olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
söylememmmmmmmmmmm
şişman didoş kadan olamazsııın
didoooooş :118: :118:
Kocişimle konuştum acık daha ağladım ama şimcik iyiyim
kepekli sensin şişkooooo :118::118::118::118::118::118::118:
şişman didoş kadan olamazsııın
didoooooş :118: :118:
Kocişimle konuştum acık daha ağladım ama şimcik iyiyim
kepekli sensin şişkooooo :118::118::118::118::118::118::118:
ne kadan iyi bi insansın bak senden bahsettik geldin
hımmm geçmiş olsun cnm öncelikle,bende o sorun yok cnm şükür ama görümcemde var ve doğumdan sonra rahatsızlık verdiğini söylemişti ama sen druna gidersin cnm fazla ilerletme bence..
son 15.güne girmeden bitirmiştik cnm biz o olayları sakıncalı olabiliyor çünkü,bebek aşağıya indiği için su boşalma ihtimali göz önünde bulunduruluyo dr yasak etmişti.
:76::76::76::76::76::76:
1.sorum:bende hemoroid oluştu normal doğumdan sonra kanama yapma ve artma ihtimali var mı?
2.sorum:son aylarda cinsel ilişki olmuş muydu sizde
bak heleeee...sen kırk saat oglen arası yapıp cay kaffe cikolata kek pasta borek yersen olacagıı oo..
abuuw sankım ben yemıom haa..
bakma ben ılk aylarda almadım dıye gerıden gelıyorum.sırf bu ay 3 4 kılo aldım zanlımca bole gıderse hepınızı ezer gecerus..
kabız olmadan oluştu bende 2 kerede kan geldi ..teşekkür ederim canım ..bide normal doğumda lağman yapılıyor mu? dikişler ortalama kaç günde iyileşiyor ? bide doğuma giderken temizliğini neyle yapmıştın? açıldım iyice
evet şekercimmm oda beni arıycakmış ama korkuyomuş yine bağırır çağırır dünyayı başına yıkarım diye bi belgesel varmış hamilelik psikolojisi ile ilgili onu söyledi otur izle dedi demekki adam benle ilgli araştırma yapıyomuş bide benim çok seviyomuş biliyodum zatididoşla ben msn de konuştum biraz
iyi geldi sanırım koçişini aramaya gitti
dün akşam onunda burnundan getirmişte
şimdide sanırım gönlünü alıyor adamın
ne güzelde bahsediyolar bende şişko filan ohhh bi sen şişko dememişin ebrarımne kadan iyi bi insansın bak senden bahsettik geldin
heeeeeee benim ilacımda yaramda kocam napıym varım yoğum obencede bencede
Ooooooooooooooooooo didoş hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm teşrif etmişlerrr anam bunu ilacı kocasıymış ayol bak nasıl dirilmiş konuşunca
:44::44:hımmm tabi
kabız olmadan oluştu bende 2 kerede kan geldi ..teşekkür ederim canım ..bide normal doğumda lağman yapılıyor mu? dikişler ortalama kaç günde iyileşiyor ? bide doğuma giderken temizliğini neyle yapmıştın? açıldım iyice
kızlar ben gidem namaz kılam gelirim birazdan
hemoroid bendede var ama doğumdan sonra ne olur bilemiyorum
cinsel ilişki içinde doktor henüz bişey demedi zaten biz bişey yapmıyoz gardaşım obenim
benım bıldıgım normal dogumda da lavman yapıyorlar.sancı ıkınma sırasında kazaya kurban gıtmemek ıcın.dıkıslerde eltımınkıler bı haftada ıyılesmıstı.işallah bizde hemen ayaklanırız.ben acı sancı agda yapıyorum off off...
kızlar ben gidem namaz kılam gelirim birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?