nabersinizzzzzzz nassınızzz. ayyyy şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
biden derseniz inşallah yanılmıyozdur. açıklim size
ablamın çocuğu olmuyodu birkere hamile kalmış ama haberi yok testte çıktı ama yoktur diye öndemsememişti. bi gece sancılandı kocası ilça içirmiş ve düştü bebek.kocası istemediğinden bida tüp fln yaptırmadı
ablamda prolaktin bozukluğu var guatr var ilaçlarla adet görüyo. buay olmamış adet günü ağrısı olmuş geçmiş çok uyuyom fln dedi test yap didim yapmışşş veeeeeeeeeeeeee 2 ci çizgi silikmiş ama azda leke gelmiş kesilmiş. ben burdan annemler ordan ikna etmeye çalışıyoz dr. gitsin die. kocası da izin vermiyo bişi olmaz die düşürtmeye çalışıyo yine ........................ kanı bozuk. gitmesini engelleiyo doktora inşallah bişi olmaz ve kesin hamiledir.
canımm biz hastaneye yabancı olduğumuz için eşimle yanlışlıkla polilikiniğe çıkıyoz diye doğum servisine girmişiz koridorda doğum yapan kadınlar vardı yürüyüş yapıyolardı sadece okadarını gördüm sen naptınn gördün mü odalarıı falan benim pek bi bilgim yok açıkçası ama senin daha önce dediğin gibi tek kişilik odalarsa benim için sorun olmz sanırım gerisi bide bebk yoğun bakım üniteside var demiştinn daha iyisi can sağlığı canımmiyi bi kadın bütün arkadaşlarım memnun ..sen doğumu orda mı yapacaksın baktın mı odalara falan?1 hafta gerilik problem değil canım 2 haftadan sonrası sıkıntı sen rahat ol
sorma cnm yaaa pislik herif işde.inşallah vardır yaa çok istiyodu ablam.canım gözünüz aydın .okurken kanım dondu o nasıl bi mahluk ya her hamilelikte düşmesi için çabalıyor ..Allahım ablanın yüzüne baksın
ıyyyyyyyyyyyy yaaaaaa iğrenççççççççççç
sen içini ferah tut tatlım belkide şekerden artıyo hemen dallandırıp budaklandırıyolar
hoşgeldin kuşummmm yani kusura bakma ama öyle bi adamada çocuk yapılmaz delimi ablan ya ben olsam çocuğumu istemiyo diye boşardım o adamı o nasıl iştir öyle
inşallah canımmm ömrü varsa kimse engel olamaz zatenn içinizi ferah tutun bence
canımm biz hastaneye yabancı olduğumuz için eşimle yanlışlıkla polilikiniğe çıkıyoz diye doğum servisine girmişiz koridorda doğum yapan kadınlar vardı yürüyüş yapıyolardı sadece okadarını gördüm sen naptınn gördün mü odalarıı falan benim pek bi bilgim yok açıkçası ama senin daha önce dediğin gibi tek kişilik odalarsa benim için sorun olmz sanırım gerisi bide bebk yoğun bakım üniteside var demiştinn daha iyisi can sağlığı canımm
valla benimde korkum o yani bide benim kocada girecek doğuma anam rezilliğe bak sen bu gittiğimizle doktorla konuştu bide inatlaştı doktor diyo eşleri almıyoz benimki tutturdu ben yanlız bırakmam diye sonunda kocam kazandı doğuma girecek
valla kuşum çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyo bende merak ediyom her doktorunki farklı yani 32 haftadan sonra yapıyo çoğu ama
valla canım arkadaşlarım sezeryan oldu birinde bebek dönmedi birinde de 42.hafta olmuştu mecbur kaldılar ama normal doğum için bekletti ikisinide olmayınca sezeryan yaptı.
gördüm canım gayet güzel ,temiz , tek kişilik yoğun bakım üniteside var..inşallah sorunsuz gelirse bebişler oh ne keyif olur..sen yinede diğer gittiğinde bakarsın için rahat eder
sorma cnm yaaa pislik herif işde.inşallah vardır yaa çok istiyodu ablam.
