tamam kısssssss
lan beni görmeyenler gelirsem dalarım hepininise haaa.
kıslar dua edsin yarın kontrolüm var su durumu nolmuş bakalım.
bide ssoru: ayrıntılı ultrason ne zman yapılıo ve şart mı nie istemedi dr benden daha
hımm o zaman ister bu gittiğimizde 23 teyiz yaaatatlım 24 haftada yaptırmıştım sanırım ben ay unuttum kızzzz yarın doktoruna sorsana bi
saol canım.naptınnn sen çalıştın mı gelişmler neler gittin mi dra.ohh güle güle kirlet evini.
hımm hadi hayırlısııı bizde hep beraber gidios.ilk başlarda 2 kez gelememişti onun dışında hep geldiiDok. Benden İstedi ama eşimi bekliyorum tutturmuş beraber gitcez diye onu bekliyorum
merhaba kizlar ben geldim yine. sabah cok kötüyüm ama simdi sinirlerim yatisti :) bizim topik beni iyi tedavi ediyo valla. neyse ya birsey sorcam demin laoboya gittim cok akintim vardi ya. yani beyaz sümük gibi iste ve kokusuz ama ilk kez böyle cok oldugunu gördüm. kizlar nomral mi? yada neden oldu acaba?suan bi islaklik falan yok yani su gibi falan.
merhaba kizlar ben geldim yine. sabah cok kötüyüm ama simdi sinirlerim yatisti :) bizim topik beni iyi tedavi ediyo valla. neyse ya birsey sorcam demin laoboya gittim cok akintim vardi ya. yani beyaz sümük gibi iste ve kokusuz ama ilk kez böyle cok oldugunu gördüm. kizlar nomral mi? yada neden oldu acaba?suan bi islaklik falan yok yani su gibi falan.
saol canım.naptınnn sen çalıştın mı gelişmler neler gittin mi dra.
ağlama ağlama acık boğazını tut şişkoooooooooooooo
ay kız benim kzıım çok güzel uyyy minicik burnu var yerim ben onu yaaaaa
allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
Kız ziiii test yap diyon da yanımda degil ki evdeeeeeee yarın sabah yapacagım hani demiştim ya kimseye demiyecegim resmimi degiştirecegim bakalım kimler fark edecek diye vaz geçtim herkese özel msj atacagımmm :)))) yani hepinizi bıktıracagımmmmmmm
tamam canım ben o haberi alayım varya akşama kadar olan olmayan herkese özel mesaj atacagım
cnm son çalışma bugün ama herif hasta napcaz bilmom. herhal önce acile götürür bi iğne vurdururum geceye bişi kalmaz çalışırık. doktor cumaya cnmm. kardeşinmi gelcek ne güsel
haftaya benimde annam babam ve 2 yaşındaki yiğenim gelcek. heyecanlıyım
cnm son çalışma bugün ama herif hasta napcaz bilmom. herhal önce acile götürür bi iğne vurdururum geceye bişi kalmaz çalışırık. doktor cumaya cnmm. kardeşinmi gelcek ne güsel
haftaya benimde annam babam ve 2 yaşındaki yiğenim gelcek. heyecanlıyım
Ayyyyy biran önce bitsin bugün yoksa birilerini paralıycam benNoldu benim sakin hormonlarıma yaaa
oh iyi hadi sinirlerinin yatışmasına sevindim ama diğer konuyla ilgim yok bilemicem gari.
herkeş görünüyo kimse yazmıyo bacım işleri var herhal
Ayyyyy biran önce bitsin bugün yoksa birilerini paralıycam benNoldu benim sakin hormonlarıma yaaa
inşallah sağ salim gelir cnmm.yaa ne güsell.hemn iğneyi yesin çalışsın....şaka bi yana geçmiş olsunn.
ayyy çok sevindim ne güzell.evet kardeşim ve annemden istedğim yiyecekler gelio.kardeşim liseye gidio ilk kez tek başına yolculuk yapıo.karda var.sağ sağlim gelmesi için dua ediomm.
Ayyy gözleriniz aydın canlarim:) Güüül sana özel msj attım aldın mı?
slm hoşgeldinn ii olduğuna sevindimm korkma kıs bazen yumurtlama dönemlerinde artıo mrk etme bişey yoktur
Slm kızlarr ben geldim
betül dr sana ne demişti canım
suyun artmışmı azalmışmı
bugün bana artacak gibi görünüyor dedi de
zor beyaaaaa. allah yardımın olsun. zor bidurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?