Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım sen hareket ettiğin için anlamamışsındır bende bugün dr dedim iki gündür pek hareketli deil dedim ultrasonu bi girdim abooo elleri kolları maşallah durmuyo dr dedi tam aksine çok hareketli
demekki ben farketmemişim iki gündür
neyse kızlar benim biraz işim var gelirim sonra

handancım üzme kendini bende bugün göründüm dr a
kızım 23+0 görünüyo ama dr kilosu boyu normal dedi
bak benimde suyum artacak gibiymiş ama bozmuyorum moralimi
sende üzülme
slm kuşummmmmm sende neden su artacak gibiymiş yaaaa

hoşbulduk cnmmm nasılsın hayırdır dramı gittin kızını görmeye nasılmış boyu kolisu
evet teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii kızımı gördüm 35 cm 1300 gr olmuş kızım kocaman olmuş

özledinizmi beni bakimmmmmm mennnnnnnnnnn geldimmmmmmmm
patron 1 saatliğine gittti inşallah geç gelir yoruldum yaaaa sabahdan beri çalış çalış
ay çok özledim sorma yani

Selam Herkeze keyifler nasıl
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmm

tebrik ederim cnmmm allah kucana almayı nasip etsin

kız didoşş bebişinmi gördün maşallah büyüyo artık. ee bugün keyfinizden yanınıza varılmaz
evet bebişimi gördüm teyzesi görsen nası yumuk yumuk güzel bi suratı var benim kızımınnnn aynı anası

lan karıı adamı hasta ettin en sonunda bu tempo ağır geldi adama sanırım

ağlama ağlama acık boğazını tut şişkoooooooooooooo
ay kız benim kzıım çok güzel uyyy minicik burnu var yerim ben onu yaaaaa
allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin

soğuk algınlığına üşütmeye iyi gelir o işler bacım terler yatar siz bu akşamda çalışın

ay inş ii haberlerini alıcaksın diye umut ediyorum öyle hisediyorum yani
inşallah cnmm sen nasılsın cnmm.

ayyy hadi güzel haberlerini bekliyoz inşşşşşşş,bende geçen hafta gördüm bebişimi çok şükür iyi teyzesi ellerinden öper

inşalla cnm yaa ben umutlu deilim halen allah bilir yine. oh iyiymiş bebişin harçlıığını snra veririm.

hadi bakalım cumayo sabırsızlıkla bekliyorum bende cuma test yapayım diyordum ama bugün kararımı değiştirdim yarın sabah yapacagım bu arada benim hafiften kasıklatıma kramp girmeye başladı birde inanılmaz iştah var bende saat 12 de yarım ekmek yedim şimdi yine acıktımm yarın sabah ya hadta olacam yada çift çizgi görecegim kız gül abla istermisin bizde senle yeni bi topik açalım he tabi burayı bırakmadan ekim anneleri diye :)))))

dimek öslemedinnnnn cadııı karı nolcak. eee anası güsel tabi kızıda güzel olcak. maşallah yavruyaa
lan karıı adamı hasta ettin en sonunda bu tempo ağır geldi adama sanırım
sormayaaaaaa duş ala ala üşüttü garibim.

soğuk algınlığına üşütmeye iyi gelir o işler bacım terler yatar siz bu akşamda çalışın

kız midede sorun midesi bulanıyo bide beni almassa midesi olmaz bu iş. grip olsa sorun deil atla üstüne dimi zeynep.amma mide bu bişi diyemicem

hadi afrım benim beeee yürü beee kim tutar seni hadi mutlu haberi ver sende sabah sabah bak ben açık olmazsam özele msj at tamammııııııııııııııı

hadi afrım benim beeee yürü beee kim tutar seni hadi mutlu haberi ver sende sabah sabah bak ben açık olmazsam özele msj at tamammııııııııııııııı

tamam canım ben o haberi alayım varya akşama kadar olan olmayan herkese özel mesaj atacagım

anam bişey olmaz sen yap

Kız ziiii test yap diyon da yanımda degil ki evdeeeeeee yarın sabah yapacagım hani demiştim ya kimseye demiyecegim resmimi degiştirecegim bakalım kimler fark edecek diye vaz geçtim herkese özel msj atacagımmm :)))) yani hepinizi bıktıracagımmmmmmm

ayy inşallah cnmmm. ama bugün yapsana niden yarını bekliyonkii. çıkar artık varsa. helebi hamiş oldumuzu öğrenelim bizde bu karılar gibi açarız bi topic arada kaçarız. iyi fikir

kızlar ben kalkayım kasıklarım batıyo fazla duramıyorum.

zaten az öncede eşim aradı arabada radyoda dinlemiş hamile kadın telefondan ve cep talafonundan uzak dursun diye,bizde komidinlere koyuyoruz birer baş yatak odasında cep telefonlarını yatarken,onlarıda salona koyucaz artık çalar saat almaya gidiyorum şimdi dide aradı yazık adam cağızıma çok düşünür beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…