evet cnm lağma yapılıyo doğuma girerken hissetmiyosun ama korkma,en fazla dikişlerin 1 hafta sürmeden iyileşiyo cnm ama kişiye göre dişiyo tabi temiz tutman lazım orayı,vallahi cnm ağda hamileyken yasak olduğu için gün aşırı banyo yapıyodum ve permetik kullanıyodum cnm,ama zaten sezeryana girerken ameliyata hazırlıyanlar seni tekrar göbeğini ve oranı traş ediyolar ben temizdim ama yinede temizliyolardı.
evet şekercimmm oda beni arıycakmış ama korkuyomuş yine bağırır çağırır dünyayı başına yıkarım diye bi belgesel varmış hamilelik psikolojisi ile ilgili onu söyledi otur izle dedi demekki adam benle ilgli araştırma yapıyomuş bide benim çok seviyomuş biliyodum zati
oyy yazık kız adama nasılda korkutmuşsun be
ne güzelde bahsediyolar bende şişko filan ohhh bi sen şişko dememişin ebrarım
allah kabul etsin tatlımmmm
allah kabul etsin cnmmmmm
kaç bakalım ebrar hanım kaaaç..
herkese selam ben geldimm nasılsınızz?
efnan hoşgeldin canım benim kontrol haftaya canım ..sen gittin mi benim hastaneye
efnan hoşgeldin canım benim kontrol haftaya canım ..sen gittin mi benim hastaneye
hoşgeldin canım benimmmmmmmmmmmmmm
aman ya gebeliği sonlandırma filan ne bu böle moral bozuyo doktorun ortada fol yok yumurta yok
inşallah sağlıkla doğurursun kuzunu tatlımmmmm
evet tatlım ya o ıkınmayla kaçırıyomuşsun çünkü bebek bile mikrop kapabilirmiş bundan yani bide hiç hoş bi durum olmaz düşünsene ben son andada gitsem lavman istiycem hastanede lavman yapmazsanız doğurmam derim
kız melis ağda niye yasak be bende sir ağda yapıyom kendim kendime
ben senden şişkoyum ya o yüzden
saolun kızlarrr
slmmm hoşgeldin canım nerelerdesin ya neden sık sık gelmiyon artık
ebru kızzzz çatı muayenesi oldunmu sen nasıl bişey acep
ay kuşum benim ya canım arkidişim
kız şimdi arasam zırt birileri gelcek bişey olcak konuşamıycam
slmlar kıslar ben geldim kontrolden.dr şöle dedi sınıra yaklaşmış24.5 olmuş.istiyosan amniyosentez yapabiliriz ve kromozom problemi varsa gebeliği sonlandırırız.bende bu bi tedavi yöntemi diil.ben istemiyom dedim.nedensiz de olabiliomuş artış dedim.oda dediki evet dedi amniyosentezde de belki bişey çıkmıcak dedi.bende ben gebeliği sonlandırmak istemiom o yüzden yaptırmıcam dedim.3 hafta sonra bi daha şeker yüklicekk.offf kızımız da kocaman olmuş maşallah.ama yinede insanıjn canı sıkılıo.dua edin hepinizz.bu arada küçük kardeşimde gelmiş süpriz yapmışlar özlemişimmm...
ebru kızzzz çatı muayenesi oldunmu sen nasıl bişey acep
hoşgeldin canım benimmmmmmmmmmmmmm
aman ya gebeliği sonlandırma filan ne bu böle moral bozuyo doktorun ortada fol yok yumurta yok
inşallah sağlıkla doğurursun kuzunu tatlımmmmm
evet tatlım ya o ıkınmayla kaçırıyomuşsun çünkü bebek bile mikrop kapabilirmiş bundan yani bide hiç hoş bi durum olmaz düşünsene ben son andada gitsem lavman istiycem hastanede lavman yapmazsanız doğurmam derim
evet canımm gittim eşimin görev yeri olduğu için rahat gittim çok hasta yoktu dediğin gibi rahat gittik geldikk devama edicem inşallah oraya bebeğim 1 hafta geriden geldiğini söyledi doktor bide kalsiyum magnezyum ilacı yazdı
istenebiliyosa bende isyesem benimde ençok korktuğum şey açıkcası o şeyyy ALLAH yardımız olsunn
ara ara geliyorumm canımmm facede kelimatör bana bağımlılık yaptı sanırımm biraz da ondan
canımm çatı muayenesi kaç haftalıkken yapılacak
tatlım peki başka bi tedavi yöntemi falan yokmuymuş
yani yapılacak başka bişey yokmuu
benim doktorda doğum yapan arkadaşlar var onlara yapmamış bana yapar mı bilmem ..kimi kolay diyo kimi zor ..parmağını sokuyormuş 1 2 3 sonra kaç parmak açıklık var diye not ediyormuş çapada yapmışlar bi arkadaşa o anlatmıştı..çok ilkel bir yöntem
betül canım geçmiş olsun ..doktorlar hep en kötüsünü söyler ..inşallah bebeğin çok sağlıklı doğacak sen hiç merak etme..hepimiz için aynı riskler söz konusu aslında .bize herşey iyi diyorlar ama kim nerden bilebilir ki !
