Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kocişimle konuştum acık daha ağladım ama şimcik iyiyim
kepekli sensin şişkooooo :118::118::118::118::118::118::118:

şişman didoş kadan olamazsııın

didoooooş :118: :118:
bencede bencede
Kocişimle konuştum acık daha ağladım ama şimcik iyiyim
kepekli sensin şişkooooo :118::118::118::118::118::118::118:

ooooooooooooooooooo didoş hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm teşrif etmişlerrr anam bunu ilacı kocasıymış ayol bak nasıl dirilmiş konuşunca

kabız olmadan oluştu bende 2 kerede kan geldi ..teşekkür ederim canım ..bide normal doğumda lağman yapılıyor mu? dikişler ortalama kaç günde iyileşiyor ? bide doğuma giderken temizliğini neyle yapmıştın? açıldım iyice

:76::76::76::76::76::76:

bak heleeee...sen kırk saat oglen arası yapıp cay kaffe cikolata kek pasta borek yersen olacagıı oo..
abuuw sankım ben yemıom haa..
bakma ben ılk aylarda almadım dıye gerıden gelıyorum.sırf bu ay 3 4 kılo aldım zanlımca bole gıderse hepınızı ezer gecerus..

1.sorum:bende hemoroid oluştu normal doğumdan sonra kanama yapma ve artma ihtimali var mı?
2.sorum:son aylarda cinsel ilişki olmuş muydu sizde

hemoroid bendede var ama doğumdan sonra ne olur bilemiyorum
cinsel ilişki içinde doktor henüz bişey demedi zaten biz bişey yapmıyoz gardaşım obenim

ya öğlen arası deil de eve gidince çoşuyom benn
aklıma neler gelmiyor ki ama kepeem elimde deil ya iştahım açık
napim yani açmı kalim

evet cnm lağma yapılıyo doğuma girerken hissetmiyosun ama korkma,en fazla dikişlerin 1 hafta sürmeden iyileşiyo cnm ama kişiye göre dişiyo tabi temiz tutman lazım orayı,vallahi cnm ağda hamileyken yasak olduğu için gün aşırı banyo yapıyodum ve permetik kullanıyodum cnm,ama zaten sezeryana girerken ameliyata hazırlıyanlar seni tekrar göbeğini ve oranı traş ediyolar ben temizdim ama yinede temizliyolardı.

didoşla ben msn de konuştum biraz
iyi geldi sanırım koçişini aramaya gitti
dün akşam onunda burnundan getirmişte
şimdide sanırım gönlünü alıyor adamın
evet şekercimmm oda beni arıycakmış ama korkuyomuş yine bağırır çağırır dünyayı başına yıkarım diye bi belgesel varmış hamilelik psikolojisi ile ilgili onu söyledi otur izle dedi demekki adam benle ilgli araştırma yapıyomuş bide benim çok seviyomuş biliyodum zati

ne kadan iyi bi insansın bak senden bahsettik geldin
ne güzelde bahsediyolar bende şişko filan ohhh bi sen şişko dememişin ebrarım

bencede bencede

Ooooooooooooooooooo didoş hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm teşrif etmişlerrr anam bunu ilacı kocasıymış ayol bak nasıl dirilmiş konuşunca
heeeeeee benim ilacımda yaramda kocam napıym varım yoğum o
:44::44:hımmm tabi

beğenemedinmi

benım bıldıgım normal dogumda da lavman yapıyorlar.sancı ıkınma sırasında kazaya kurban gıtmemek ıcın.dıkıslerde eltımınkıler bı haftada ıyılesmıstı.işallah bizde hemen ayaklanırız.ben acı sancı agda yapıyorum off off...

hemoroid bendede var ama doğumdan sonra ne olur bilemiyorum
cinsel ilişki içinde doktor henüz bişey demedi zaten biz bişey yapmıyoz gardaşım obenim

ohh be şöyle iyi ol mutlu ol..şimdi anladım ben senin baş ağrı sebebini kocişini ösledinnnn.
bende kocamı arasam bacağımın ağrısı geçer mi acep

normal doğumdada lavman yapılıyo bacılar offfffffffff ve ben ağda filan yapamıyom jiletle 2 dak da cırt cırt yani uğraşamam ağdayla filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…