bende kasık ağrısı var be kuzum bilemedim aman varya hergün biyerim ağrıyo kendimede kızıyom 2 tane çocuk doğurdum böyle sini görmedim hiç:26:
bugün sanki hareket yok gibi yaaa yada ben çok aktiftim sabahtan beri anliyamadım:26:
slm kuşummmmmm sende neden su artacak gibiymiş yaaaahandancım üzme kendini bende bugün göründüm dr a
kızım 23+0 görünüyo ama dr kilosu boyu normal dedi
bak benimde suyum artacak gibiymiş ama bozmuyorum moralimi
sende üzülme
evet teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii kızımı gördüm 35 cm 1300 gr olmuş kızım kocaman olmuşhoşbulduk cnmmm nasılsın hayırdır dramı gittin kızını görmeye nasılmış boyu kolisu
ay çok özledim sorma yaniözledinizmi beni bakimmmmmm mennnnnnnnnnn geldimmmmmmmm
patron 1 saatliğine gittti inşallah geç gelir yoruldum yaaaa sabahdan beri çalış çalış
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmmSelam Herkeze keyifler nasıl
evet bebişimi gördüm teyzesi görsen nası yumuk yumuk güzel bi suratı var benim kızımınnnn aynı anasıtebrik ederim cnmmm allah kucana almayı nasip etsin
kız didoşş bebişinmi gördün maşallah büyüyo artık. ee bugün keyfinizden yanınıza varılmaz
ivet herkes görmüş sen nezaman görcen bebkini. ben iyim belim dışında çatlama iğnesinden dolayı kuyruk sokumum ağrıyo ayakda durunca hareket edince fln. onun dışında herbişey iyi.
ammannnnnnnn aklıma geldi kociş midesini üşütmüş evde yatıyo hasta akşama çalışamıycazmı yaaaa of son gündü bugün
ağlama ağlama acık boğazını tut şişkooooooooooooooYaaa ağlıycaaam ben daha 3. ayda 67 kiloyumnolcak halim bilmem zati şişko hamiş kaldım şimdi karnımı görseniz bayılırsınız
Doktor henüz bişi demiyo kiloma:)
Maşallah adaşıma yer onu teyzesi Rabbim bana da onun gibi güzel bir kız nasip etsin yada yakışıklı bir oğluş:) Veeee diğer kızlarada tabi:)
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım arkidişim:)
slm kuşummmmmm sende neden su artacak gibiymiş yaaaa
tatlım bende bilmiyom işte nette yazılanlara göre ;
Polihidramniyos anne ya da bebeğe bağlı nedenler ile ortaya çıkabilir. Anneden kaynaklanan en önemli neden şeker hastalığı yani diyabettir. Bebekten kaynaklanan nedenler ise:
Sıvı geçişini kısıtlayan sindirim sistemi tıkanıklıkları Merkezi sinir sistemi kaynaklı yutma bozuklukları
Yutma bozukluğuna neden olabilen kromozom anomalileri
İkizden ikize transfüzyon sendromu
Bebekte kalp yetmezliği
Konjenital enfeksiyonlar
Çoğu durumda altta yatan bir neden bulunamaz.
böyle işte dur bakalım nolcak
ağlama ağlama acık boğazını tut şişkoooooooooooooo
ay kız benim kzıım çok güzel uyyy minicik burnu var yerim ben onu yaaaaa
allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
ivet herkes görmüş sen nezaman görcen bebkini. ben iyim belim dışında çatlama iğnesinden dolayı kuyruk sokumum ağrıyo ayakda durunca hareket edince fln. onun dışında herbişey iyi.
ammannnnnnnn aklıma geldi kociş midesini üşütmüş evde yatıyo hasta akşama çalışamıycazmı yaaaa of son gündü bugün
inşallah cnmm sen nasılsın cnmm.ay inş ii haberlerini alıcaksın diye umut ediyorum öyle hisediyorum yani
ayyy hadi güzel haberlerini bekliyoz inşşşşşşş,bende geçen hafta gördüm bebişimi çok şükür iyi teyzesi ellerinden öper
cnmmm kıyamam sabah vardım sen yoktun. Kız son çalışma bugün cumaya sınav sonucu belli olar herhalde. Kontrol cumaya dr. Anlıycak herhal bişiler çatlamanın 8 ci günü oluyo.
