canım benim ya bozmamaya calıs moralini, cocuk olsun hem daha rahatlarsın bence,,
istedikleri kadar laf etsinler, hic umursama,
kizlar tmm hepiniz haklisiniz sinrilenmiycem hic. ister iyi bilsinler ister kötü zamani gelince kendi düsüncemi söylerim benim cocugum yanimda olsunda herkes ne isterse yapsin umrumda degil. yeter artik ya sinrilendigim. ya insana piskolojik baski ediyorlar valla ben bir kadin olarak bi erkegin aldigi maasi aliyorum yetmiyo daha diyorlar ki senin maasin niye sundan daha düsük niye sende su meslegi yapmadin. sunun karisi bu maasi aliyo sunun kardesi bu maasi aliyo ya bi sükretsinler yok anacim bunlar ac gözlü. kiz calisiyo evi gecindiriyo diyen yok daha istiyorlar utanmazlar. neyse tmm sondu bu sinirlenmicem artik
afferim benim sumruma üzülmek yok canım. zaten kimse çocugunu senden alamaz. o kadar kolay degil o işler. sen kafanı yorma bunlarla. ben sana bir örnek vereyim sende gerekirse kocana anlat. annemlerin apartmanın da bir anne kızvardı kız evlendikten sonra annesinin binasın ev aldı. çocukları oldu. bir süre kendi baktı çocuguna. kadın sonra işe başladı. çocugunu da annesine bırakıyordu bebekte kızdı. çocuk 2 ,5 yaşına geldi birde kız çocugu olmasına ragmen konuşamıyordu. sadece çıglık atıyordu hep sesini duyardık çocugun. sonunda çocugu kreşe verdiler 1 2 ayda çocuk konuşmaya başladı. yaşlı insanlar bakamzlar öyle çocuga filan. sevmeye gelince çok severler ama bakmak olayına karışmak tan hoşlanmazlar. senin çocugunda dogsun da bir sen o zaman gör. kaynanan agzını açıpta sana diyemeyecek. ben bakarım diye. sende bebk bir yaşına filan geldiginde çocugunla birlikte yapabilecegin iş araştır. mesela benimde çocugu bırakabilecegim kimse yok. ben diyorum evde çocuk bakarım allah nasip ederse hem evinde olursun hem çocuguna bakarsın hemde para kazanmış olursun. sen mutfak masrafını bile karşılaSAN YETER. gerisi erkeklerin işi.
sagol canim. ya bu zaten doganin kanunu. yasli insanlar bebek bakmak icin uygun DEGIL. Allahim öyle yaratmiski bizleri hersey zamaninda olsun diye. yoksa niye yasli kadinlar menopoza giriyorlar cünki bi yastan sonra cocugu ne kafasi kaldirir insanin, nede bedeni dayanir. belirli bi yastan sonra bi cocugun ihtiyaci olan sevgiyi enerjiyi veremez kadinlar diye var. isyerindeki kocaman insanlarla gecinemiyo kadin birde cocuk bakmaya kalkisiyo. salak kadin. neyse iste valla bende öyle yapicam baktim hic olmuyo evde olurum issizlik parasi alirim beni alacagim issizlik parasi bile baskalarinin maasi kadar. yeter bize. kicinin üstüne otursunda bi almanca ögrenip is bulsun esimde dogru düzgün. ders calismaz sonra is yok diye kizar kendi kendine.
kızlar haberleri okudunuz mu defne joy ölmüş ..ay hiç yakıştıramıyorum gençlere ölümü çok üzüldüm
Sadece Türkiye'de oLur... Çok GüLeceksiniz
Ben 24 yaşındayım ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim. Kendisinin de 25 yaşın...da bir kızı var. Babam ise bu kız ile evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu. Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. Anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduguna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. Kısacası kendimin büyükbabasıyım :)
çok saçma ama bir sizinla paylaşayım dedim.
biz toktordan geldikkkkk
Kızım 1300 gr ve 35 cm olmuş teyzeleri kocaman olmuş hemide çok güzel bi yüzü var
Bana gelelimmmm 3 kg daha almışım veeee 69 kg i gördük doktordan laf yedim 3 kg hakkın kaldı napcan dedi offf yaaaa boyum uzun göstermiyorum diye rahat davranma fazla kilo almamaya bak dedi
amanın dünürüm ve gelinim gelmişlerrrrrr kız kocaman olmuş benim gelin maşallah 3kg hakkın mı kalmış aman ne o ya fazla alınca nolurmuş doktora deseydin kalın giyindim ondandır bide yeni yemek yedim o yüzden fazla gibi ama ondan sen bi 3 kilo çık o benim dogru kilom canım bu arada bende hala tık yokkkk yarın sabah tet yapacagım bakalım tabi gelen giden olmassa ama sence erken mi acık daha bekliyim mi
yarın yap bence tatlım testi bizide daha fazla bekletme inşallah damadım gelmiştiramanın dünürüm ve gelinim gelmişlerrrrrr kız kocaman olmuş benim gelin maşallah 3kg hakkın mı kalmış aman ne o ya fazla alınca nolurmuş doktora deseydin kalın giyindim ondandır bide yeni yemek yedim o yüzden fazla gibi ama ondan sen bi 3 kilo çık o benim dogru kilom canım bu arada bende hala tık yokkkk yarın sabah tet yapacagım bakalım tabi gelen giden olmassa ama sence erken mi acık daha bekliyim mi
huu huu hanımlaarrr..
yidim yidim geldim..
diddoooş hosgeldiin..kuzunu sevsinler.büyümüş mü tosunum.doktora ruyanı anlattın mı
senın ultrasonun renklı mı .sıyah beyaz mı.
shiniiii cınım bebek istediğinden,once bı gıdıp rutın kontrollerını olup smear testi yaptırsan faydası olur.folikasit baslamısmıydın.gebelıkten 3 ay once baslamak ıı oluyormus.
yarın yap bence tatlım testi bizide daha fazla bekletme inşallah damadım gelmiştir
kız büyüdük çok büyüdük benim minnoşum çok güzel olmuş aklım çıktı
ay kociş yanımdaydı kız nasıl rüya anlatıym oyar daha beni
siyah beyaz ama tatlım kızım bi kafasını çevirdi o kadar net göründüki ay beklemiyom hemen foto yakaladı doktor vay diyo nasıl poz veriyo bu kız adamda şaştı haftalardır ilk kez bu kadar net yüzünü gördük
çok geçmiş olsun tatlım yaaaslm kızlar
sabah doktora gittim rahim ağzı yaram tekrarlamış
doktor hemen tekrar dondurmalıyım dedi. ve dondurdu şu an evdeyim 5 gün raporluyum.
biraz kafamı dinliyim dedim ama bi daha çıktı bu yara
anlicanız bir kaç ay daha bebek düşünemicem of offf
2. defa dondurmanın sakıncası var mıdır bilen var mı?
doktor yok diyo ama içim rahat etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?