Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

tamam canımm 4eklerimm ALLAH KABUL ETSİNN CANIMM BENDE 3 TANE OKUDUM HALA EKLEMEDİM AMA SANIRIM YASİN 3 TANE KALDI OKUYABİLİRSEN SEN OKU AMA YİNEDE CANIMM OKUYAMAYANIN YERİNE SAYARIZZZ OK Mİİ

canım rabbim ne derse o olur ama bana da öyle bişey derlerse aynen senin yaptığını yaparım
ewet bencede boş yere canımızı sıkıyorlar
annemin dediği gibi dr gitmemek lazım gerçekten hep bişey çıkarıyorlar

cnmmm inşallah dilekleriniz için saolunya. senin nolmuşyaaa bu karından su alma işinden korkma sorun olmuyo. ama sonlandırma işi olmaz tabi iyice emin olmak lazım ama yinede yapmamak en doğrusu. allahım acil şifa versin cnmm üzülme allahım bilir hayırlısını

tamam canımm 4eklerimm ALLAH KABUL ETSİNN CANIMM BENDE 3 TANE OKUDUM HALA EKLEMEDİM AMA SANIRIM YASİN 3 TANE KALDI OKUYABİLİRSEN SEN OKU AMA YİNEDE CANIMM OKUYAMAYANIN YERİNE SAYARIZZZ OK Mİİ

tamam ben okumaya çalışırımm.. 3 tanecik mi kalmış ii.

ferdam canım dua et ya canım saol beni düşündüğün içinnnn

canımm yaa bida başka doktra gitsen oo nedicekkk

Kızlarr ben çok acıktımm daha doğrudürüst işi yemedimm ben biraz kayboluyorummm ama netim açık kendi kapatmazsa yine dönecem inşallah bişilerr yiyeyimde

buranın en kalabalık hali seninkinin en tenha halidir canım ben bugüne kadar hiç çok beklemedim olsa olsa 10 kişi olur en fazla o da bana 1 kere denk geldi doktor bir önceki gün izinli olduğu için . sen bilirsin yinede 1 2 kere daha git bakalım memnun kalmazsan eskiye dönersin

he yaa bence de eskiden kimse bilmiomuş bişey taş gibi doğuyaomuş bebişler.ohh ne güzel hareketleride arttıı.allah izniyle sağlıkla dünyaya gelir inş.tavan yapmış suyum 25 olması gerekriken 24.5 olmuşşş.

yok canım suyum artmış.ondan korkmuom da gerek yok ki gül öğrenince elime bişey geçmicek.sonuçta bişey çıkmazsada bebek sapasağlam diyemices dedi.eee o zaman ne gerek varr.evet canım allahın dediği olurr.allh korur inş.

canımm yaa bida başka doktra gitsen oo nedicekkk

yaa burda en iyisi bu diğerleri de riskli durumlarda buna yolluo.adam amerikada ödül almış birçok ve riskli gebelikler uzmanı bakarım çok kafama takılırsa giderim antebe falnn
canımm okuyacakların dışında 3 tane kaldıı canımmm eğer herkes okursa yanii

hımm olsun okurlar inşşş

evet canım işte orası benim okulum evimde çok yakın oraya

bencede kuşum allahın izniyle hiç bişey olmaz bebeklerimize

kaynat kaynat ne kadan ilerlemişsiniz..aboow bana bır uyku çöktü ki anlatamam..kafam düşüp duru..
betülçüüm merak ettik seni etmezmiyiz..
sen içini ferah tut inşallah.bu doktorlar evham yapacak yer arıyorlar.saglıkla sıhhatle gelsın ınsallah bebısler.
kocan nasıl kocan ..herşey yolundadır ısallah.

en güzelini yapmışsın canım amniyosentezyaptıranlar genelde gebeliği sonlandırma konusunda kararsız oldukları için yaptırıyorlar sen çok şükür ki kararlısın ve senin bu inancın ve sevgin yeter yavruna .

ohh karıdaki keyfe bak
biz çalışalım hanımefendi çay içsin arkadaşıylaa

ohh valla ne guzel memleket..bizim gunahımız ne arkadasım bi sandalyenın ustunde sabahtan aksamaa..bı acı cay verırlerse ıcerız vermezlerse oda yok.açmısın tokmusun dıyen yok.pasta borek yer mısın dıyen yook.off anam offf...
ama tabı ay bası maası alırken ii oluo

yaaa eskisi bana kabus gibi geliyoo inşallah hayırlısı olsunn ama ayaklarımm eski hastaneye giderken gri geri gidiyoduu kalabalık çok stres olyoduu

evet canım işte orası benim okulum evimde çok yakın oraya

bayrampaşaya geldin mi hiçç

kizlar ben geldim. ya gebelik depresyonu diye birsey var mi acaba? iki haftadir hersey bos geliyo, herseye hemen sinirleniyor, hersey sanki ters gidiyor gibime geliyo. hele iki gündür sinirlerim hep tepemde. hic birsey sanki istedigim gibi olmuyo böyle cok mutsuzum. sürekli kosturmaca falan filan noluyo ki bana ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…