nabersinizzzzzzz nassınızzz. ayyyy şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
biden derseniz inşallah yanılmıyozdur. açıklim size
ablamın çocuğu olmuyodu birkere hamile kalmış ama haberi yok testte çıktı ama yoktur diye öndemsememişti. bi gece sancılandı kocası ilça içirmiş ve düştü bebek.kocası istemediğinden bida tüp fln yaptırmadı
ablamda prolaktin bozukluğu var guatr var ilaçlarla adet görüyo. buay olmamış adet günü ağrısı olmuş geçmiş çok uyuyom fln dedi test yap didim yapmışşş veeeeeeeeeeeeee 2 ci çizgi silikmiş ama azda leke gelmiş kesilmiş. ben burdan annemler ordan ikna etmeye çalışıyoz dr. gitsin die. kocası da izin vermiyo bişi olmaz die düşürtmeye çalışıyo yine ........................ kanı bozuk. gitmesini engelleiyo doktora inşallah bişi olmaz ve kesin hamiledir.
tamam canım ben iletirim ona. zaten oda işi vardı herhalde o yüzden açamadı diye düşünmüş.
ıyyyyyyyyyyyy yaaaaaa iğrençççççççççççbenim doktorda doğum yapan arkadaşlar var onlara yapmamış bana yapar mı bilmem ..kimi kolay diyo kimi zor ..parmağını sokuyormuş 1 2 3 sonra kaç parmak açıklık var diye not ediyormuş çapada yapmışlar bi arkadaşa o anlatmıştı..çok ilkel bir yöntem
sen içini ferah tut tatlım belkide şekerden artıyo hemen dallandırıp budaklandırıyolarinş canım yok bu yasal bi zorunluluk söylemek zorundayım dedi.bende düşünmüyorum deyince adamın gözlerinin içi güldü aman ne bileyim ya offfffffffffffffffffffffffffff
hoşgeldin kuşummmm yani kusura bakma ama öyle bi adamada çocuk yapılmaz delimi ablan ya ben olsam çocuğumu istemiyo diye boşardım o adamı o nasıl iştir öylenabersinizzzzzzz nassınızzz. ayyyy şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
biden derseniz inşallah yanılmıyozdur. açıklim size
ablamın çocuğu olmuyodu birkere hamile kalmış ama haberi yok testte çıktı ama yoktur diye öndemsememişti. bi gece sancılandı kocası ilça içirmiş ve düştü bebek.kocası istemediğinden bida tüp fln yaptırmadı
ablamda prolaktin bozukluğu var guatr var ilaçlarla adet görüyo. buay olmamış adet günü ağrısı olmuş geçmiş çok uyuyom fln dedi test yap didim yapmışşş veeeeeeeeeeeeee 2 ci çizgi silikmiş ama azda leke gelmiş kesilmiş. ben burdan annemler ordan ikna etmeye çalışıyoz dr. gitsin die. kocası da izin vermiyo bişi olmaz die düşürtmeye çalışıyo yine ........................ kanı bozuk. gitmesini engelleiyo doktora inşallah bişi olmaz ve kesin hamiledir.
evett yaaa bayaaa ilkellll ama gereirse zaten yapar canımm bide doktorumuz füzen hanımm normal doğum yanlısımı yoksa direkt sezeryan diyen birisimii ablamın doktoruundan ablam kayseride sezeryan istemiştide ablama kızmıştıı durumunnormal sezeryana gerek yok falan diyee arkadaşlarınn normal mi sezeryan mı yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?