Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım az kaldı 24 ünde eşimin yanındayım allahın izniyle regli içinse en geç 20 sine olmam lazım canımcım ama kasıklarımda yumurtalarım çalışıyor sanki canımmm

hadiii ,nşallah eşinin yanına gittiğinde müjdeyi verirsin cnm. rondina doru sölüyo şafak saydınmı günler geçmek bilmez.

hoşgeldinnn kız şafak sayarsan sana geçmek bilmez günler..

bak ne güzel söyledin inşşaalllah bitanem üçüzlerinin haberini alırız :)))

Hadi bakalım gelsin artık bebişlerim:) Seninde ikizler gelsin gülünde beşizler:)
Rabbim herkese sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin

inş kızlar gerçekten hamiş olmayı çok istiyorum kızlar ben belirtileri sayayım azcık size
sık idara çıkıyorum kasıklarım sızlıyor gögüslerim şişti belim arada ağrıyor başım ağrımazdı benim başım ağrımaya başladı halsizliğim var yataktan çıkasım gelmiyor kızlar sizce var mıdır

Hadi bakalım gelsin artık bebişlerim:) Seninde ikizler gelsin gülünde beşizler:)
kızzzzzzzzz beşiz diyo bakkkkkkk amannnnnn en fazla 3 e razıyım cnmmm duanı düzelt allahın dilek kapısı heran acık tutuverir bide.

cnmm belirtiler var gibi hadi hayırlısı inşallah vardır

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kız ilk hamilelik belirtilerime benziyor.. şuan bile iki gündür evi toplamaya mecalim yok...başımda sürekli arıyor...

kızzzzzzzzz beşiz diyo bakkkkkkk amannnnnn en fazla 3 e razıyım cnmmm duanı düzelt allahın dilek kapısı heran acık tutuverir bide.

cnmm belirtiler var gibi hadi hayırlısı inşallah vardır

Rabbim gönlümüze göre versin oz aman:)

Alın size bir tane daha benden:) Aramıza hoşgeldin canım şuan aynı şeyleri bende yaşıyorum Rabbim yüzümüzü güldürsün:)

inşl canım benim Mevla bizlerin ve burada bebek bekleyen tüm hanımların yüzünü güldürsün

günlerdir sitede yazan belirtileri okuyorum psikolojik mi bilemiyorum bendede aynı bilirtiler var sıvı akıntı çok oldu önceden yoktu vs dualarınızda unutmayın kızlar bir birimize dua edelim yarın adet ama belirti yok hafif gögüslkerim şiş agrıyor biraz

Rabbim gönlümüze göre versin oz aman:)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allah razı olsun
benimde kasıklarım şişti ağrıyo şu içtiğim otların faydası geçenayda buayda yumurtlama günlerimde faydasını gösterdi ya hissediyom bugünleri. öbürayda içicem buay tutmassa.
ceylinim diyet nasıl gidiyo devammı cnm

Gül benim yumurtam 13. gün çatladı çatlama sonrası kaçıncı günde adet gelir sence?

Gül hangi otlardan bahsediyorsun yumurtlama için mi kullandın?
bana dr kolomeni verdikten sonra incir suyu kaynatıp içtim bir kaç gün yumurtam büyümüştü ama sonrasını bilemiyorum şu an ne durumda

Gül hangi otlardan bahsediyorsun yumurtlama için mi kullandın?
bana dr kolomeni verdikten sonra incir suyu kaynatıp içtim bir kaç gün yumurtam büyümüştü ama sonrasını bilemiyorum şu an ne durumda

cnmm geçen ay deil ondan önceki ay 45 günde adet oldum geçen ay ot içtim tam 30 günde oldu yumurta kuvvetlendiriyo hormon düzenliyo.
aslan pençesi+civan perçemi+hayt tohumu+altın otu+kırk kilit otu bunları robottan geçirdim karıştırıp.
günde 1 tatlı kaşığı ot karışımını 1 bardak sıcak suda beklettiyon 5-10 dk sonra süzüp ılık içiyon günde 2 bardak. ve geçen ay yumurtlama günlerimi bile biliyodum ağrı yaptı sonra gününde adet geldi. adet 3 cü günü başlıyon. buay yine başladım şuan kasıklar şişmeye başladı yumurtlama haftamdayım.
ömer coşkundan aldıydım kolay gebe kalmak içinmiş.

gülüm diyet devam ediyor şimdi kahvaltımı hazırlıyordum kusura bakmayın geç oldu
hadi hayırlısı olsun kızlar ama daha önceki belirti diye saydıklarım gibi değil canım ama başım gerçekten acayip ağıyor
ama hamiş değilsem ne yapayım tam eşimin oradayken gelirse kırmızılar gelmemesi için ne yapayım kıslar yardım edin fikir verin yasmin kullanmak istemiyorum ama

Çatlama sonrası 14. gün 10.12.2010 dur:) Bu durumda ben 5 gün gecikmeli bekleyişteyim:)

amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kısssss inşallah vardır. çatlama olduysa kesin gününde adet olman lazımdı.

amannnnn tam eşinin yanında adetlimi olcan. kalmalımı gidiyon bacım eğer öyleyse yapcak bişi yok adetinin düzenini bozma ilaç fln alıp zaten düzenlesin die ilaç alıyodun düzenli gelirse bozma sakın. eeeeeee dayanıverin artıkımmmm biraz.

amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kısssss inşallah vardır. çatlama olduysa kesin gününde adet olman lazımdı.

Ya ben doktorun yalancısıyım aynen şöyle dedi bak çarşamba 19mm olan yumurtan çatlamış ve küçülmeye başlamış öncesinde ilişki oldu mu dedi yok dedim o zamn bu akşam ilişkiye gir adet tarihin 13.12.2010 olmalı geciksede adet olsanda gel bakalım dedi.
Bizde o gece eşimle takıştık ertesi gece yaptık ovülasyon hesaplamaya bakıyorum bana gebe kalınacak tarihleri verdiğinde 29.12.2010 diyor yani bizim oynaştığımız gece hayırlısı rabbimden:)

eee doktorda kesin tarihi vermiş sana adet içinnn. çatlama oldumu 2-3 gün içinde tutma şansın yüksek cnm oynaştığınız gün tutmuş olabilir. hadi hayırlısı. heyecanlandım bak iyice.... kızzzz yarın yap mutlaka banada özele msj at cnmmm bazen giremiyom siteye göremem.

Günaydın bacılar ben geldim çok uykum var bugün ya şimdiden akşama ne pişiricemi düşünüyorum bu arada şeker yüklemesi yapılması lazım amma ben gitmek istemiyorum üç gündür asıyorum eşim yarın geleceksin artık diyor ya ben öğlene kadar aç aç nasıl durcam:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…