Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

geçer canım benimde çok kötüydü bazı günler hafif hafif oluo yineee

inş canım

Başınız sağolsun benim haberim yoktu mekanı cennet olsun beklenmeyen kayıplar çok kötü oluyor bizde 2 yıl önce dedemi kaybettiğimizde mide ağrısı ile gittik acile emboli attı dediler ve anında kaybettik dedemi çok üzüldüm canım

sungerim insana her ölüm acı veriyor.heleki beklenmeyen ölüm vermesin Rabbim.insallah bakarsın bi erkek bebek gelir evinize Allahın lutfu.

seninde başın sağolsun allah ani ölümü kimselere vermesin çok zor gerçekten ölümün kendi zaten zorda bi de küt diye başına gelince kaldıramıyosun her yerde her seyde onunla ilgili bişey çıkıyo karşına perişan oluyosun o zaman

görüşürüz kızlar sende hoş geldin didoş ama ben kaçıyom yemek yapmam lazım bide benim ki birazdan gelir pc başında yakalamasın daha yanında ne tv nede pc le uğraşmıyom çok üzgün malum saygı göstermek lazım öptüm yarın görüşürüz inşallah tabii

Kızlar ben geldimmmmmm işlerimi bitirdim geldimmmmmm
hoşgeldin canım yarın güzel haberler ver bizeee

Başınız saolsun.allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun

uyuzlarrrrrrrrrr napıyonuzzzzzzzzzzzzz

geri git lannnnnnnnnn

hadi iyi akşamlar bakalımmm sana kolay gelsin canım

anladım tatlımmm tamam hadi sen işini yap kolay gelsinnn

hoşgeldin canım yarın güzel haberler ver bizeee

Başınız saolsun.allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun

geri git lannnnnnnnnn
giderim bakkkkkkkkkkkkk

hadi kolay gelsin ii akşamlarrrrrr

Kzı feyza sen gittin mi doktora ben o kısımları kaçırdım zannımca ne kararlık şimdi bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…