ohh valla ne guzel memleket..bizim gunahımız ne arkadasım bi sandalyenın ustunde sabahtan aksamaa..bı acı cay verırlerse ıcerız vermezlerse oda yok.açmısın tokmusun dıyen yok.pasta borek yer mısın dıyen yook.off anam offf...
ama tabı ay bası maası alırken ii oluo
ohh valla ne guzel memleket..bizim gunahımız ne arkadasım bi sandalyenın ustunde sabahtan aksamaa..bı acı cay verırlerse ıcerız vermezlerse oda yok.açmısın tokmusun dıyen yok.pasta borek yer mısın dıyen yook.off anam offf...
ama tabı ay bası maası alırken ii oluo
yaaa eskisi bana kabus gibi geliyoo inşallah hayırlısı olsunn ama ayaklarımm eski hastaneye giderken gri geri gidiyoduu kalabalık çok stres olyoduu
bayrampaşaya geldin mi hiçç
kizlar ben geldim. ya gebelik depresyonu diye birsey var mi acaba? iki haftadir hersey bos geliyo, herseye hemen sinirleniyor, hersey sanki ters gidiyor gibime geliyo. hele iki gündür sinirlerim hep tepemde. hic birsey sanki istedigim gibi olmuyo böyle cok mutsuzum. sürekli kosturmaca falan filan noluyo ki bana ya.
kepeklim sen hangi şehirdesin ?
kızlarr dün oğluşuma ciciler aldıkk eşimle ilk defa alış verişe çıktıkk ne güzell oluyoomuşş yaaa ama cebimizz fena yandııı haaa bayaa pahalıylışş duyardımda bilmezdimm harbii cücükler ayaa pahalıya maal olucakk ALLAH olmayanın yardımcısı olsunn
yaa burda en iyisi bu diğerleri de riskli durumlarda buna yolluo.adam amerikada ödül almış birçok ve riskli gebelikler uzmanı bakarım çok kafama takılırsa giderim antebe falnn
hımm olsun okurlar inşşş
kizlar ben geldim. ya gebelik depresyonu diye birsey var mi acaba? iki haftadir hersey bos geliyo, herseye hemen sinirleniyor, hersey sanki ters gidiyor gibime geliyo. hele iki gündür sinirlerim hep tepemde. hic birsey sanki istedigim gibi olmuyo böyle cok mutsuzum. sürekli kosturmaca falan filan noluyo ki bana ya.
yok canımbilmiyorum oraları ..yakınız ama hastaneye 1 vasıtayla gelebiliyorsun değil mi
kizlar ben geldim. ya gebelik depresyonu diye birsey var mi acaba? iki haftadir hersey bos geliyo, herseye hemen sinirleniyor, hersey sanki ters gidiyor gibime geliyo. hele iki gündür sinirlerim hep tepemde. hic birsey sanki istedigim gibi olmuyo böyle cok mutsuzum. sürekli kosturmaca Yasakli Sitean filan noluyo ki bana ya.
şekercan bende istanbuldayım.ümraniyede.
sorma canım bizde her ay en az 300 tl lik aldık ama bitti şükür ..şimdi aldıklarıma bakıp onları öpüp koklayıp duruyorum ..neler aldın nerden aldın ? eminönünün fiyatları uygun
merhaba canım hoşgeldin ..bugün herkes hasta gibi..sen nasılsın?
canımm aynı bende öyle oldumm şuan bile kaldırmadımm kaneped gözümün önünde duruyo çok bişi almadık ama ayıramıyorumm gözümün önünden küçük plastik biberon ,emzik,biberon temizleme fırçaları, şampuan, çıtçıtlı zıbın ,ıslak mendil bide bana hasta bezii hastane çantasını doldurmaya çalışıyozz daha yenii başladıkk ama 100 lira gitti şimdiden harbi çok pahalıı ben bu kadar tahmin etmezdimm bide büyük cam biberon alıcaz ama baktımm tuzlu fiyatlar daha sonra alalım dedimm bu ara benimm annem geldi 2 3 hafta önce oo da bebeciğe bişiler getirdi hastane çıkışı üçlü takımlar battaniye kundak bide ablam bebk bezi ısırgan otu çayı ve gögüs ucu yarası için ilaç falan göndermişş bi dolap doldu neredeyse yazmayı unutmuşum canımm bu dedilklerimi esenler otogarına yakınn carefour sa var ordan aldıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?