Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

aboow agda nedii yasak yaaww :26:

didoooş bizede soyle o belgeseli.

kızlar ya tooxicten de ses yok hala. doktora gidecekti suyu için çok merak ettim ya nerde acaba. didem hanım didem hanım zeyno seni aramış neden açmadın telefonu heeeee. zeynonun doktoru pazartesiye kadar rapor vermiş. evde yatıyor şimdi. hepinizi öpüyor ve bizi özleyecegini söylüyor.

evet tatlım aradı
benim işim vardı o aradığında o yüzden bakamadım işyerindeyken aramıym geri akşam eve gider ararım dediydim rahat rahat konuşuruz diyeeeee bi kellemmmmm küsmüşmü hemen

evet tatlım aradı
benim işim vardı o aradığında o yüzden bakamadım işyerindeyken aramıym geri akşam eve gider ararım dediydim rahat rahat konuşuruz diyeeeee bi kellemmmmm küsmüşmü hemen

yok canım ya küsmemiş. merak etmiş seni sabah seninde rahatsız oldugunu söyledim de. o yüzden aradı sanırsam.

sağol canımmm yaaa lavman ne demek geçmişi okudum biraz merak ettimm doğum yaklaştı hala ne olduğunu bilmiyorumm ne cahilim ama ama du bi bakayımm googleden

tatlım makattan bi sıvı enjekte edip bağırsakların boşalmasını amaçlayarak yapılan bi işler doğumda kaza olmasın diye
ıyyy aslında iğlenç bişey yaaa

slmlar kıslar ben geldim kontrolden.dr şöle dedi sınıra yaklaşmış24.5 olmuş.istiyosan amniyosentez yapabiliriz ve kromozom problemi varsa gebeliği sonlandırırız.bende bu bi tedavi yöntemi diil.ben istemiyom dedim.nedensiz de olabiliomuş artış dedim.oda dediki evet dedi amniyosentezde de belki bişey çıkmıcak dedi.bende ben gebeliği sonlandırmak istemiom o yüzden yaptırmıcam dedim.3 hafta sonra bi daha şeker yüklicekk.offf kızımız da kocaman olmuş maşallah.ama yinede insanıjn canı sıkılıo.dua edin hepinizz.bu arada küçük kardeşimde gelmiş süpriz yapmışlar özlemişimmm...

hoşgeldin canım benimmmmmmmmmmmmmm
aman ya gebeliği sonlandırma filan ne bu böle moral bozuyo doktorun ortada fol yok yumurta yok
inşallah sağlıkla doğurursun kuzunu tatlımmmmm

hımmmmm anladımmm ama iyi bişi harbi o sancıyla kazara bişi olursa en azından bizde rahatederizz
evet tatlım ya o ıkınmayla kaçırıyomuşsun çünkü bebek bile mikrop kapabilirmiş bundan yani bide hiç hoş bi durum olmaz düşünsene ben son andada gitsem lavman istiycem hastanede lavman yapmazsanız doğurmam derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…