amin canım inşallah eşimi şu anda mutlu edebilmek için ne ler vermezdimhaklısın canım hayat devam ediyor
ay inş. Canım bebiş olurda mutlu olursunuz
hoşgeldin canımmmm
inş bebiş vardır da azcık moraliniz yerine gelirrr
geçer canım benimde çok kötüydü bazı günler hafif hafif oluo yineee
amin canım sağol yaşlıda sayılmaz 63 yaşındaydı ama sağlıklıydı bi şeyi yoktu birden astım krizi ve beyin ölümü oldu sonrada kurtaramadılar şok olduk aniden öldü diye duyunca daha ölmeden iki saat önce konuşmuştuk nasip işte ne zaman ne olacağının hiç garantisi yok alışmak zor gelecek çünkü hayatımda önemli yeri vardı kaynanmı sevmem ama onu çok severdim o da beni kızı yoktu çünki benei kızı yerine koymuştu kaynanamla kavga ederdik sen böyle geline kurban ol derdi kimseye bana laf ettirmezdi herkez bana bi şey söylerken korkardı ki babam kızar diye yani onun sayesinde dokunulmazlığım vardı ama gitti işte erkenden bıraktı bizi ama eminim cennettedir kalbi çok temizdi çünkü
inş canım
Başınız sağolsun benim haberim yoktu mekanı cennet olsun beklenmeyen kayıplar çok kötü oluyor bizde 2 yıl önce dedemi kaybettiğimizde mide ağrısı ile gittik acile emboli attı dediler ve anında kaybettik dedemi çok üzüldüm canım
sungerim insana her ölüm acı veriyor.heleki beklenmeyen ölüm vermesin Rabbim.insallah bakarsın bi erkek bebek gelir evinize Allahın lutfu.
sungerim insana her ölüm acı veriyor.heleki beklenmeyen ölüm vermesin Rabbim.insallah bakarsın bi erkek bebek gelir evinize Allahın lutfu.
uyuzlarrrrrrrrrr napıyonuzzzzzzzzzzzzz
uyuz sensin pis karııııı
hoşgeldin canım yarın güzel haberler ver bizeeeKızlar ben geldimmmmmm işlerimi bitirdim geldimmmmmm
Başınız saolsun.allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsuninş canım
Başınız sağolsun benim haberim yoktu mekanı cennet olsun beklenmeyen kayıplar çok kötü oluyor bizde 2 yıl önce dedemi kaybettiğimizde mide ağrısı ile gittik acile emboli attı dediler ve anında kaybettik dedemi çok üzüldüm canım
uyuzlarrrrrrrrrr napıyonuzzzzzzzzzzzzz
görüşürüz kızlar sende hoş geldin didoş ama ben kaçıyom yemek yapmam lazım bide benim ki birazdan gelir pc başında yakalamasın daha yanında ne tv nede pc le uğraşmıyom çok üzgün malum saygı göstermek lazım öptüm yarın görüşürüz inşallah tabii
anladım tatlımmm tamam hadi sen işini yap kolay gelsinnngörüşürüz kızlar sende hoş geldin didoş ama ben kaçıyom yemek yapmam lazım bide benim ki birazdan gelir pc başında yakalamasın daha yanında ne tv nede pc le uğraşmıyom çok üzgün malum saygı göstermek lazım öptüm yarın görüşürüz inşallah tabii
giderim bakkkkkkkkkkkkkhoşgeldin canım yarın güzel haberler ver bizeee
Başınız saolsun.allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun
geri git lannnnnnnnnn
görüşürüz kızlar sende hoş geldin didoş ama ben kaçıyom yemek yapmam lazım bide benim ki birazdan gelir pc başında yakalamasın daha yanında ne tv nede pc le uğraşmıyom çok üzgün malum saygı göstermek lazım öptüm yarın görüşürüz inşallah tabii
Gızzzz dünür hoş geldin bakemmmmmm
şşşş sana tebrikkk yazdım görmedin galiba
GÜL ablam görmedim başında değildim kusura bakma...çok çok teşekkür ederim darısı başına inşallah...
hoşbuldum cicimmmmmmmmmmm
betülllll uyuzu bakta kibarlık öğren nasıl karşılıyo dünürüm beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?