Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

tatlım 24 haftada yaptırmıştım sanırım ben ay unuttum kızzzz yarın doktoruna sorsana bi

merhaba kizlar ben geldim yine. sabah cok kötüyüm ama simdi sinirlerim yatisti :) bizim topik beni iyi tedavi ediyo valla. neyse ya birsey sorcam demin laoboya gittim cok akintim vardi ya. yani beyaz sümük gibi iste ve kokusuz ama ilk kez böyle cok oldugunu gördüm. kizlar nomral mi? yada neden oldu acaba?suan bi islaklik falan yok yani su gibi falan.

tatlım 24 haftada yaptırmıştım sanırım ben ay unuttum kızzzz yarın doktoruna sorsana bi
hımm o zaman ister bu gittiğimizde 23 teyiz yaaa

ohh güle güle kirlet evini.
saol canım.naptınnn sen çalıştın mı gelişmler neler gittin mi dra.

Dok. Benden İstedi ama eşimi bekliyorum tutturmuş beraber gitcez diye onu bekliyorum
hımm hadi hayırlısııı bizde hep beraber gidios.ilk başlarda 2 kez gelememişti onun dışında hep geldii

oh iyi hadi sinirlerinin yatışmasına sevindim ama diğer konuyla ilgim yok bilemicem gari.
herkeş görünüyo kimse yazmıyo bacım işleri var herhal

slm hoşgeldinn ii olduğuna sevindimm korkma kıs bazen yumurtlama dönemlerinde artıo mrk etme bişey yoktur

saol canım.naptınnn sen çalıştın mı gelişmler neler gittin mi dra.

cnm son çalışma bugün ama herif hasta napcaz bilmom. herhal önce acile götürür bi iğne vurdururum geceye bişi kalmaz çalışırık. doktor cumaya cnmm. kardeşinmi gelcek ne güsel
haftaya benimde annam babam ve 2 yaşındaki yiğenim gelcek. heyecanlıyım

ağlama ağlama acık boğazını tut şişkoooooooooooooo
ay kız benim kzıım çok güzel uyyy minicik burnu var yerim ben onu yaaaaa
allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin

Hade leeen:)
Bana diyene bak:)

tamam canım ben o haberi alayım varya akşama kadar olan olmayan herkese özel mesaj atacagım

Ben yarın nette olmıycam kim bana haber vercek

Ayyyyy biran önce bitsin bugün yoksa birilerini paralıycam ben Noldu benim sakin hormonlarıma yaaa

yaa ne güsell.hemn iğneyi yesin çalışsın....şaka bi yana geçmiş olsunn.
ayyy çok sevindim ne güzell.evet kardeşim ve annemden istedğim yiyecekler gelio.kardeşim liseye gidio ilk kez tek başına yolculuk yapıo.karda var.sağ sağlim gelmesi için dua ediomm.

Ayyy gözleriniz aydın canlarim:) Güüül sana özel msj attım aldın mı?

Slm kızlarr ben geldim

betül dr sana ne demişti canım
suyun artmışmı azalmışmı
bugün bana artacak gibi görünüyor dedi de

inşallah sağ salim gelir cnmm.

Ayyy gözleriniz aydın canlarim:) Güüül sana özel msj attım aldın mı?

aldım bacımmm cvp vermeiyom 10 dk dolmadan. stres bitti şükür gerçi çalışırken stres yapmadık ama insanın beyninde oluyo bugün şugün çalışılcak die. şükür bitti artık diğer bekleyiş başlıyo

zor beyaaaaa. allah yardımın olsun. zor bidurum.

sağol canım yaa idare etmeye çalışıyorum işte idare edemedyim yerde rapor alıcam beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem

hayırdır ,geçmiş olmasına sevindim.
akıntı hakkında bir bilgim yok

Ayyyyy biran önce bitsin bugün yoksa birilerini paralıycam ben Noldu benim sakin hormonlarıma yaaa

sakin sakin bebeğini düşün rahatlamaya çalış ben gerilince öyle yapıyorum. yoksa sakinleşemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…