Benim size bir haberim var. Hamileyimmmmmmmmmmmmm..
ayni zamanda cok kotu gribim.
kizlar ben geldim. ya gebelik depresyonu diye birsey var mi acaba? iki haftadir hersey bos geliyo, herseye hemen sinirleniyor, hersey sanki ters gidiyor gibime geliyo. hele iki gündür sinirlerim hep tepemde. hic birsey sanki istedigim gibi olmuyo böyle cok mutsuzum. sürekli kosturmaca falan filan noluyo ki bana ya.
anladım efnancım ..zor olur gidip gelmesi ama az kaldı doğumlarımıza sonra rahatız inşallah..
AYYY VALLA BENDE HEYECANLADIM ŞİMDİ BİZİMKİLER NE GETİRECEKLERSE DİYEEE KAYIN VALİDEM ANNEM HAZIRLIĞA DEVAM EDİYOLAR BENİMDDEE SEN beşik almışmıydın canımmoh oh maşallah ..sağlıcakla kullanın inş. eşyalarınızı..benim annemle kaynanamda ayın sonuna gelecekler bakalım ne getirecekler.
yezziiii hosgeldiin nasılsıın ne var ne yook.yoksun kac zamandır..
mellodii adetten bı hafta once gibi baslıyor belırtıler.cok erken başlamıyor bıldıgım kadarıyla..
Fazla giremiyorum... Hamile oldugumu ogrendimi. Sizlerle paylasayim isteedim. 5-6 haftalık kadarmis. Ama bence o kadar degil son adetim baslangici 21 aralık. Dr gittim Kese gorundu. Ama kalp atislari icin 1 hafta sonra gitcem.. Bu isler nasıl yuruyor. Sizden fikir almak istedim. Dr ve hastane arastiyorum. 22 Subata kadar beklesem cok mu gec kalmıs olurum.
Fazla giremiyorum... Hamile oldugumu ogrendimi. Sizlerle paylasayim isteedim. 5-6 haftalık kadarmis. Ama bence o kadar degil son adetim baslangici 21 aralık. Dr gittim Kese gorundu. Ama kalp atislari icin 1 hafta sonra gitcem.. Bu isler nasıl yuruyor. Sizden fikir almak istedim. Dr ve hastane arastiyorum. 22 Subata kadar beklesem cok mu gec kalmıs olurum.
canım senin haftalarında gitmiştim sağlık ocağına bana bu haftalarda stres yaşadın mı diye sormuşlardı sanırım tam stes yaşanacak haftaasınn
inşallah hayırla kurttuluruz
tatlımm çok svindimm ALLAH SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALDIRSINN İNŞALLAH
AYYY VALLA BENDE HEYECANLADIM ŞİMDİ BİZİMKİLER NE GETİRECEKLERSE DİYEEE KAYIN VALİDEM ANNEM HAZIRLIĞA DEVAM EDİYOLAR BENİMDDEE SEN beşik almışmıydın canımm
anaaaaaaaaaam vallaha mıııııııııııı..abooooooooowwww.
kıız neden daha once demedııın. hay masallaaaaaaaaahhhh
saglıkla sıhhatle gelsın ınsallah.
ne zaman ögrendiin .doktora gıttın mıı..
canımm hangi şehirdesin?
ebru canımm esenler otogarına geldin mi daha önce benim evim oraya metrotyla 1 durak metroda duymuşundur bindiysen forum istanbul kocatepe durağındayımm
ebru canımm sende nukun biberonunu falan almıştın dimi benimm de hep nuk baya tuzlu fiyatlar ama cam büyük biberonuda nuk alıcazz fiyatı hakkında bilgin var mı?
babası şimdi bakmaya gitti canım bi o kalmıştı kraftın beğenmiştik onu alır herhalde .büyük parçalrı alması kolayda şu ıvır zıvırlar kafa karıştırıyor..bana göre herşey tamam gibi ama eminim daha çıkar ..sen hastane çantana kaşık falan koycan mı emmezse falan diye ben herşeyi koydum ..öyle bi valizim varki sanırsın ki yaz tatiline çıkıyoruz bide ayrı poşette port bebesi falan ..kışa denk gelince böyle oluyor
yaaa ben forumun hemen yanında oturuyorumm işte biliyosunn yanıı buralarıı ama eşim beni neden direkt oo dolmuşa bindirmedi bilmiyorum ama sorarımm ona akşam gelince şey bide eyüp dolmuşları mı gidio senin orayakız ben forum istanbula geldim gezdim kaç kere tabi eşim yanımda olunca neresi sormadım bile ..biliyorum oraları ..forum istanbuldan benim okulun oraya direkt dolmuş var haberin olsun .
benimki büyük değil canım fiyatı 13.50..ben biberon ısıtacağınıda aldım ..gerek olur diye inşallah kullanırım
canımm beşik konusunda karamsarlığa düştüm ablamın bebeği 4 aylık oldu oyun parkı almışlardı hiç memnun kalmamış çok ses çıkarıyomuş bana tenbihledi asansörlü alın diye benimde kafam karıştı
hastane çantasına ablamın tavsiyesi üzerine kaşık çatal bıçak bardak soğan soda bebişin kıyafetrle bide benim kıyafetle olmak üzere aynı senin dediğin gibi valiz hazırlıcazz inşallah şimdi daha hazırlamadımm bebişinn kıyafetlerini yıkadımm kurusun ütüleyip çantaya koyacazz biberonu falan kaynatayımm sonra onlarda çantayaa bu ara soğanı göğüs çatlamasın diye bebek emmeden önce sürülüyomuş sonra emmikten sonra sürülüyomuş böylece çatlamıyomuş ablam erciyes fakültede hemşire güvenilir bilgi yanii bide soda bebeğin gazlı olmaması için 1 çay kaşığı anneyi emmeden ağzına verilmek için canımm buda ablamdann bilgi seninde bilgin olsun
yaaa ben forumun hemen yanında oturuyorumm işte biliyosunn yanıı buralarıı ama eşim beni neden direkt oo dolmuşa bindirmedi bilmiyorum ama sorarımm ona akşam gelince şey bide eyüp dolmuşları mı gidio senin oraya
benimki büyük değil canım fiyatı 13.50..ben biberon ısıtacağınıda aldım ..gerek olur diye inşallah kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?