Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

tatlım üzülmeeee bol proteinli beslen toparlar hemen cadı bizde gittik bugün doktora kızlarımızın boyu aynıymışşş

tatlım üzülmeeee bol proteinli beslen toparlar hemen cadı bizde gittik bugün doktora kızlarımızın boyu aynıymışşş

ya bizimkinin bacakları uzunmuş birhafta önden gidiyo kuzum uzun olcak desene bizim kızlar seninkinin kilosu kaç çıktı canım peki

hayırdr canım nden izin alıcan ?ya bizimkilerde bana aynı soruyu sordular ilk soru istifa edicen mi ikinci soru ücretsiz izin alıcan mı oldu
bende dedim istifa etmeyi düşünmem ama gerek olursa izin alırım dedim.şimdi de mide bulantımın dışında biraz halsizliğim fln var hasta olmamak için elimden gelen herşeyi yapıyorum ama beni kimse idare etmiyor cuma doktora gidicem beni umursamıyorlar bende umursamıyorum alıcam eğer düzelmezsem rapor

slm kızlar adetim 3 gün gecikti ama hiç bir belirti yok gögüslerde şişme ağrı da olmadı biraz akıntım var.. yumurtlama dönemim sarktı gibime geliyor.. gösüsslerde belirti olmalı mı hamilelikte..

ya bizimkinin bacakları uzunmuş birhafta önden gidiyo kuzum uzun olcak desene bizim kızlar seninkinin kilosu kaç çıktı canım peki

evet tatlım boyu 1 hafta önden gidiyo kızların 28+5 e göreymiş boyu
kilosu 1300 gr olmuş tatlım oy yumuk yumuk çok tatlılar kızzz sende moralini bozma

Selam feyzanaz, selam evhan hosgeldiniz

bilmiyorum tatlım

Son düzenleme:

canım hoşgeldinnnnnnn desene sende benim dünür gibi kendin kilo almışsın ama sen zaten çok kilo vermiştin onları almışsındır merak etme canım bundan sonra daha az alırsın allahım seni ve bebişini korusun kız sakın öyle düşün me ne demek o şimdi bakamıyom sonra nasıl bakcan dogumdan sonra allah tüm kadınlara o konuda güç kuvvet bilgi verirmiş sen o zaman varya en iyi annelere taş çıkartırsın kimsenin baktıgını begenmez olursun merak et en becerikli anneeee

ay ne bileyim ya herkesin bebişi 1300 1500 iken benim yavrum 1.kilo 35 gr ya bakamamışım işte ben verdiğim 8 kiloyu yeni aldım daha kilo almadım sayılır ama dr buay 4 kilo almışın sen kendini beslemişin bebeğin aç kalmış deyince çok zoruma gitti işte çok ağladım çok mutsuzum

kız yok öyle aglamak falannnnnn bak kızarım sana haa tamam napıyoruz bundan sonra homini gırtlak bebek için yiyoruzzzzzz netten araştır bakalım bebiş için ne yemek gerekirmiş aglam çözüm degil çare aramak çözüm şu anda

Canım üzülme bence uygun beslenirsen bebeğinde olması gereken kiloya ulaşır tatlım, sen moralini yüsek tutmaya çalış,

slm hanımlarrrr nasılsınızzz bakiym,evimin işlerini bitirip pazara çıkana kadar burdayım şimdilik,sabah kahvaltıya yiğenim geldi demiştimya ablam doğum yaptı diye 40 çıktı bugün 40 uçurmaya geldi teyzesine kuzummmm

ya yapma böle tatlım kapatır 1 haftada o eksiği bozma moralini

ayyyyy demek bebiş geldi ha kız daha yeni dememiş miydin bebişimiz oldu diye ne çabuk geçiyo zaman

oy maşallahh kuzuya canımmmm
hoşgeldin sendeee

handancım üzme kendini bende bugün göründüm dr a
kızım 23+0 görünüyo ama dr kilosu boyu normal dedi
bak benimde suyum artacak gibiymiş ama bozmuyorum moralimi
sende üzülme

ben daha kiloda almadım vermedim de sanırım 12-13 haftadan sonra almaya başlarım ama boyuma göre zayıfım 1.73 boyum var 52 kilom var o yüzden kilo almam lazım biraz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…