Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

inşallah canımmm ömrü varsa kimse engel olamaz zatenn içinizi ferah tutun bence

iyi bi kadın bütün arkadaşlarım memnun ..sen doğumu orda mı yapacaksın baktın mı odalara falan?1 hafta gerilik problem değil canım 2 haftadan sonrası sıkıntı sen rahat ol
canımm biz hastaneye yabancı olduğumuz için eşimle yanlışlıkla polilikiniğe çıkıyoz diye doğum servisine girmişiz koridorda doğum yapan kadınlar vardı yürüyüş yapıyolardı sadece okadarını gördüm sen naptınn gördün mü odalarıı falan benim pek bi bilgim yok açıkçası ama senin daha önce dediğin gibi tek kişilik odalarsa benim için sorun olmz sanırım gerisi bide bebk yoğun bakım üniteside var demiştinn daha iyisi can sağlığı canımm

ben yeniyim sitede bende araniza katilabilirmiyim bebek özlemi cekenlerdenim malesefhttp://1.1.1.4/bmi/www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/sm_confused.gif

canım gözünüz aydın .okurken kanım dondu o nasıl bi mahluk ya her hamilelikte düşmesi için çabalıyor ..Allahım ablanın yüzüne baksın
sorma cnm yaaa pislik herif işde.inşallah vardır yaa çok istiyodu ablam.

boşuyamıyo işde herşey dışardan bakıldığı gibi deil canım. elinde mesleği işi yok tek başına yaşayabilcek ayaklarının üstünde durucak biri deil. ondan evliliğini sürdürüyo. inşallah varıdrda pislik herife kapak olur

gördüm canım gayet güzel ,temiz , tek kişilik yoğun bakım üniteside var..inşallah sorunsuz gelirse bebişler oh ne keyif olur..sen yinede diğer gittiğinde bakarsın için rahat eder

neyse bakalımm hayırlısı olsunn artık ebruyla doktorlarımız aynı ona yapmadıysa banada yapmaz sanırsam

valla canım arkadaşlarım sezeryan oldu birinde bebek dönmedi birinde de 42.hafta olmuştu mecbur kaldılar ama normal doğum için bekletti ikisinide olmayınca sezeryan yaptı.

anladımm canımm inşallah hayırlısı olur ben ordayken kızın biri vardı çantalarıyla falan hazırlıklı geşlmiş kız normal doğumdan korkuyomuş sezeryan istiyomuş ama doğuma almadı doktor daha günü var diye sanırsam aslında bende korkuyomm herkes gibi ama inşallah yinede hayırlısı olsunn diye dua ediyoomm hepimiz için hayırlısı olsunn tabiii

gördüm canım gayet güzel ,temiz , tek kişilik yoğun bakım üniteside var..inşallah sorunsuz gelirse bebişler oh ne keyif olur..sen yinede diğer gittiğinde bakarsın için rahat eder

bakarımm canımmm inşallah benimm önceki hastane de iiyiydi ama artık çok kalabalık oluyodu yaa resmen iki hasta almaya başladılarr orda artıkk randevu olunca sırada baklamiyoduk ama iiyice bozdular iki hasta falan derken

ha canımm orda cadde üstünde bi okul vardı sen orda mısın bu ara

allah yardımcısı olsun ablanın canım işi zor valla

canımm sanada geçmiş olsunn

ben yeniyim sitede bende araniza katilabilirmiyim bebek özlemi cekenlerdenim malesefhttp://1.1.1.4/bmi/www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/sm_confused.gif

hoş geldin canımmm

Allahım ne imtihan yaa çok şükretmeliyiz halimize ..hamile olduğuna pişman ederse ablanı ? bi kadının en mutlu günlerini zehir eder böyleleri..inşallah bebiş huzur mutluluk getirir onlara canım.ama çok üzüldüm

neyse kıslar ben kaçıomm kimsede mrk etmemiş zaten.durum böle biraz canım sıkkın çıkıom ben byess.

güll ya o adama inat tutunur bebiş inş.canımmm bebek adam için diil ablanın da bebek sahibi olmaya hakkı var bence allah yüzlerine baksın.belki bebişin hatrına adamda kendine gelirrr

anaa o nasıl adam öyle yaa
rabbim ablanın yüzüne bakar inş. Hayırlısıyla vardır bebeği

anladım canım iyi yapmışsın kabul etmemekle dur bakalım bende durumlar ne

ebru canımm biz doktora eski hastanemizin çok kalabalık olduğunu o yüzden haliç e geldiğimiz söyledik oda bugün yoğunluk az yoksa aldanmayınn burada kalabalık olabiliyo dedi harbi çok sıkıntılı oluyomu aradada olsa

evet canım yol üstünde büyük bi okul ama eyüp tarafında sen ordan mı geldin ?

canım betülüm hoş geldin ya benimde aklım hep sendeydi. hiç takma kafana birşey o sentezmı mentezmi ona zaten gerek yok. allah vermesin ama geçenlerde bir kadına yapmışlardı o sentezi haberlerde gösterdiler. 4 5 kez igne batırmışlar. kadının karnına. valla en güzeli dogurana kadar doktora filan gitmicen. bu ne ya doktorlar herşeyi abartıyorlar zaten. allahın dedigi olur. akşam olsada eve gitsek ne güzel olar ya dimi.

ebrar i çok insanda oluo buu.ve bebekte bişey olma ihtimali%1.amniyosentezin zarar verme ihtimalii binde bir dio ama yalan.hasatalığa gelince %1 kocaman.diğerinde bişey yok..yani adamın canını boşuna sıkıolarrr.bişey çıkmaz inşş.

eflalim tşk ederimmm. ben 5 yasin okumuştum okursam yine msj atarım sana.

aaa betül sıkma canını bak bana da dr dedi suyu artacak gibi ama ben takmıyom kafama
üzülmek yok tamam mı bak ben senden destek alıyom sen canını sıkarsan benimde moralim bozulacak yaa

tesekkür ederim insallah yüce rabbim kimsenin kucagini bos birakmaz cok zor gercekten..

canım hoşgeldin
amin canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

tesekkür ederim insallah yüce rabbim kimsenin kucagini bos birakmaz cok zor gercekten..

aminn canımmm mutlka öyledirr bahsetsene kendinden

evet canım yol

üstünde büyük bi okul ama eyüp tarafında sen ordan mı geldin ?
canımm ben bayrampaşadan geldimmmm oraya uzak birazz benim eşim senin otarafta çalışıyoo çok ii bilir oralarıı senin okul silah.... sanırım tamamını yazmıyorummm

yok ya isteemdim.ben zaten karalıydım istemiodum onu.dioki işin bide maddi boyutu var 600 lira dio.mal tedavi yöntemiysee neler veririm ama tedavi diil.ben istemiom dedim.bişey çıksa da ayrılmam ben ondan dedim öle deyince gözlerinin içi güldü.aman böle işteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…