ben hamile kalmadan önce ağrım var kesin adet olcam diodum da arkadaşlarım oo hamilelik boyunca adet olcakmış gibi olursun diolardı.o belli olmaz diolardı.ki hepimiz öle sanmıyomuyduk.her zaman diil ama üşütünce oluo galiba.
yyaaaa zor oluodur.canım bende her zman diil ama bazen hissediom üşütünce galibaa
ee insanın elinde deil düşünmemek. amin cnmmmm inşallah sorun çıkmayacak.
tatlım zaten bu dr da dedi ailede şeker hastası varmı diye
evet babamda vardı dedim haftaya senin şeker yüklemesi yapman gerekiyor dedi
ama ben önce haftasonu başka bi dr gidim de bakalım o ne diyecek
evet ilk işin o olsuunnn bişey çıkmaz korkmaaa
selam ne yapıyonuz kızlar zey zey ebrar tooxic gül seaster sumru iyi misiniz aklımda kalanlar bunlar
hemde ne zor oluyo. cok oturunca veya ayakta kalinca oluyo. gecen haftalar artik dayanamadimda yukariya gittim uzandim biraz anca gecti biraz. eskiden az yürüp geliyordum biraz oturabiliyordum artik oda fayda etmiyo. ama aklima hep bebegim büyüo demekki kendine yer aciyo diyorum knedi kendime. bebisimde bi tekme atinca kendime geliyom. o saglikli olsunda önemli degil annelik kolay degilmis be
bunlar ilk haftalarda çoktu 13ten sonra rahatladım arada 1 gün süren kasık ğrım oluo ama yakında xsende rahatlarsın inşşşevet ben çok üşüyorum ısınamıyorum bir türlü hatta bazen kalbin altına sanki iğne saplıyor gibi ağrı yapıyo o geçince kasık ağrım oluyor
bugünde biraz kasık ağrım ve sırt ağrım var
selam ne yapıyonuz kızlar zey zey ebrar tooxic gül seaster sumru iyi misiniz aklımda kalanlar bunlar
evet canımm öyleymiş.tek sağlıklı olsunlarda katlanıo insan..
bunlar ilk haftalarda çoktu 13ten sonra rahatladım arada 1 gün süren kasık ğrım oluo ama yakında xsende rahatlarsın inşşş
slm canım sen nasılsınn....
iiii canım valla ne olsun toparlanmaya çalışıyoz işte bi değişiklik yok
evet canımm öyleymiş.tek sağlıklı olsunlarda katlanıo insan..
bunlar ilk haftalarda çoktu 13ten sonra rahatladım arada 1 gün süren kasık ğrım oluo ama yakında xsende rahatlarsın inşşş
slm canım sen nasılsınn....
toparlanıyosun ne yapayım benden destek bekleyen bi koca bide kuzum var hayat durmuyo akıyo gidiyo önüne bakmak zorundasın sonuçta inşallah b,i nebişm olurda eşime en büyük hediye olacak bu aysaol bitanem yaa
slm canım hoşgeldin nasılsın toparlandın mı biraz
allah yardımcın olsun canımm benimm
idare eder sen nasılsın
inş canım ya bide bulantılarım geçse sabahları çok zor oluyor yaa
toparlanıyosun ne yapayım benden destek bekleyen bi koca bide kuzum var hayat durmuyo akıyo gidiyo önüne bakmak zorundasın sonuçta inşallah b,i nebişm olurda eşime en büyük hediye olacak bu ay
amin canım allah kimseye göstermesin
idare eder sen nasılsın
hoşgeldin canımmmmslm kızlar..
sungerım hosgeldın.aksam detaylı konusamadık.daha iyisindir inşallah.
yaşlımıydı canım kayınpederin.Allah mekanını cennet eylesın.sizlere omur versın.
toparlanıyosun ne yapayım benden destek bekleyen bi koca bide kuzum var hayat durmuyo akıyo gidiyo önüne bakmak zorundasın sonuçta inşallah b,i nebişm olurda eşime en büyük hediye olacak bu ay
idare eder sen nasılsın
slm kızlar..
sungerım hosgeldın.aksam detaylı konusamadık.daha iyisindir inşallah.
yaşlımıydı canım kayınpederin.Allah mekanını cennet eylesın.sizlere omur versın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?