uyy uyy uyy
masallah nazar degmesin inşallah..
yimek yidin mi bu saat oldu.sen eve mı geldın ofisemi.
slm kızlar
sabah doktora gittim rahim ağzı yaram tekrarlamış
doktor hemen tekrar dondurmalıyım dedi. ve dondurdu şu an evdeyim 5 gün raporluyum.
biraz kafamı dinliyim dedim ama bi daha çıktı bu yara
anlicanız bir kaç ay daha bebek düşünemicem of offf
2. defa dondurmanın sakıncası var mıdır bilen var mı?
doktor yok diyo ama içim rahat etmedi
çok geçmiş olsun tatlım yaaa
valla ben anlamadım neyi donduruyo pek bilgim yok bu konuda valla anlamıyorum ben bu işlerden
sağol cnm çok tşk ederim
rahim ağzında yara oluşyo enfeksiyon kapıyo onu donduruyo
Kızlar valla sizin dogumlar birbirine çok yakın ikiniz birden bize terk edeceksiniz ha gül abladan ses seda çıkmadı bugün ve bugün benim ablam geliyo evlendikten sonra hiç görmemiştim onu özledim valla pek görüşemiyecgiz ama bu akşam gidecegim pazar günüde kaynıma kız istemeye gidiyoruzzzzz cumartesi alışverişe gidecegim çiçek çikolata falan alacagım v temizlenecek yemek yapılacak cumartesi kaynanam ve görümcem izmirden geliyo anlıyacagınız çok yogunun bu kadar işin içine birde bebişim eklerirse tam süperrrrrr olacak
slm kızlar
sabah doktora gittim rahim ağzı yaram tekrarlamış
doktor hemen tekrar dondurmalıyım dedi. ve dondurdu şu an evdeyim 5 gün raporluyum.
biraz kafamı dinliyim dedim ama bi daha çıktı bu yara
anlicanız bir kaç ay daha bebek düşünemicem of offf
2. defa dondurmanın sakıncası var mıdır bilen var mı?
doktor yok diyo ama içim rahat etmedi
afr tatlım sende benim gibi hamile degilsin sanırım, doktora gidiyo musun canımKızlar valla sizin dogumlar birbirine çok yakın ikiniz birden bize terk edeceksiniz ha gül abladan ses seda çıkmadı bugün ve bugün benim ablam geliyo evlendikten sonra hiç görmemiştim onu özledim valla pek görüşemiyecgiz ama bu akşam gidecegim pazar günüde kaynıma kız istemeye gidiyoruzzzzz cumartesi alışverişe gidecegim çiçek çikolata falan alacagım v temizlenecek yemek yapılacak cumartesi kaynanam ve görümcem izmirden geliyo anlıyacagınız çok yogunun bu kadar işin içine birde bebişim eklerirse tam süperrrrrr olacak
diydemçiim yarın kayınvalıdemlerı yolcu edıyoruz sabahda annem gelecek..pazarteside doktor randevumuz var. anneme torun sevdirecegız inşallah.
ay ne güzel annenmi geliyoooo bende annemi istiyommmmmmmmmmmmmm
doktordan çıkınca haber ver haaa pzt gelmezsin herhalde işe
inşallaah izin almayı planlıyorum ama bişey demezler umarım ..
afr tatlım sende benim gibi hamile degilsin sanırım, doktora gidiyo musun canım
offfffff ne yoğunsun beeeee inşallah bebiş haberi alırsın bu işlerin içinde ablanın gelişiyle birlikte bebişinin gelişinide kutlarsın
kız neden öyle dedim sende benim gibi hamiş degilsin dedinya kız ümidim kırıldı valla
kız neden öyle dedim sende benim gibi hamiş degilsin dedinya kız ümidim kırıldı valla
tatlım seni üzmek içi soylemedim,, seni kırmak ister miyim hiç,, kırdıysam özür dilerim ,, ya üzüldüm bak bende simdi
aaaa kırma ümidini tatlım yapma bölükız neden öyle dedim sende benim gibi hamiş degilsin dedinya kız ümidim kırıldı valla
eee sen ücretsiz izin kullanmıycanmı kızzcuma bı sansımı denerım izin için bişey demezlerse rapor işine bulaşmam hıc.
Zaten bırımde herkez acılarda ..karnımı goren mudur ne zaman ızne cıkacaksın ..sonra ucretsız izin kullanma haa diye tembıhleyıp duruyorlar.du bakalım naparız.
inşallah öyle olmaz canım benimmmm ümitsizlik yokay allahım inş. Bakalım bence yarın yarın sabah gelecegim kızlar yaptım tek çizgi çıktı diyecek mişi gibi geliyo bana ya uffffff hadi yarın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?