Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ayyy yinede tatlı bi heyecan olur ya korkunun dışında
bebeğine kavuşmak var işin ucunda

ya bende reyyanı merak ediyorum nerde acaba
ayy hadi reyyan taşındı falan belki net bağlatamadı henüz ama eflal yok kaç gündür

oyy maşallah oğlunaya melis ben pek yoğurt yiyemiyorum
o yüzden her akşam ayran yapıyorum yada cacık yapıyorum yoğurt yiyebilmek için

tatlım sonuçta tüketiyosun işte ne güzel ben şuan onu görmeye bile tahammülüm yok...

vallahi ebrucum sen 15 kg iyi almışsın yine ben kızımda 18.
oğlumda 20.
bundada artık 22 olurum heralde.
ablamada 10 kg almıştı doğumuna.

melis maşallah oğluna ..ama erkekler kızlara göre kilo ve boyda daha fazla oluyorlarmış ..sağlıklı olsunda napalım ..melis özel bişi sorabilir miyim doğumla ilgili

ayyy yinede tatlı bi heyecan olur ya korkunun dışında
bebeğine kavuşmak var işin ucunda

ayy hadi reyyan taşındı falan belki net bağlatamadı henüz ama eflal yok kaç gündür

kavuşmak düşüncesi bile gözlerimi doldurmaya yetiyor canım ayyy yazarım buraya inşallah.

reyyan en son eşimle aram kötü ayrılabiliriz falan yazmıştı iyi değildi dahada girmedi

ayy evet reyyanda eflalde yoklar.hayır olsun ınsallah..

ebrucum benım kontrolum pazartesı gunu salı gunu yazarım sana durumu.merak etmee..

ebrarrr gız sen hala tartılmadın mı.kac kılo almıssın ..ben 9 oldum

kavuşmak düşüncesi bile gözlerimi doldurmaya yetiyor canım ayyy yazarım buraya inşallah.

reyyan en son eşimle aram kötü ayrılabiliriz falan yazmıştı iyi değildi dahada girmedi

ya ben geçen rüyamda doğum yaptığımı gördüm kızımı görünce bi ağlamaya başladım
yani rüyamda bile o kadar etkilendim gerçeğini düşünemiyorum
tatlım reyyanın taşınma olayı falan vardı eşinin tayini çıkmıştı ya
bence o taşındı ve henüz neti bağlatamamıştır

melis maşallah oğluna ..ama erkekler kızlara göre kilo ve boyda daha fazla oluyorlarmış ..sağlıklı olsunda napalım ..melis özel bişi sorabilir miyim doğumla ilgili

tşk teyzesiii,evet kızımda 3.buçuk doğmuştu,ay yeterki sağlıklı olsunlar.

tabiki sorabilirsin cnm bekliyorum yaz.

tşk teyzesiii,evet kızımda 3.buçuk doğmuştu,ay yeterki sağlıklı olsunlar.

tabiki sorabilirsin cnm bekliyorum yaz.

1.sorum:bende hemoroid oluştu normal doğumdan sonra kanama yapma ve artma ihtimali var mı?
2.sorum:son aylarda cinsel ilişki olmuş muydu sizde

1.sorum:bende hemoroid oluştu normal doğumdan sonra kanama yapma ve artma ihtimali var mı?

hmm evet bende bu mevzuları merak etmıyor degılım..su kabızlık ılletınden oldum olası cok korkarım.o yuzden habıre ıncır kayısı zart zurt yıyorum.cok sukur sımdılık ıı.ama ya sonrası.. :26:

ıkıncı sorunu bende merakla beklıyorum acaba acaba..

hımmm geçmiş olsun cnm öncelikle,bende o sorun yok cnm şükür ama görümcemde var ve doğumdan sonra rahatsızlık verdiğini söylemişti ama sen druna gidersin cnm fazla ilerletme bence..

son 15.güne girmeden bitirmiştik cnm biz o olayları sakıncalı olabiliyor çünkü,bebek aşağıya indiği için su boşalma ihtimali göz önünde bulunduruluyo dr yasak etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…