gaziosman paşa dolmuşuydu canım ..yaa soda zarar vermez mi bebişin midesine? kremi şimdi kullanmaya başlasak çatlar mı ki?soğanı bende duymuştum
canımm benimkide küçük ama geniş anne göğsü gibi 19 liraya aldıkk biberon ısıtıcısı denk gelmedi dur sonraki seferde ona bakayımm nasıl bişeymiş oo bilmiyorummki alışacazz böyle böyle kaşık takımlarıda vardı bebek için ama şuan lasım görmedim mama yı saten biberondan içer dedim
canımm ablam demişti bide mam alın doğum çantasına koyundiye emmezse falan diye aslında bazı hastaneler veriyomuş ama bizimki vermezse ortada kalmasınn bebecikler
Evet gittim 1 hafta 10 gun sonra gel dedi. kalp atislarını dinleyelim dedi. Ama ben hangi dr gidecegime karar vermedim. sisli civarinda dr hastane ariyorum.
bende emmeme ihtimaline karşı süt sağma makinası koydum mama vermicem sağıp kaşıkla süt vercem
canımm bide büyük cam istiyoruzz biberon fiyatları 26 -29 civarı sanırımm acaba plastik mi alsam eminim plastikte lasım olacak kırılma ihtimali için
forum istanbulda ebebeğe gittin mi canımm çok tatlı şeyler var
gittim canım evet çook güzel şeyler var .ama bence sen eminönü havuzluhana git ..aynı markalar orda en ucuza
haa sanırım o dolmuş çok dolanıyo canımm o yüzden biz kısa sürede gidelim diye önce metro sonra dolmuşa bindikk çünkü 2 yoldan gidebiliriz demişti eşimm
canımm eniştemde zarar verir diye düşünmüş ve yeğenime içirtmemiş bebk şimdi kolikli yani gazlı ablam çok pişman aslında bi zararı olmaz bence de içinde minereller madensel tuzlar var asit yakar ama zararlı olsa bizede içirtmezleer
ablam tam bir ay önceden kullanmaya başlamış kremi yinede çatlamış ağlaya ağlaya emzirmiş bebek kan yutmuş hep kusmuşş ben koyarımm bua ara bende sızma zeytinyağ sürüyorumm ara ara karnımada göğsümede
anladım canımmm.kız benim ablamda çok acı çekti göğüslerinden ağlayarak emziriyordu..off bilmemki ya kafam karışıyo
ebru canımm sizin civarda kiralar nekadar canımmm buyıla burdayız ama yinede fikrim olsunn
koydum canım parfüm roll on ..biz 600 tl veriyoruz canım ama memnun değilim
koydum canım parfüm roll on ..biz 600 tl veriyoruz canım ama memnun değilim
alibey köy karakola bağlı ama eyüptede geziyolar canımmeşin nerde çalışıyor alibeyköy tarafında mı
sizin bebişin ismi elif olucaktı dimi canımmm bizim bebişin adını hala düşünüyoruzz ben taha istiyorummm ama ikinci adıda olucak sanırım eşimin ve yakınlarımızın istediği isimlerde kura çekilecek iki isim olucak böylece ama ikinci isimde güzel olursa tek isim olup tahadan vaz geçebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?