Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kız melis ağda niye yasak be bende sir ağda yapıyom kendim kendime

ben senden şişkoyum ya o yüzden

allah kabul etsin tatlımmmm

allah kabul etsin cnmmmmm

saolun kızlarrr

kaç bakalım ebrar hanım kaaaç..

herkese selam ben geldimm nasılsınızz?

slmmm hoşgeldin canım nerelerdesin ya neden sık sık gelmiyon artık

efnan hoşgeldin canım benim kontrol haftaya canım ..sen gittin mi benim hastaneye

evet canımm gittim eşimin görev yeri olduğu için rahat gittim çok hasta yoktu dediğin gibi rahat gittik geldikk devama edicem inşallah oraya bebeğim 1 hafta geriden geldiğini söyledi doktor bide kalsiyum magnezyum ilacı yazdı

kızlar eflalim nere gitti yaaaaaaaaaaaa kaç gündüğr göremiyom haberi olan varmı

istenebiliyosa bende isyesem benimde ençok korktuğum şey açıkcası o şeyyy ALLAH yardımız olsunn

ara ara geliyorumm canımmm facede kelimatör bana bağımlılık yaptı sanırımm biraz da ondan

ebru kızzzz çatı muayenesi oldunmu sen nasıl bişey acep

canımm çatı muayenesi kaç haftalıkken yapılacak

tatlım peki başka bi tedavi yöntemi falan yokmuymuş
yani yapılacak başka bişey yokmuu

ebru kızzzz çatı muayenesi oldunmu sen nasıl bişey acep

benim doktorda doğum yapan arkadaşlar var onlara yapmamış bana yapar mı bilmem ..kimi kolay diyo kimi zor ..parmağını sokuyormuş 1 2 3 sonra kaç parmak açıklık var diye not ediyormuş çapada yapmışlar bi arkadaşa o anlatmıştı..çok ilkel bir yöntem

inş canım yok bu yasal bi zorunluluk söylemek zorundayım dedi.bende düşünmüyorum deyince adamın gözlerinin içi güldü aman ne bileyim ya offfffffffffffffffffffffffffff

iyi bi kadın bütün arkadaşlarım memnun ..sen doğumu orda mı yapacaksın baktın mı odalara falan?1 hafta gerilik problem değil canım 2 haftadan sonrası sıkıntı sen rahat ol

nabersinizzzzzzz nassınızzz. ayyyy şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
biden derseniz inşallah yanılmıyozdur. açıklim size
ablamın çocuğu olmuyodu birkere hamile kalmış ama haberi yok testte çıktı ama yoktur diye öndemsememişti. bi gece sancılandı kocası ilça içirmiş ve düştü bebek.kocası istemediğinden bida tüp fln yaptırmadı
ablamda prolaktin bozukluğu var guatr var ilaçlarla adet görüyo. buay olmamış adet günü ağrısı olmuş geçmiş çok uyuyom fln dedi test yap didim yapmışşş veeeeeeeeeeeeee 2 ci çizgi silikmiş ama azda leke gelmiş kesilmiş. ben burdan annemler ordan ikna etmeye çalışıyoz dr. gitsin die. kocası da izin vermiyo bişi olmaz die düşürtmeye çalışıyo yine ........................ kanı bozuk. gitmesini engelleiyo doktora inşallah bişi olmaz ve kesin hamiledir.

valla benimde korkum o yani bide benim kocada girecek doğuma anam rezilliğe bak sen bu gittiğimizle doktorla konuştu bide inatlaştı doktor diyo eşleri almıyoz benimki tutturdu ben yanlız bırakmam diye sonunda kocam kazandı doğuma girecek
valla kuşum çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyo bende merak ediyom her doktorunki farklı yani 32 haftadan sonra yapıyo çoğu ama

betül canım geçmiş olsun ..doktorlar hep en kötüsünü söyler ..inşallah bebeğin çok sağlıklı doğacak sen hiç merak etme..hepimiz için aynı riskler söz konusu aslında .bize herşey iyi diyorlar ama kim nerden bilebilir ki !

tatlım peki başka bi tedavi yöntemi falan yokmuymuş
yani yapılacak başka bişey yokmuu

yok hiç bişey yok ama bence bi sebebide yok bişey olmıcak inş.yapılacak şeyler şu 2live 3lü test gibi bebekte olan problemi sölicek başka da bi şey olmıcakk gerek yok amniyosenteze.istemedim zaten allah nasıl dilemişse o olur.....

evett yaaa bayaaa ilkellll ama gereirse zaten yapar canımm bide doktorumuz füzen hanımm normal doğum yanlısımı yoksa direkt sezeryan diyen birisimii ablamın doktoruundan ablam kayseride sezeryan istemiştide ablama kızmıştıı durumunnormal sezeryana gerek yok falan diyee arkadaşlarınn normal mi sezeryan mı yapmışlar

tabi öle ya bi arkadaşıma kesin down sendromlu dediler oda kendini öyle eğitti doğurana kadar ve bebek turp gibi maşallah.maşallah deyinn

canım gözünüz aydın .okurken kanım dondu o nasıl bi mahluk ya her hamilelikte düşmesi için çabalıyor ..Allahım ablanın yüzüne baksın

tamam canım ben iletirim ona. zaten oda işi vardı herhalde o yüzden açamadı diye düşünmüş.

ıyyyyyyyyyyyy yaaaaaa iğrenççççççççççç

inş canım yok bu yasal bi zorunluluk söylemek zorundayım dedi.bende düşünmüyorum deyince adamın gözlerinin içi güldü aman ne bileyim ya offfffffffffffffffffffffffffff
sen içini ferah tut tatlım belkide şekerden artıyo hemen dallandırıp budaklandırıyolar

hoşgeldin kuşummmm yani kusura bakma ama öyle bi adamada çocuk yapılmaz delimi ablan ya ben olsam çocuğumu istemiyo diye boşardım o adamı o nasıl iştir öyle

valla canım arkadaşlarım sezeryan oldu birinde bebek dönmedi birinde de 42.hafta olmuştu mecbur kaldılar ama normal doğum için bekletti ikisinide olmayınca sezeryan yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…