Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ayy inşallah cnmmm. Ama bugün yapsana niden yarını bekliyonkii. çıkar artık varsa. Helebi hamiş oldumuzu öğrenelim bizde bu karılar gibi açarız bi topic arada kaçarız. Iyi fikir

abla test yanımda degil evde o yüzden yapamıyorum akşamda anneme gidecegim inş. Burda kal demez de eve gider yaparım test ablam gelecek onu görmeye gidecegim akşam anneme

ay yyy bide kızlar ayıp olcek ama bişey dicem dün gece eşimle koklaşırken ayol göbeğimden vede korkumdan pozisyon bulamadık ay böyle apışıp kaldık ya yahuuuu

abla test yanımda degil evde o yüzden yapamıyorum akşamda anneme gidecegim inş. Burda kal demez de eve gider yaparım test ablam gelecek onu görmeye gidecegim akşam anneme
anladım cnmmm olsun sabaha ne kaldı ama dimi inşallah iyi haber verirsin.

ay yyy bide kızlar ayıp olcek ama bişey dicem dün gece eşimle koklaşırken ayol göbeğimden vede korkumdan pozisyon bulamadık ay böyle apışıp kaldık ya yahuuuu

kız ne korkuyonuz bu kadannnnnnn.

sen bıktır bacım hiç dert değillll ben farkederim hem herkezden önce

kızlaaaaar kimse ticker yapmayı bilmiyomu yaw ?
ay ben biliyom bacımmm ne istiyon söleeee

didemmmmmmmmmmmmmmmmm sana diyooo
tamam duydummmmmmmm

anladım cnmmm olsun sabaha ne kaldı ama dimi inşallah iyi haber verirsin.

kız ne korkuyonuz bu kadannnnnnn.
yaaa negülüyonuz beee senide görcem gül ablaaaaa
sen bıktır bacım hiç dert değillll ben farkederim hem herkezden önce

ay ben biliyom bacımmm ne istiyon söleeee

kız gülmesene sanki sen rahatsın
tamam duydummmmmmmm

hayretttt

slmlarrr temislik yaptım geldimmmmmmm napıonuss akşama kardeşim gelcek buraya

didoş sen biliyon galiba kııızz hayrına yapsana bize bir ticker hangi bilgiler gerekiyo bebeğim 5 haftalık muhtemel doğum tarihi 4 ekimmiş takvimde öyle diyo...

zor bi durum olsa gerek henüz daha göbeğim yok ama olunca ne olcak şimdiden düşünmek lazım

yorma kendini çok yada benim evde berbat yaa haftasonu kadın çağırdırm o gelcek benim ailem uzakta ya kardeşimi 2 ay önce görmüşütm en son

işlerin hala yoğunmu veee toplantı sonucu alınan saatte çıkmıyonuzmu.

yok canı nerdeeee sözde 19.30 da çıkıcaktık ama bizim yönetmen nedense toparlanamıyor bizde 20.30 fln çıkıyoruz saat 19 da başlıyo bugün çıkalım arkadaşlar hadi canlar demeye ama sonuç aynı bu kişi bayan ve iki çocuğu var ama anlayana işte

ne hayreti duydum yettim gariiiiiii aaaaaaaaaaaa

slm kızzzz hoşgeldin çok yorma kendünüüüüüüüüüü

tamam kısssssss
lan beni görmeyenler gelirsem dalarım hepininise haaa.
kıslar dua edsin yarın kontrolüm var su durumu nolmuş bakalım.
bide ssoru: ayrıntılı ultrason ne zman yapılıo ve şart mı nie istemedi dr benden daha

Bir Sotum Var Hanımlar Afedersiniz ama wc gittim zaman suyum gelmiş gibi iç çamaşırımı ıslak buluyorum normal demi bu

Son düzenleme:

Dok. Benden İstedi ama eşimi bekliyorum tutturmuş beraber gitcez diye onu bekliyorum

zor beyaaaaa. allah yardımın olsun. zor bidurum.

ohh güle güle kirlet evini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…