Boşuyamıyo işde herşey dışardan bakıldığı gibi deil canım. Elinde mesleği işi yok tek başına yaşayabilcek ayaklarının üstünde durucak biri deil. Ondan evliliğini sürdürüyo. Inşallah varıdrda pislik herife kapak olur
slmlar kıslar ben geldim kontrolden.dr şöle dedi sınıra yaklaşmış24.5 olmuş.istiyosan amniyosentez yapabiliriz ve kromozom problemi varsa gebeliği sonlandırırız.bende bu bi tedavi yöntemi diil.ben istemiyom dedim.nedensiz de olabiliomuş artış dedim.oda dediki evet dedi amniyosentezde de belki bişey çıkmıcak dedi.bende ben gebeliği sonlandırmak istemiom o yüzden yaptırmıcam dedim.3 hafta sonra bi daha şeker yüklicekk.offf kızımız da kocaman olmuş maşallah.ama yinede insanıjn canı sıkılıo.dua edin hepinizz.bu arada küçük kardeşimde gelmiş süpriz yapmışlar özlemişimmm...
ben yeniyim sitede bende araniza katilabilirmiyim bebek özlemi cekenlerdenim malesefhttp://1.1.1.4/bmi/www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/sm_confused.gif
sorma cnm yaaa pislik herif işde.inşallah vardır yaa çok istiyodu ablam.
boşuyamıyo işde herşey dışardan bakıldığı gibi deil canım. elinde mesleği işi yok tek başına yaşayabilcek ayaklarının üstünde durucak biri deil. ondan evliliğini sürdürüyo. inşallah varıdrda pislik herife kapak olur
nabersinizzzzzzz nassınızzz. Ayyyy şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
biden derseniz inşallah yanılmıyozdur. Açıklim size
ablamın çocuğu olmuyodu birkere hamile kalmış ama haberi yok testte çıktı ama yoktur diye öndemsememişti. Bi gece sancılandı kocası ilça içirmiş ve düştü bebek.kocası istemediğinden bida tüp fln yaptırmadı
ablamda prolaktin bozukluğu var guatr var ilaçlarla adet görüyo. Buay olmamış adet günü ağrısı olmuş geçmiş çok uyuyom fln dedi test yap didim yapmışşş veeeeeeeeeeeeee 2 ci çizgi silikmiş ama azda leke gelmiş kesilmiş. Ben burdan annemler ordan ikna etmeye çalışıyoz dr. Gitsin die. Kocası da izin vermiyo bişi olmaz die düşürtmeye çalışıyo yine ........................ Kanı bozuk. Gitmesini engelleiyo doktora inşallah bişi olmaz ve kesin hamiledir.
yok hiç bişey yok ama bence bi sebebide yok bişey olmıcak inş.yapılacak şeyler şu 2live 3lü test gibi bebekte olan problemi sölicek başka da bi şey olmıcakk gerek yok amniyosenteze.istemedim zaten allah nasıl dilemişse o olur.....
tesekkür ederim insallah yüce rabbim kimsenin kucagini bos birakmaz cok zor gercekten..canımm sanada geçmiş olsunn
hoş geldin canımmm
bakarımm canımmm inşallah benimm önceki hastane de iiyiydi ama artık çok kalabalık oluyodu yaa resmen iki hasta almaya başladılarr orda artıkk randevu olunca sırada baklamiyoduk ama iiyice bozdular iki hasta falan derken
ha canımm orda cadde üstünde bi okul vardı sen orda mısın bu ara
neyse kıslar ben kaçıomm kimsede mrk etmemiş zaten.durum böle biraz canım sıkkın çıkıom ben byess.
Güll ya o adama inat tutunur bebiş inş.canımmm bebek adam için diil ablanın da bebek sahibi olmaya hakkı var bence allah yüzlerine baksın.belki bebişin hatrına adamda kendine gelirrr
tesekkür ederim insallah yüce rabbim kimsenin kucagini bos birakmaz cok zor gercekten..
tesekkür ederim insallah yüce rabbim kimsenin kucagini bos birakmaz cok zor gercekten..
canımm ben bayrampaşadan geldimmmm oraya uzak birazz benim eşim senin otarafta çalışıyoo çok ii bilir oralarıı senin okul silah.... sanırım tamamını yazmıyorummmevet canım yol
üstünde büyük bi okul ama eyüp tarafında sen ordan mı geldin ?
canım betülüm hoş geldin ya benimde aklım hep sendeydi. hiç takma kafana birşey o sentezmı mentezmi ona zaten gerek yok. allah vermesin ama geçenlerde bir kadına yapmışlardı o sentezi haberlerde gösterdiler. 4 5 kez igne batırmışlar. kadının karnına. valla en güzeli dogurana kadar doktora filan gitmicen. bu ne ya doktorlar herşeyi abartıyorlar zaten. allahın dedigi olur. akşam olsada eve gitsek ne güzel olar ya dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?