yok cnmmm tabiki dinlicez negünler için arkadaşız dimi. sorun deil sen rahatladınya gerisi önemli deilvalla iyim simdi seninde basini sisirdim sabah sabah :)
canımmm ne suyu yaaa sabah yazamadım bidaha. korkma bişi olmaz rahat tut içini daha yükselmeden yükselcek gibi diyo dr. nerden biliyo belkim yükselmez. sen başka iyi bir dr. bul kendine. bida baktır bence sorun yok üzülmeSlm kızlarr ben geldim
betül dr sana ne demişti canım
suyun artmışmı azalmışmı
bugün bana artacak gibi görünüyor dedi de
inşallah sağ salim gelir cnmm.
Slm kızlarr ben geldim
betül dr sana ne demişti canım
suyun artmışmı azalmışmı
bugün bana artacak gibi görünüyor dedi de
nasil artiyo canim ya? yani neden olurmus birde iyi birsey mi kötü birsey mi artmasi?
kiz hamileykenede mi yumurtlama dönemi oluyormus?
tatlım bende bilmiyorum neden arttığını artması da azalması da iyi deil
yok cnmmm tabiki dinlicez negünler için arkadaşız dimi. sorun deil sen rahatladınya gerisi önemli deil
canımmm ne suyu yaaa sabah yazamadım bidaha. korkma bişi olmaz rahat tut içini daha yükselmeden yükselcek gibi diyo dr. nerden biliyo belkim yükselmez. sen başka iyi bir dr. bul kendine. bida baktır bence sorun yok üzülme
aminnn seninkilerde inş.
hoşgeldin tatlım artmış benim daha da artarsa sorun olur dedi.4 haftada çağırıodu 3 haftada çağırıoo.korkuom sankim her gün artıo gibi geliooo.
tatlım bende bilmiyorum neden arttığını artması da azalması da iyi deil
hemen endiselenme canim insallah artmaz. kiz ben derdim hep türkiyedeki doktorlar ilgilenmiyo yada bilmiyo diye ama valla burdakiler bilmiyormus meger. benimki ne su hakkinda birsey diyo ne baska birsey aman Allahim bi terslik cikmasin zatende ama bakmiyorki. hep bi ultrasona giriyorum bakiyo ölcüyo falan iyi diyo kan aliyo tansiyon ölcüyo kiloma bakiyo tmm diyo yolluyo. bakalim birdahaki gittigimde ntsye baglanacam galiba :)
ya nasıl artabilirmiş kii bana direk tanı koyduu ölçümlerden onlar her girdiğimizde ölçüyomuş suyu.çok hafif artış var dedi dahada artarsa ii olmaz dedi takibe aldı.seninki sallamış olabilirr.
yaa tabi kıızım bazen adet ağrınıza benzer ağrıda olmuo muu bi bakıom takvime aadet tarihim olabileceği zamanlar kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıooo
yaa tabi kıızım bazen adet ağrınıza benzer ağrıda olmuo muu bi bakıom takvime aadet tarihim olabileceği zamanlar kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıooo
canım amniyon sıvısı artacak gibi görünüyor dedi
bende bilmiyorum ne olacağını ama eşimle konuştum haftasonu başka dr a gitcez
hımm peki nasıl bi sorun olurmuş
tedavisi falan olmuyormu
haklısın canım bilmiyorum ne diyeceğimi inş haftasonu kendi dr gelir de başkasına gitmem
o hakkımda herşeyi biliyor en azından
hiç düşünmemiştim yaaa bu açıdan kasıklarım ağrıyodu geçen bu yüzden demek ki bir şey daha öğrendim
aaa ben hic bilmiyordum bunu. hicte dikkat etmemisim ama okadar cok akintida görmemistim zaten daha önce. neyse insallah birsey degildir yani. Cok sükür simdiye kadar bi mide agrisindan birde kaburga agrisindan baska bir agrimda yoktu cok sükür. Insallah baskada olmaz. bugün yine kaburgam cok kötü.
git mutlaka.şöle söleyim 3 sebebi var.1-annenin şekeri yüksek olursa.eğer artsaydı yapılacak ilk işlem senin şekerine bakmak.heryerde öle yazıo.benimkide acilde şeker yüklemsi yaptırdıydı hemen.
2-bebek yutamıo vs gibi şeyler var onlarda ulatrasonda bebeğe bakılıp görünümuş.yani mide tarfı falan boş mu oluomuş ne buda çabuk anlaşılıomuş.bu zamana kadar kesin görünürmüşş.3lü ve 2li test temizse bundan da korkma.
3 ve en güzeli nedensiz olabiliomuşş.sen hiç mrk etme sallamış.umarım korkutmadım senii. kuzenim de hamile onunda suyu azmış.bende yarısını sana veriim mi diom.ben yarın dra gitcem bildirririm gelişmeleri.ama bişey olsaydı dr böle davranmazdıı
iyi olur cnmmm daha iyi bilgi verir bencede. sende kafaya takıpda üzme bebişi fln. iyi olcek de iyi düşün
ben hamile kalmadan önce ağrım var kesin adet olcam diodum da arkadaşlarım oo hamilelik boyunca adet olcakmış gibi olursun diolardı.o belli olmaz diolardı.ki hepimiz öle sanmıyomuyduk.her zaman diil ama üşütünce oluo galiba.
yyaaaa zor oluodur.canım bende her zman diil ama bazen hissediom üşütünce galibaa
yok be gülüm takmıyorum zaten ama insan tedirgin oluyor ister istemez
ama yine de herşey olacağına varır rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?