazımdı gelmediyse bebk vardır ama çatlatma vurulmadıysan yumoşlar kistleşmişdir gecikme yapar.

Canım yumoşum vardı doktora çarşamba gitmiştim, tek yumoş vardı 19 mm. sonraki cumartesi gittiğimde çatlamıştı bu gece ilişkiye girin demişti biz pazar yaptık pek umudum yok anlıycaın

Canım yumoşum vardı doktora çarşamba gitmiştim, tek yumoş vardı 19 mm. sonraki cumartesi gittiğimde çatlamıştı bu gece ilişkiye girin demişti biz pazar yaptık pek umudum yok anlıycaın

hmmmm ozaman bebişşşşşşşş olma ihtimali yüksekkk çatlama olmuş ertesi günde şansınız yüksekdiii hadiiii inşallahhh heyecanlandım bakk. çatlama olduysa gününde gelmesi lazımdı adetin. kısssss yapsana bi tahlil yafffffffff

gül bak bende heyecanlandımmm.. inşaalah zeynodan bu güzel haberi alırız...

Bugün hiç iyi değilim gül Ancak yarın biraz kendime gelirsem o zaman yaparım belki:)

gül bak bende heyecanlandımmm.. inşaalah zeynodan bu güzel haberi alırız...

inşallah cnmm çatlama oldumu bir hafta değerlendirin dio doktorlar. ertesi günü yapmışlar tutma şansı yüksek. hadi hayırlısı.

İnşallah kızlar hayırlısı Allahtan yavrum böle zamanda annesine moral için gelmiştir belkide:)

sabah uyanır uyanmaz belirtileri okumaya başkadım her okudugumda biraz umutlanıp biraz üzülüyorum.Allah acze ve celle tüm bebiş isteyenlere hayırlı şekilde sağlıklı bebekler naisp etsin amin:)

şimdi kendi durumumu anlatayım pko var bende her bayan gibi ama çok agır degil adetlerim düzenli vs.çdr bu ay klomen verdi ilaç bittikten sonra catlatma ignesi vurdu yarın adetim var rüyalarıma giriyor adet olup üzülüyormuşum sabah üzüntüyle uyanıyorum.her aydan farklı olarak akıntım biraz fazla bir kac gün öncede gögüs uclarımda şiddetli agrı vardı arada b sag ve sol kasığımda agrı oluyor yarın adetim acaba bunlar belirti olabilirmi hanımlar

cnm hoşgeldinn
bende 1 ay klomen + çatlatma oldum hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadım. hormonları güçlendiriyo bu ilaçlar. şevkini kırmak istemem. ama inşallah sende tutmuştur cnm da bunlar bbek belirtisidir.
yarın gelmesse adet kesindir hamişliğin.

günaydın kızlar nasılsınız bu gün şafağım 152 oldu
hoşgeldinnn kız şafak sayarsan sana geçmek bilmez günler..

İnşallah kızlar hayırlısı Allahtan yavrum böle zamanda annesine moral için gelmiştir belkide:)
bak ne güzel söyledin inşşaalllah bitanem üçüzlerinin haberini alırız :)))

cnmmmm benim şafakda sayarmışşşşşşş az kaldı cnmmm. naber iyimisin. adet şafağın kaç
zkolumm yarın yap bencede gecikme olması normal deil.

canım az kaldı 24 ünde eşimin yanındayım allahın izniyle regli içinse en geç 20 sine olmam lazım canımcım ama kasıklarımda yumurtalarım çalışıyor sanki canımmm

Alın size bir tane daha benden:) Aramıza hoşgeldin canım şuan aynı şeyleri bende yaşıyorum Rabbim yüzümüzü güldürsün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…