Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

uyy uyy uyy
masallah nazar degmesin inşallah..
yimek yidin mi bu saat oldu.sen eve mı geldın ofisemi.

bu arada sana afiyet olsun hastaneden sonra kocişle kahvaltı yaptık işyerine geldim ben zati 1 ayımız kaldı şura laf etmesinler ihracatta var ona bakıyom
senin kuzu nasıl annesi sen ne zaman gidicen doktora

üzülmee sarıııııbebeğim
vardır bunda da bır hayır.
ohh bes gun kafanı dınler rahatlarsın.iş stresinden uzak.
inşallah bı sakıncasıda yoktur yara dondurmanın.sen tam iileş bebişde gelir hemen işallah.

offfffff ne yoğunsun beeeee inşallah bebiş haberi alırsın bu işlerin içinde ablanın gelişiyle birlikte bebişinin gelişinide kutlarsın

Canım benim geçmiş olsun ,bilmiyorum tatlım ama en doğru cevabı doktorun verir sanıyorum.

afr tatlım sende benim gibi hamile degilsin sanırım, doktora gidiyo musun canım

diydemçiim yarın kayınvalıdemlerı yolcu edıyoruz sabahda annem gelecek..pazarteside doktor randevumuz var. anneme torun sevdirecegız inşallah.

diydemçiim yarın kayınvalıdemlerı yolcu edıyoruz sabahda annem gelecek..pazarteside doktor randevumuz var. anneme torun sevdirecegız inşallah.

ay ne güzel annenmi geliyoooo bende annemi istiyommmmmmmmmmmmmm
doktordan çıkınca haber ver haaa pzt gelmezsin herhalde işe

cuma bı sansımı denerım izin için bişey demezlerse rapor işine bulaşmam hıc.
zaten bırımde herkez acılarda ..karnımı goren mudur ne zaman ızne cıkacaksın ..sonra ucretsız izin kullanma haa diye tembıhleyıp duruyorlar.du bakalım naparız.

offfffff ne yoğunsun beeeee inşallah bebiş haberi alırsın bu işlerin içinde ablanın gelişiyle birlikte bebişinin gelişinide kutlarsın

ay allahım inş. Bakalım bence yarın yarın sabah gelecegim kızlar yaptım tek çizgi çıktı diyecek mişi gibi geliyo bana ya uffffff hadi yarın olsun

tatlım seni üzmek içi soylemedim,, seni kırmak ister miyim hiç,, kırdıysam özür dilerim ,, ya üzüldüm bak bende simdi

yok kız kırmadın da aman işte böyle biraz heveslenir gibi olmuştum aman işte salla ya uffff varsa var yok sa yok napalım herşey nasip kısmet hayırlısı alahtan yarın herşey belli olur işte ZATEN TEK ÇİZGİ ÇIKSADA PK TAKMIYORUM ARTIK

Son düzenleme:
Ben sadece gidecem doktora doktor gulecek edecek niye gelmiş diye, ondan korkuyorum, yani ne zaman gitmek gerek diye sordum kimse cevap vermedi, bu konular hakkında hic bi sey bilmiyorum,

kızlarr tünaydın biz 27+6 olduk ben geldim drdan ama canım sıkıldı yaaaaaaaaa boyumuz 35 cm ama dr kızımın kilosunun bir hafta geriden geldiğini söyledi 1.035 gr olmuş 27+6yız şuan kızım 26+6 çıktı bana 4 kilo almışın hemen kilona dikkat et dedi makarna patates yeme şuruplı tatlı yok dedi sen kendini beslemişin dedi oysa ben verdiğim 8 kiloyu yeni tamamladım yani kilo almış sayılmam dr öyle değil dedi 4 kilo almışın riskli gruptasın dedi birayda 2 kilo alman lazım dedi ben şimdiden bakamayım kızıma sonra nasıl bakcam ozaman (( çok şükür suyumuz iyiymiş başka sorunu yok buna dua ediyorum ama insan çok üzülüyyo işte kızlarrr yaaaaaaaaaaa çok mutsuzum

slm canlar naber biz geldik nasılsınız...inanırmısınız hamile olduğumu öğrendiğimden beri gözüme uyku girmiyo yaaa rabbim bu duyguyu tüm isteyenlere tattırsın ...gül abla umarım bu ay sendende hayırlı haberler gelir dualarımdasın....

bu arada kızlar bugün sefer ayının son çarşambası...bugün dünya semasından yeryüzüne 320 bin bela iner rabbim bizlere isabet ettirmesin inş. bolca dua edin
Birde şu dua 100 defa bugün okunursa isabet etmezmiş inş...
ALLAHÜMME BARİK LENA Fİ ŞEHRİS SAFER .VAHTİM LENA BİSSEADETİ VEZZAFER....
MANASI:Allahım bu ayı hakkımızda bereketli eyle,saadet ve zafer ile tamamlattır.amin...

kız neden öyle dedim sende benim gibi hamiş degilsin dedinya kız ümidim kırıldı valla
aaaa kırma ümidini tatlım yapma bölü

eee sen ücretsiz izin kullanmıycanmı kızz
ay allahım inş. Bakalım bence yarın yarın sabah gelecegim kızlar yaptım tek çizgi çıktı diyecek mişi gibi geliyo bana ya uffffff hadi yarın olsun
inşallah öyle olmaz canım benimmmm ümitsizlik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…