Sen naptın güselim yarınmı test yapıcan bende merakla senden haber bekliyom ona göre
sen içini ferah tut inşallah bi sorun olmaz su filanda artmazslm kuşummmmmm sende neden su artacak gibiymiş yaaaa
tatlım bende bilmiyom işte nette yazılanlara göre ;
Polihidramniyos anne ya da bebeğe bağlı nedenler ile ortaya çıkabilir. Anneden kaynaklanan en önemli neden şeker hastalığı yani diyabettir. Bebekten kaynaklanan nedenler ise:
Sıvı geçişini kısıtlayan sindirim sistemi tıkanıklıkları Merkezi sinir sistemi kaynaklı yutma bozuklukları
Yutma bozukluğuna neden olabilen kromozom anomalileri
İkizden ikize transfüzyon sendromu
Bebekte kalp yetmezliği
Konjenital enfeksiyonlar
Çoğu durumda altta yatan bir neden bulunamaz.
böyle işte dur bakalım nolcak
bana benziycek tabi kime benziycek anası gibi bişey olcak kızımaminnnnnnnnnnnmaşallah kuzuna,amannn sana benzemesinde
maşallah maşallahhhhhhhhhhh
soğuk algınlığına üşütmeye iyi gelir o işler bacım terler yatarsiz bu akşamda çalışın
dimek öslemedinnnnn cadııı karı nolcak. eee anası güsel tabi kızıda güzel olcak. maşallah yavruyaaslm kuşummmmmm sende neden su artacak gibiymiş yaaaa
evet teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii kızımı gördüm 35 cm 1300 gr olmuş kızım kocaman olmuş
ay çok özledim sorma yani
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmm
evet bebişimi gördüm teyzesi görsen nası yumuk yumuk güzel bi suratı var benim kızımınnnn aynı anası
sormayaaaaaa duş ala ala üşüttü garibim.lan karıı adamı hasta ettin en sonunda bu tempo ağır geldi adama sanırım
soğuk algınlığına üşütmeye iyi gelir o işler bacım terler yatarsiz bu akşamda çalışın
hadi bakalım cumayo sabırsızlıkla bekliyorum bende cuma test yapayım diyordum ama bugün kararımı değiştirdim yarın sabah yapacagım bu arada benim hafiften kasıklatıma kramp girmeye başladı birde inanılmaz iştah var bende saat 12 de yarım ekmek yedim şimdi yine acıktımm yarın sabah ya hadta olacam yada çift çizgi görecegim kız gül abla istermisin bizde senle yeni bi topik açalım he tabi burayı bırakmadan ekim anneleri diye :)))))
cin bu kadın yaaa diyorum ahlakı bozuk diye
hadi afrım benim beeee yürü beee kim tutar seni hadi mutlu haberi ver sende sabah sabah bak ben açık olmazsam özele msj at tamammııııııııııııııı
anam bişey olmaz sen yapdimek öslemedinnnnn cadııı karı nolcak. Eee anası güsel tabi kızıda güzel olcak. Maşallah yavruyaa
özledim kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
ay teşekkür ederizzzzzzzzz
Sormayaaaaaa duş ala ala üşüttü garibim.
Kız midede sorun midesi bulanıyo bide beni almassa midesi olmaz bu iş. Grip olsa sorun deil atla üstüne dimi zeynep.amma mide bu bişi diyemicem
hadi bakalım cumayo sabırsızlıkla bekliyorum bende cuma test yapayım diyordum ama bugün kararımı değiştirdim yarın sabah yapacagım bu arada benim hafiften kasıklatıma kramp girmeye başladı birde inanılmaz iştah var bende saat 12 de yarım ekmek yedim şimdi yine acıktımm yarın sabah ya hadta olacam yada çift çizgi görecegim kız gül abla istermisin bizde senle yeni bi topik açalım he tabi burayı bırakmadan ekim anneleri diye :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?