Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım senin haftalarında gitmiştim sağlık ocağına bana bu haftalarda stres yaşadın mı diye sormuşlardı sanırım tam stes yaşanacak haftaasınn

anladım efnancım ..zor olur gidip gelmesi ama az kaldı doğumlarımıza sonra rahatız inşallah..

inşallah hayırla kurttuluruz
Benim size bir haberim var. Hamileyimmmmmmmmmmmmm..

ayni zamanda cok kotu gribim.

tatlımm çok svindimm ALLAH SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALDIRSINN İNŞALLAH

oh oh maşallah ..sağlıcakla kullanın inş. eşyalarınızı..benim annemle kaynanamda ayın sonuna gelecekler bakalım ne getirecekler.
AYYY VALLA BENDE HEYECANLADIM ŞİMDİ BİZİMKİLER NE GETİRECEKLERSE DİYEEE KAYIN VALİDEM ANNEM HAZIRLIĞA DEVAM EDİYOLAR BENİMDDEE SEN beşik almışmıydın canımm

yezziiii hosgeldiin nasılsıın ne var ne yook.yoksun kac zamandır..

mellodii adetten bı hafta once gibi baslıyor belırtıler.cok erken başlamıyor bıldıgım kadarıyla..

Fazla giremiyorum... Hamile oldugumu ogrendimi. Sizlerle paylasayim isteedim. 5-6 haftalık kadarmis. Ama bence o kadar degil son adetim baslangici 21 aralık. Dr gittim Kese gorundu. Ama kalp atislari icin 1 hafta sonra gitcem.. Bu isler nasıl yuruyor. Sizden fikir almak istedim. Dr ve hastane arastiyorum. 22 Subata kadar beklesem cok mu gec kalmıs olurum.

Benim size bir haberim var. Hamileyimmmmmmmmmmmmm..

ayni zamanda cok kotu gribim.

anaaaaaaaaaam vallaha mıııııııııııı..abooooooooowwww.

kıız neden daha once demedııın. hay masallaaaaaaaaahhhh

saglıkla sıhhatle gelsın ınsallah.
ne zaman ögrendiin .doktora gıttın mıı..

ebru canımm esenler otogarına geldin mi daha önce benim evim oraya metrotyla 1 durak metroda duymuşundur bindiysen forum istanbul kocatepe durağındayımm

canımm hangi şehirdesin?

hankı semttesın canım anadolu yakası umranıye tarafındaysan hemen onerebılırım sana doktor.
bı hafta on gun sonra gıtsen kalp atıslarınıda gorursun rahatlarsın..sonra bı ay sonraya cagırıyor zaten.22 subata bekleme derim ben gör için rahatlasın.

haftalık konusuna gelince canımm 40 haftada doğum yapacağını göze alırsak 5 6 haftalıktır ancak 9 ayda doğum yapacağını göze alırsan evet daha küçüktür bebeğin bende artık son adet tarihiyle değilde doğacak günüyle hesaplıyorumm yanii bneim bebişim 3 nisan tahmini doğum tarihi dolayısıyla 2 ay var tam olarak sende zamanla alışırsınn

babası şimdi bakmaya gitti canım bi o kalmıştı kraftın beğenmiştik onu alır herhalde .büyük parçalrı alması kolayda şu ıvır zıvırlar kafa karıştırıyor..bana göre herşey tamam gibi ama eminim daha çıkar ..sen hastane çantana kaşık falan koycan mı emmezse falan diye ben herşeyi koydum ..öyle bi valizim varki sanırsın ki yaz tatiline çıkıyoruz bide ayrı poşette port bebesi falan ..kışa denk gelince böyle oluyor

Evet gittim 1 hafta 10 gun sonra gel dedi. kalp atislarını dinleyelim dedi. Ama ben hangi dr gidecegime karar vermedim. sisli civarinda dr hastane ariyorum.

ebru canımm sende nukun biberonunu falan almıştın dimi benimm de hep nuk baya tuzlu fiyatlar ama cam büyük biberonuda nuk alıcazz fiyatı hakkında bilgin var mı?

ebru canımm esenler otogarına geldin mi daha önce benim evim oraya metrotyla 1 durak metroda duymuşundur bindiysen forum istanbul kocatepe durağındayımm

kız ben forum istanbula geldim gezdim kaç kere tabi eşim yanımda olunca neresi sormadım bile ..biliyorum oraları ..forum istanbuldan benim okulun oraya direkt dolmuş var haberin olsun .

ebru canımm sende nukun biberonunu falan almıştın dimi benimm de hep nuk baya tuzlu fiyatlar ama cam büyük biberonuda nuk alıcazz fiyatı hakkında bilgin var mı?

benimki büyük değil canım fiyatı 13.50..ben biberon ısıtacağınıda aldım ..gerek olur diye inşallah kullanırım

canımm beşik konusunda karamsarlığa düştüm ablamın bebeği 4 aylık oldu oyun parkı almışlardı hiç memnun kalmamış çok ses çıkarıyomuş bana tenbihledi asansörlü alın diye benimde kafam karıştı
hastane çantasına ablamın tavsiyesi üzerine kaşık çatal bıçak bardak soğan soda bebişin kıyafetrle bide benim kıyafetle olmak üzere aynı senin dediğin gibi valiz hazırlıcazz inşallah şimdi daha hazırlamadımm bebişinn kıyafetlerini yıkadımm kurusun ütüleyip çantaya koyacazz biberonu falan kaynatayımm sonra onlarda çantayaa bu ara soğanı göğüs çatlamasın diye bebek emmeden önce sürülüyomuş sonra emmikten sonra sürülüyomuş böylece çatlamıyomuş ablam erciyes fakültede hemşire güvenilir bilgi yanii bide soda bebeğin gazlı olmaması için 1 çay kaşığı anneyi emmeden ağzına verilmek için canımm buda ablamdann bilgi seninde bilgin olsun

kız ben forum istanbula geldim gezdim kaç kere tabi eşim yanımda olunca neresi sormadım bile ..biliyorum oraları ..forum istanbuldan benim okulun oraya direkt dolmuş var haberin olsun .
yaaa ben forumun hemen yanında oturuyorumm işte biliyosunn yanıı buralarıı ama eşim beni neden direkt oo dolmuşa bindirmedi bilmiyorum ama sorarımm ona akşam gelince şey bide eyüp dolmuşları mı gidio senin oraya

benimki büyük değil canım fiyatı 13.50..ben biberon ısıtacağınıda aldım ..gerek olur diye inşallah kullanırım

canımm benimkide küçük ama geniş anne göğsü gibi 19 liraya aldıkk biberon ısıtıcısı denk gelmedi dur sonraki seferde ona bakayımm nasıl bişeymiş oo bilmiyorummki alışacazz böyle böyle kaşık takımlarıda vardı bebek için ama şuan lasım görmedim mama yı saten biberondan içer dedim
canımm ablam demişti bide mam alın doğum çantasına koyundiye emmezse falan diye aslında bazı hastaneler veriyomuş ama bizimki vermezse ortada kalmasınn bebecikler

gaziosman paşa dolmuşuydu canım ..yaa soda zarar vermez mi bebişin midesine? kremi şimdi kullanmaya başlasak çatlar mı ki?soğanı bende duymuştum

canımm bide büyük cam istiyoruzz biberon fiyatları 26 -29 civarı sanırımm acaba plastik mi alsam eminim plastikte lasım olacak kırılma ihtimali için

forum istanbulda ebebeğe gittin mi canımm çok tatlı şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…