ayy inşallah cnmmm. Ama bugün yapsana niden yarını bekliyonkii. çıkar artık varsa. Helebi hamiş oldumuzu öğrenelim bizde bu karılar gibi açarız bi topic arada kaçarız. Iyi fikir
kızlaaaaar kimse ticker yapmayı bilmiyomu yaw ?
anladım cnmmm olsun sabaha ne kaldı ama dimi inşallah iyi haber verirsin.abla test yanımda degil evde o yüzden yapamıyorum akşamda anneme gidecegim inş. Burda kal demez de eve gider yaparım test ablam gelecek onu görmeye gidecegim akşam anneme
ay yyy bide kızlar ayıp olcek ama bişey dicem dün gece eşimle koklaşırken ayol göbeğimden vede korkumdan pozisyon bulamadık ay böyle apışıp kaldık ya yahuuuu
sen bıktır bacım hiç dert değillll ben farkederim hem herkezden önceKız ziiii test yap diyon da yanımda degil ki evdeeeeeee yarın sabah yapacagım hani demiştim ya kimseye demiyecegim resmimi degiştirecegim bakalım kimler fark edecek diye vaz geçtim herkese özel msj atacagımmm :)))) yani hepinizi bıktıracagımmmmmmm
ay ben biliyom bacımmm ne istiyon söleeeekızlaaaaar kimse ticker yapmayı bilmiyomu yaw ?
ay yyy bide kızlar ayıp olcek ama bişey dicem dün gece eşimle koklaşırken ayol göbeğimden vede korkumdan pozisyon bulamadık ay böyle apışıp kaldık ya yahuuuu
tamam duydummmmmmmmdidemmmmmmmmmmmmmmmmm sana diyooo
inşallah cnmm sen nasılsın cnmm.
yaaa negülüyonuz beeeanladım cnmmm olsun sabaha ne kaldı ama dimi inşallah iyi haber verirsin.
kız ne korkuyonuz bu kadannnnnnn.
sen bıktır bacım hiç dert değillll ben farkederim hem herkezden önce
ay ben biliyom bacımmm ne istiyon söleeee
kız gülmesene sanki sen rahatsın
tamam duydummmmmmmm
ne hayreti duydum yettim gariiiiiii aaaaaaaaaaaayaaa negülüyonuz beeesenide görcem gül ablaaaaa
Hayretttt
slm kızzzz hoşgeldin çok yorma kendünüüüüüüüüüüslmlarrr temislik yaptım geldimmmmmmm napıonuss akşama kardeşim gelcek buraya
idare eder durumdayım yorgunluk ve bulantılıyım iş yerinde biraz gergin durumda
slmlarrr temislik yaptım geldimmmmmmm napıonuss akşama kardeşim gelcek buraya
didoş sen biliyon galiba kııızz hayrına yapsana bize bir ticker hangi bilgiler gerekiyo bebeğim 5 haftalık muhtemel doğum tarihi 4 ekimmiş takvimde öyle diyo...
didoş sen biliyon galiba kııızz hayrına yapsana bize bir ticker hangi bilgiler gerekiyo bebeğim 5 haftalık muhtemel doğum tarihi 4 ekimmiş takvimde öyle diyo...
işlerin hala yoğunmu veee toplantı sonucu alınan saatte çıkmıyonuzmu.
ne hayreti duydum yettim gariiiiiii aaaaaaaaaaaa
slm kızzzz hoşgeldin çok yorma kendünüüüüüüüüüü
tamam kısssssss
lan beni görmeyenler gelirsem dalarım hepininise haaa.
kıslar dua edsin yarın kontrolüm var su durumu nolmuş bakalım.
bide ssoru: ayrıntılı ultrason ne zman yapılıo ve şart mı nie istemedi dr benden daha
zor beyaaaaa. allah yardımın olsun. zor bidurum.yok canı nerdeeee sözde 19.30 da çıkıcaktık ama bizim yönetmen nedense toparlanamıyor bizde 20.30 fln çıkıyoruz saat 19 da başlıyo bugün çıkalım arkadaşlar hadi canlar demeye ama sonuç aynı bu kişi bayan ve iki çocuğu var ama anlayana işte
slmlarrr temislik yaptım geldimmmmmmm napıonuss akşama kardeşim gelcek buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?