Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kızlar yaa bir konuda yardım almam lazım ben ticker yapmayı bilmiyorum kim bana yardımcı olabilir acaba ?
bebeğim 5 hafta bir günlük...

birde hamile arkadaşlar kalp atışları kaçıncı haftada duyulur?

özledinizmi beni bakimmmmmm mennnnnnnnnnn geldimmmmmmmm
patron 1 saatliğine gittti inşallah geç gelir yoruldum yaaaa sabahdan beri çalış çalış

Kızlar yaa bir konuda yardım almam lazım ben ticker yapmayı bilmiyorum kim bana yardımcı olabilir acaba ?

canım tebrikler gözünaydın bak sonunda geldi bebişin
kalp atımı 7.haftada görünür

patron 1 saatliğine gittti inşallah geç gelir yoruldum yaaaa sabahdan beri çalış çalış

hiç özlemedikkkkkkkkkkkkkk
şaka şaka tabiki özledik kız

Selam Herkeze keyifler nasıl

hoşgeldin canımm

evet cnm geldi ve gittiler az önce,sen nasılsın cnm dramı gittin

bende iyiyim canım ewet haftasonu gidemedim diye burda görüneyim dedim
maşallah kımın yüzü çok güzeldi kilosuda 610 gr olmuş ama 1 hafta geride görünüyordu
hemde dr suyu artacak gibi dedi haftaya şeker yüklemesi yaptırcam bakalım nolcak o zaman

merak etme haftalar ilerledikçe arayı kapatıyolar maşallah bebeişine iyi büyümüş...

abla nerdesin sen yaaaaaa kaç saattir seni bekliyorum nedir durum sınav nasıl geçti notun belli oldu muuuuu .........

tebrik ederim cnmmm allah kucana almayı nasip etsin

kız didoşş bebişinmi gördün maşallah büyüyo artık. ee bugün keyfinizden yanınıza varılmaz

amann bak kıskandım amaaaa herkez dr gidip bebeişlerini görmüş hava atıyolar ya yala

hoşgelmişennn gül abla nasssınnnnnnnnnn

abla nerdesin sen yaaaaaa kaç saattir seni bekliyorum nedir durum sınav nasıl geçti notun belli oldu muuuuu .........

cnmmm kıyamam sabah vardım sen yoktun. kız son çalışma bugün cumaya sınav sonucu belli olar herhalde. kontrol cumaya dr. anlıycak herhal bişiler çatlamanın 8 ci günü oluyo.
sen naptın güselim yarınmı test yapıcan bende merakla senden haber bekliyom ona göre

amann bak kıskandım amaaaa herkez dr gidip bebeişlerini görmüş hava atıyolar ya yala

hoşgelmişennn gül abla nasssınnnnnnnnnn

ivet herkes görmüş sen nezaman görcen bebkini. ben iyim belim dışında çatlama iğnesinden dolayı kuyruk sokumum ağrıyo ayakda durunca hareket edince fln. onun dışında herbişey iyi.

ammannnnnnnn aklıma geldi kociş midesini üşütmüş evde yatıyo hasta akşama çalışamıycazmı yaaaa of son gündü bugün

sen nasılsın melisim bebkin nasıl bakalım hareketleri belli oluyormu artık

bende kasık ağrısı var be kuzum bilemedim aman varya hergün biyerim ağrıyo kendimede kızıyom 2 tane çocuk doğurdum böyle sini görmedim hiç:26:
bugün sanki hareket yok gibi yaaa yada ben çok aktiftim sabahtan beri anliyamadım:26:

ay inş ii haberlerini alıcaksın diye umut ediyorum öyle hisediyorum yani

ayyy hadi güzel haberlerini bekliyoz inşşşşşşş,bende geçen hafta gördüm bebişimi çok şükür iyi teyzesi ellerinden öper

Yaaa ağlıycaaam ben daha 3. ayda 67 kiloyum nolcak halim bilmem zati şişko hamiş kaldım şimdi karnımı görseniz bayılırsınız
Doktor henüz bişi demiyo kiloma:)

Maşallah adaşıma yer onu teyzesi Rabbim bana da onun gibi güzel bir kız nasip etsin yada yakışıklı bir oğluş:) Veeee diğer kızlarada tabi:)
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım arkidişim:)

Yaaa hayır beee ne bekliycen hemide tesr almış yapsana hemen yarını ne bekliyon deli:)
Bana saat 2 de yaptırmıştınız hatırlarsan:)

Canım rahat ol bişi olmaz sağlığına dikkat et ve iyice dinlen oooh işlerden uzak kalacaksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…