ebrar i çok insanda oluo buu.ve bebekte bişey olma ihtimali%1.amniyosentezin zarar verme ihtimalii binde bir dio ama yalan.hasatalığa gelince %1 kocaman.diğerinde bişey yok..yani adamın canını boşuna sıkıolarrr.bişey çıkmaz inşş.
eflalim tşk ederimmm. ben 5 yasin okumuştum okursam yine msj atarım sana.
ebrar i çok insanda oluo buu.ve bebekte bişey olma ihtimali%1.amniyosentezin zarar verme ihtimalii binde bir dio ama yalan.hasatalığa gelince %1 kocaman.diğerinde bişey yok..yani adamın canını boşuna sıkıolarrr.bişey çıkmaz inşş.
eflalim tşk ederimmm. ben 5 yasin okumuştum okursam yine msj atarım sana.
neyse kıslar ben kaçıomm kimsede mrk etmemiş zaten.durum böle biraz canım sıkkın çıkıom ben byess.
güll ya o adama inat tutunur bebiş inş.canımmm bebek adam için diil ablanın da bebek sahibi olmaya hakkı var bence allah yüzlerine baksın.belki bebişin hatrına adamda kendine gelirrr
tamam canımm 4eklerimm ALLAH KABUL ETSİNN CANIMM BENDE 3 TANE OKUDUM HALA EKLEMEDİM AMA SANIRIM YASİN 3 TANE KALDI OKUYABİLİRSEN SEN OKU AMA YİNEDE CANIMM OKUYAMAYANIN YERİNE SAYARIZZZ OK Mİİ
yok ya isteemdim.ben zaten karalıydım istemiodum onu.dioki işin bide maddi boyutu var 600 lira dio.mal tedavi yöntemiysee neler veririm ama tedavi diil.ben istemiom dedim.bişey çıksa da ayrılmam ben ondan dedim öle deyince gözlerinin içi güldü.aman böle işteeee
tamam ben okumaya çalışırımm.. 3 tanecik mi kalmış ii.
Ferdam canım dua et ya canım saol beni düşündüğün içinnnn
ebru canımm biz doktora eski hastanemizin çok kalabalık olduğunu o yüzden haliç e geldiğimiz söyledik oda bugün yoğunluk az yoksa aldanmayınn burada kalabalık olabiliyo dedi harbi çok sıkıntılı oluyomu aradada olsa
he yaa bence de eskiden kimse bilmiomuş bişey taş gibi doğuyaomuş bebişler.ohh ne güzel hareketleride arttıı.allah izniyle sağlıkla dünyaya gelir inş.tavan yapmış suyum 25 olması gerekriken 24.5 olmuşşş.canım rabbim ne derse o olur ama bana da öyle bişey derlerse aynen senin yaptığını yaparım
ewet bencede boş yere canımızı sıkıyorlar
annemin dediği gibi dr gitmemek lazım gerçekten hep bişey çıkarıyorlar
cnmmm inşallah dilekleriniz için saolunya. senin nolmuşyaaa bu karından su alma işinden korkma sorun olmuyo. ama sonlandırma işi olmaz tabi iyice emin olmak lazım ama yinede yapmamak en doğrusu. allahım acil şifa versin cnmm üzülme allahım bilir hayırlısını
canımm yaa bida başka doktra gitsen oo nedicekkk
canımm okuyacakların dışında 3 tane kaldıı canımmm eğer herkes okursa yanii
aminn canımmm mutlka öyledirr bahsetsene kendinden
canımm ben bayrampaşadan geldimmmm oraya uzak birazz benim eşim senin otarafta çalışıyoo çok ii bilir oralarıı senin okul silah.... sanırım tamamını yazmıyorummm
he yaa bence de eskiden kimse bilmiomuş bişey taş gibi doğuyaomuş bebişler.ohh ne güzel hareketleride arttıı.allah izniyle sağlıkla dünyaya gelir inş.tavan yapmış suyum 25 olması gerekriken 24.5 olmuşşş.
Yok canım suyum artmış.ondan korkmuom da gerek yok ki gül öğrenince elime bişey geçmicek.sonuçta bişey çıkmazsada bebek sapasağlam diyemices dedi.eee o zaman ne gerek varr.evet canım allahın dediği olurr.allh korur inş.
kızlarrr çayı yaptım arkadaşımı çağırdım oturcam şimcik ama takipteyim sizlerin arada bakıcam heeeeeeeeeeee
yok ya isteemdim.ben zaten karalıydım istemiodum onu.dioki işin bide maddi boyutu var 600 lira dio.mal tedavi yöntemiysee neler veririm ama tedavi diil.ben istemiom dedim.bişey çıksa da ayrılmam ben ondan dedim öle deyince gözlerinin içi güldü.aman böle işteeee
ohh karıdaki keyfe bak
biz çalışalım hanımefendi çay içsin arkadaşıylaa
buranın en kalabalık hali seninkinin en tenha halidir canım ben bugüne kadar hiç çok beklemedim olsa olsa 10 kişi olur en fazla o da bana 1 kere denk geldi doktor bir önceki gün izinli olduğu için . sen bilirsin yinede 1 2 kere daha git bakalım memnun kalmazsan eskiye dönersin
evet canım işte orası benim okulum evimde çok yakın oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?