Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kepeklim sen hangi şehirdesin ?

hay ağzına sağlık ne gizel anlattın kuzum yaa
belim ve kaba etim ağrıyor artık oturmaktan
çay desen kaynamış zehir gibi.............
neyse anlatmim dahaa

kızlarr dün oğluşuma ciciler aldıkk eşimle ilk defa alış verişe çıktıkk ne güzell oluyoomuşş yaaa ama cebimizz fena yandııı haaa bayaa pahalıylışş duyardımda bilmezdimm harbii cücükler ayaa pahalıya maal olucakk ALLAH olmayanın yardımcısı olsunn

yaaa eskisi bana kabus gibi geliyoo inşallah hayırlısı olsunn ama ayaklarımm eski hastaneye giderken gri geri gidiyoduu kalabalık çok stres olyoduu

bayrampaşaya geldin mi hiçç

yok canımbilmiyorum oraları ..yakınız ama hastaneye 1 vasıtayla gelebiliyorsun değil mi

evet canım böyle birşey var ama seninki yaşadığın sıkıntılarla alakalı bence ..bunaldın bu ara

sorma canım bizde her ay en az 300 tl lik aldık ama bitti şükür ..şimdi aldıklarıma bakıp onları öpüp koklayıp duruyorum ..neler aldın nerden aldın ? eminönünün fiyatları uygun

canımm DUA edelim sana inşallah bişi olmaz olucağı varsa her durumda olur satenn bu olaylar genelde anneyi paniklendirir gör baka bebişin sağ sağlim doğacak inşallah

yok canımbilmiyorum oraları ..yakınız ama hastaneye 1 vasıtayla gelebiliyorsun değil mi

yok canımm önce metroya sonra dolmuş yada otobüsle gelebiliyoruz oraya bayrampaşadaki hastaneleri bize önermediler burdaki tanıdıklar o yüzden çevreye açıldık biz

evet sumruş varmıs ole bısey yaa..hamıleler anı duygu degısıklıklerı yasarlarmıs.kımı zaman cok mutlu kımı zaman cok uzgun olabılırmısız.o yuzden kazasız belasız hasarsız atlatırız ınsallah.sende şöyle guzel guzel seyler dusuncen bebegını sevıcen kedere izin vermıceksın.

selam kızlar yardımcı olurmusunuz lütfen döllenmeden ne kadar sonra gebelik belirtileriniz başladı ve nelerdi bunlar

anladım efnancım ..zor olur gidip gelmesi ama az kaldı doğumlarımıza sonra rahatız inşallah..

sorma canım bizde her ay en az 300 tl lik aldık ama bitti şükür ..şimdi aldıklarıma bakıp onları öpüp koklayıp duruyorum ..neler aldın nerden aldın ? eminönünün fiyatları uygun

canımm aynı bende öyle oldumm şuan bile kaldırmadımm kaneped gözümün önünde duruyo çok bişi almadık ama ayıramıyorumm gözümün önünden küçük plastik biberon ,emzik,biberon temizleme fırçaları, şampuan, çıtçıtlı zıbın ,ıslak mendil bide bana hasta bezii hastane çantasını doldurmaya çalışıyozz daha yenii başladıkk ama 100 lira gitti şimdiden harbi çok pahalıı ben bu kadar tahmin etmezdimm bide büyük cam biberon alıcaz ama baktımm tuzlu fiyatlar daha sonra alalım dedimm bu ara benimm annem geldi 2 3 hafta önce oo da bebeciğe bişiler getirdi hastane çıkışı üçlü takımlar battaniye kundak bide ablam bebk bezi ısırgan otu çayı ve gögüs ucu yarası için ilaç falan göndermişş bi dolap doldu neredeyse yazmayı unutmuşum canımm bu dedilklerimi esenler otogarına yakınn carefour sa var ordan aldıkk

Son düzenleme:

oh oh maşallah ..sağlıcakla kullanın inş. eşyalarınızı..benim annemle kaynanamda ayın sonuna gelecekler bakalım ne getirecekler.

yezziiii hosgeldiin nasılsıın ne var ne yook.yoksun kac zamandır..

mellodii adetten bı hafta once gibi baslıyor belırtıler.cok erken başlamıyor bıldıgım kadarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…