evet cnm sorma yaa ne çabuk geçti dimi vakit bugün 40ını uçurduk kuzumun anneside sarılara boğmuş zaten kendide sarı civciv olmuş gelmiş teyzesine.
Kızlar yaa bir konuda yardım almam lazım ben ticker yapmayı bilmiyorum kim bana yardımcı olabilir acaba ?
bebeğim 5 hafta bir günlük...
birde hamile arkadaşlar kalp atışları kaçıncı haftada duyulur?
Kızlar yaa bir konuda yardım almam lazım ben ticker yapmayı bilmiyorum kim bana yardımcı olabilir acaba ?
özledinizmi beni bakimmmmmm mennnnnnnnnnn geldimmmmmmmm
patron 1 saatliğine gittti inşallah geç gelir yoruldum yaaaa sabahdan beri çalış çalış
Selam Herkeze keyifler nasıl
oyy maşallah dimek gezmeye geldi ha kuzu
evet cnm geldi ve gittiler az önce,sen nasılsın cnm dramı gittin
bende iyiyim canım ewet haftasonu gidemedim diye burda görüneyim dedim
maşallah kımın yüzü çok güzeldi kilosuda 610 gr olmuş ama 1 hafta geride görünüyordu
hemde dr suyu artacak gibi dedi haftaya şeker yüklemesi yaptırcam bakalım nolcak o zaman
özledinizmi beni bakimmmmmm mennnnnnnnnnn geldimmmmmmmm
patron 1 saatliğine gittti inşallah geç gelir yoruldum yaaaa sabahdan beri çalış çalış
merak etme haftalar ilerledikçe arayı kapatıyolar maşallah bebeişine iyi büyümüş...
abla nerdesin sen yaaaaaa kaç saattir seni bekliyorum nedir durum sınav nasıl geçti notun belli oldu muuuuu .........
amann bak kıskandım amaaaa herkez dr gidip bebeişlerini görmüş hava atıyolar ya yala
hoşgelmişennn gül abla nasssınnnnnnnnnn
sen nasılsın melisim bebkin nasıl bakalım hareketleri belli oluyormu artık
cnmmm kıyamam sabah vardım sen yoktun. kız son çalışma bugün cumaya sınav sonucu belli olar herhalde. kontrol cumaya dr. anlıycak herhal bişiler çatlamanın 8 ci günü oluyo.
sen naptın güselim yarınmı test yapıcan bende merakla senden haber bekliyom ona göre
ivet herkes görmüş sen nezaman görcen bebkini. ben iyim belim dışında çatlama iğnesinden dolayı kuyruk sokumum ağrıyo ayakda durunca hareket edince fln. onun dışında herbişey iyi.
ammannnnnnnn aklıma geldi kociş midesini üşütmüş evde yatıyo hasta akşama çalışamıycazmı yaaaa of son gündü bugün
biz toktordan geldikkkkk
kızım 1300 gr ve 35 cm olmuş teyzeleri kocaman olmuş hemide çok güzel bi yüzü var
bana gelelimmmm 3 kg daha almışım veeee 69 kg i gördük doktordan laf yedim 3 kg hakkın kaldı napcan dedi offf yaaaa boyum uzun göstermiyorum diye rahat davranma fazla kilo almamaya bak dedi
amanın dünürüm ve gelinim gelmişlerrrrrr kız kocaman olmuş benim gelin maşallah 3kg hakkın mı kalmış aman ne o ya fazla alınca nolurmuş doktora deseydin kalın giyindim ondandır bide yeni yemek yedim o yüzden fazla gibi ama ondan sen bi 3 kilo çık o benim dogru kilom canım bu arada bende hala tık yokkkk yarın sabah tet yapacagım bakalım tabi gelen giden olmassa ama sence erken mi acık daha bekliyim mi
Canım rahat ol bişi olmaz sağlığına dikkat et ve iyice dinlen oooh işlerden uzak kalacaksın:)slm kızlar
sabah doktora gittim rahim ağzı yaram tekrarlamış
doktor hemen tekrar dondurmalıyım dedi. ve dondurdu şu an evdeyim 5 gün raporluyum.
biraz kafamı dinliyim dedim ama bi daha çıktı bu yara
anlicanız bir kaç ay daha bebek düşünemicem of offf
2. defa dondurmanın sakıncası var mıdır bilen var mı?
doktor yok diyo ama içim rahat etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?