Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

evet ben çok üşüyorum ısınamıyorum bir türlü hatta bazen kalbin altına sanki iğne saplıyor gibi ağrı yapıyo o geçince kasık ağrım oluyor
bugünde biraz kasık ağrım ve sırt ağrım var

tatlım zaten bu dr da dedi ailede şeker hastası varmı diye
evet babamda vardı dedim haftaya senin şeker yüklemesi yapman gerekiyor dedi
ama ben önce haftasonu başka bi dr gidim de bakalım o ne diyecek

evet ilk işin o olsuunnn bişey çıkmaz korkmaaa

selam ne yapıyonuz kızlar zey zey ebrar tooxic gül seaster sumru iyi misiniz aklımda kalanlar bunlar

evet canımm öyleymiş.tek sağlıklı olsunlarda katlanıo insan..

bunlar ilk haftalarda çoktu 13ten sonra rahatladım arada 1 gün süren kasık ğrım oluo ama yakında xsende rahatlarsın inşşş

selam ne yapıyonuz kızlar zey zey ebrar tooxic gül seaster sumru iyi misiniz aklımda kalanlar bunlar

slm canım sen nasılsınn....

iiii canım valla ne olsun toparlanmaya çalışıyoz işte bi değişiklik yok

idare eder sen nasılsın

inş canım ya bide bulantılarım geçse sabahları çok zor oluyor yaa

ay gül abla ben gecen rüyamda ne gördüm hemen anlatayim sana. oglumuz dogmus msallah cok tatli birde böyle sari birsey. neyse rüyamda esimin tarafi cocugu hic sevmiyor. oglumun yatagi bile yoktu. cocugu kendi yatagima yatirdim üzerindede ince bi battaniye vardi neyse. millet disarda oturuyo bende cocuga bakmak istiyorum uyuyor mu napiyor diye. kaynanam böyle engel oluyo cocukla ilgilenmeme. cocugun yanina gitmemi istemiyor. rüyamda cok üzgündüm. sonra ben gidiyorum cocgua bakmaya yazik nerdeyse yataktan düsüyormus. nasilda masum masum yüzüme bakiyordu icim acidi resmen ya. sonra birde esim kardesine birseyler aliyordu. cocugun hicbirseysi yok beyefendi yine kaynima aliyordu birseyler. kaynimda cocugu hic sevmiyormus ya. ondan beri sinir oluyorum zaten onlara. ne demekki abla? cok üzgündüm ama rüyamda

Son düzenleme:
saol bitanem yaa

slm canım hoşgeldin nasılsın toparlandın mı biraz
toparlanıyosun ne yapayım benden destek bekleyen bi koca bide kuzum var hayat durmuyo akıyo gidiyo önüne bakmak zorundasın sonuçta inşallah b,i nebişm olurda eşime en büyük hediye olacak bu ay
allah yardımcın olsun canımm benimm

amin canım allah kimseye göstermesin

slm kızlar..
sungerım hosgeldın.aksam detaylı konusamadık.daha iyisindir inşallah.
yaşlımıydı canım kayınpederin.Allah mekanını cennet eylesın.sizlere omur versın.

haklısın canım hayat devam ediyor
ay inş. Canım bebiş olurda mutlu olursunuz

slm kızlar..
yaşlımıydı canım kayınpederin.Allah mekanını cennet eylesın.sizlere omur versın.
hoşgeldin canımmmm

toparlanıyosun ne yapayım benden destek bekleyen bi koca bide kuzum var hayat durmuyo akıyo gidiyo önüne bakmak zorundasın sonuçta inşallah b,i nebişm olurda eşime en büyük hediye olacak bu ay

inş bebiş vardır da azcık moraliniz yerine gelirrr

idare eder sen nasılsın

inş canım ya bide bulantılarım geçse sabahları çok zor oluyor yaa

slm kızlar..

amin canım sağol yaşlıda sayılmaz 63 yaşındaydı ama sağlıklıydı bi şeyi yoktu birden astım krizi ve beyin ölümü oldu sonrada kurtaramadılar şok olduk aniden öldü diye duyunca daha ölmeden iki saat önce konuşmuştuk nasip işte ne zaman ne olacağının hiç garantisi yok alışmak zor gelecek çünkü hayatımda önemli yeri vardı kaynanmı sevmem ama onu çok severdim o da beni kızı yoktu çünki benei kızı yerine koymuştu kaynanamla kavga ederdik sen böyle geline kurban ol derdi kimseye bana laf ettirmezdi herkez bana bi şey söylerken korkardı ki babam kızar diye yani onun sayesinde dokunulmazlığım vardı ama gitti işte erkenden bıraktı bizi ama eminim cennettedir kalbi çok temizdi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…