valla canım korkuyorum desem yeridir ..erken gelecek diye aklım çıkıyor ..kimsem yok eşimden başka .aniden gelirse çok kötü olur..ama evde olmak o kadar güzel ki ..vakit çabuk geçiyor ..ama 15 kilo aldım şimdiye kadar o biraz fazla ama olsun napalım
ayy hadi reyyan taşındı falan belki net bağlatamadı henüz ama eflal yok kaç gündürya bende reyyanı merak ediyorum nerde acaba
oyy maşallah oğlunaya melis ben pek yoğurt yiyemiyorum
o yüzden her akşam ayran yapıyorum yada cacık yapıyorum yoğurt yiyebilmek için
melis maşallah oğluna ..ama erkekler kızlara göre kilo ve boyda daha fazla oluyorlarmış ..sağlıklı olsunda napalım ..melis özel bişi sorabilir miyim doğumla ilgili
ayyy yinede tatlı bi heyecan olur ya korkunun dışında
bebeğine kavuşmak var işin ucunda
ayy hadi reyyan taşındı falan belki net bağlatamadı henüz ama eflal yok kaç gündür
haydi sooor sorrr...
kavuşmak düşüncesi bile gözlerimi doldurmaya yetiyor canım ayyy yazarım buraya inşallah.
reyyan en son eşimle aram kötü ayrılabiliriz falan yazmıştı iyi değildi dahada girmedi
melis maşallah oğluna ..ama erkekler kızlara göre kilo ve boyda daha fazla oluyorlarmış ..sağlıklı olsunda napalım ..melis özel bişi sorabilir miyim doğumla ilgili
kız melis çıkmış görünmüyor ..o kadar çok merak ettiğim şey var ki utanıyorum sormaya
ayy evet reyyanda eflalde yoklar.hayır olsun ınsallah..
ebrucum benım kontrolum pazartesı gunu salı gunu yazarım sana durumu.merak etmee..
ebrarrr gız sen hala tartılmadın mı.kac kılo almıssın ..ben 9 oldum
tşk teyzesiii,evet kızımda 3.buçuk doğmuştu,ay yeterki sağlıklı olsunlar.
tabiki sorabilirsin cnm bekliyorum yaz.
tartıldım ama söyleyemem çünküm hepinizden çok kilo aldım ben
meselaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1.sorum:bende hemoroid oluştu normal doğumdan sonra kanama yapma ve artma ihtimali var mı?
2.sorum:son aylarda cinsel ilişki olmuş muydu sizde
1.sorum:bende hemoroid oluştu normal doğumdan sonra kanama yapma ve artma ihtimali var mı?
2.sorum:son aylarda cinsel ilişki olmuş muydu sizde
dobişkooo söyle beeeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?