canım az kaldı 24 ünde eşimin yanındayım allahın izniyle regli içinse en geç 20 sine olmam lazım canımcım ama kasıklarımda yumurtalarım çalışıyor sanki canımmm
kız bende evlilik tarihimin şafağını saymıştım senin gibi 150 gün saydım işknce gibiydi :)) o yüzden dedim.. ama görecek olman seni bir nebze olsa hasretini giderir. inşaklah bebiş haberiyle gidersiniz...rodiniacım saymazsamda olmaz ki canımcımmmm
hoşgeldinnn kız şafak sayarsan sana geçmek bilmez günler..
bak ne güzel söyledin inşşaalllah bitanem üçüzlerinin haberini alırız :)))
kızzzzzzzzz beşiz diyo bakkkkkkk amannnnnn en fazla 3 e razıyım cnmmm duanı düzelt allahın dilek kapısı heran acık tutuverir bide.Hadi bakalım gelsin artık bebişlerim:) Seninde ikizler gelsin gülünde beşizler:)
Rabbim herkese sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin
inş kızlar gerçekten hamiş olmayı çok istiyorum kızlar ben belirtileri sayayım azcık size
sık idara çıkıyorum kasıklarım sızlıyor gögüslerim şişti belim arada ağrıyor başım ağrımazdı benim başım ağrımaya başladı halsizliğim var yataktan çıkasım gelmiyor kızlar sizce var mıdır
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnHadi bakalım gelsin artık bebişlerim:) Seninde ikizler gelsin gülünde beşizler:)
Rabbim herkese sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin
kız ilk hamilelik belirtilerime benziyor.. şuan bile iki gündür evi toplamaya mecalim yok...başımda sürekli arıyor...inş kızlar gerçekten hamiş olmayı çok istiyorum kızlar ben belirtileri sayayım azcık size
sık idara çıkıyorum kasıklarım sızlıyor gögüslerim şişti belim arada ağrıyor başım ağrımazdı benim başım ağrımaya başladı halsizliğim var yataktan çıkasım gelmiyor kızlar sizce var mıdır
kızzzzzzzzz beşiz diyo bakkkkkkk amannnnnn en fazla 3 e razıyım cnmmm duanı düzelt allahın dilek kapısı heran acık tutuverir bide.
cnmm belirtiler var gibi hadi hayırlısı inşallah vardır
Alın size bir tane daha benden:) Aramıza hoşgeldin canım şuan aynı şeyleri bende yaşıyorum Rabbim yüzümüzü güldürsün:)
Rabbim gönlümüze göre versin oz aman:)
tam tamına 14.cü gün adet geliyo. hesapla bakimmmmmmm
13.cü gün 1 ci gün say
Gül hangi otlardan bahsediyorsun yumurtlama için mi kullandın?
bana dr kolomeni verdikten sonra incir suyu kaynatıp içtim bir kaç gün yumurtam büyümüştü ama sonrasını bilemiyorum şu an ne durumda
Çatlama sonrası 14. gün 10.12.2010 dur:) Bu durumda ben 5 gün gecikmeli bekleyişteyim:)
gülüm diyet devam ediyor şimdi kahvaltımı hazırlıyordum kusura bakmayın geç oldu
hadi hayırlısı olsun kızlar ama daha önceki belirti diye saydıklarım gibi değil canım ama başım gerçekten acayip ağıyor
ama hamiş değilsem ne yapayım tam eşimin oradayken gelirse kırmızılar gelmemesi için ne yapayım kıslar yardım edin fikir verin yasmin kullanmak istemiyorum ama
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkısssss inşallah vardır. çatlama olduysa kesin gününde adet olman lazımdı.
Ya ben doktorun yalancısıyım aynen şöyle dedi bak çarşamba 19mm olan yumurtan çatlamış ve küçülmeye başlamış öncesinde ilişki oldu mu dedi yok dedim o zamn bu akşam ilişkiye gir adet tarihin 13.12.2010 olmalı geciksede adet olsanda gel bakalım dedi.
Bizde o gece eşimle takıştık ertesi gece yaptık ovülasyon hesaplamaya bakıyorum bana gebe kalınacak tarihleri verdiğinde 29.12.2010 diyor yani bizim oynaştığımız gece hayırlısı rabbimden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?