Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Anam yeziiiiii hadi gözün aydın bugün haber benden bekleniyordu ama malesef ben test yaptım negatif çıktı ama senin adına çok sevindim allah kucagına almak nasip etsin canım

gaziosman paşa dolmuşuydu canım ..yaa soda zarar vermez mi bebişin midesine? kremi şimdi kullanmaya başlasak çatlar mı ki?soğanı bende duymuştum

haa sanırım o dolmuş çok dolanıyo canımm o yüzden biz kısa sürede gidelim diye önce metro sonra dolmuşa bindikk çünkü 2 yoldan gidebiliriz demişti eşimm

canımm eniştemde zarar verir diye düşünmüş ve yeğenime içirtmemiş bebk şimdi kolikli yani gazlı ablam çok pişman aslında bi zararı olmaz bence de içinde minereller madensel tuzlar var asit yakar ama zararlı olsa bizede içirtmezleer

ablam tam bir ay önceden kullanmaya başlamış kremi yinede çatlamış ağlaya ağlaya emzirmiş bebek kan yutmuş hep kusmuşş ben koyarımm bua ara bende sızma zeytinyağ sürüyorumm ara ara karnımada göğsümede

bende emmeme ihtimaline karşı süt sağma makinası koydum mama vermicem sağıp kaşıkla süt vercem

Evet gittim 1 hafta 10 gun sonra gel dedi. kalp atislarını dinleyelim dedi. Ama ben hangi dr gidecegime karar vermedim. sisli civarinda dr hastane ariyorum.

ben yine geldimmm şiştimde geldim amaaaaofffff
kızz yezicimmm hamilesin öylemi çoook tebrik ediyorum kuşummmm çok sevindim
21 aralıksa satın 6 hafta 3 günlüksün bugün

bende emmeme ihtimaline karşı süt sağma makinası koydum mama vermicem sağıp kaşıkla süt vercem

oda çokk güsell bi düşünce canımm dur ben ablamlardan isteyiimm onların vardı makinesi kullanmıyolardı ama yaa yinede sütümüz ilk gün gelmezse aç kalırlarsa yinede 1 paket alayım ben

gittim canım evet çook güzel şeyler var .ama bence sen eminönü havuzluhana git ..aynı markalar orda en ucuza

gittim canım evet çook güzel şeyler var .ama bence sen eminönü havuzluhana git ..aynı markalar orda en ucuza

tamam canımm unutmayımm hanın adını giderimm inşallah ama sanki biz oraya gittikte bana pijama ordan oldık gibime geliyo o hanın içinde iplikçi bebk kıyafetleri pijamajı falan çok sanırım ordan mı bahsediyosunn canımmm annemler burdayken annem götürmüştü de tam bilmiyorumm o yüzden

anladım canımmm.kız benim ablamda çok acı çekti göğüslerinden ağlayarak emziriyordu..off bilmemki ya kafam karışıyo

efnanim kullanıcısından alıntı
SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİF

EVHAN-------------------------25 -------------------------1
EFNANİM---------------------3955-----------------------17
MELİSAX--------------------- 25--------------------------2
LİTTLEANGEL---------------- ---------------------------5
SBR-----------------------------150------------------------1
HÜMEYRA--------------------- ---------------------------1
MAYAAAA--------------------100-------------------------
CANDAS-----------------------115-------------------------
GÜL78----------------------------3---------------------------
AFR-------------------------------50--------------------------
ESRAERSOY-----------------55-------------------------- 1okudu 1 okuyacak
KEPEKLİ------------------------40-------------------------
MZUHAL---------------------------------------------------2 okuyacak
SUMRU----------------------------------------------------2 okuyacak
TOOXİC---------------------------------------------------5

TOPLAM------------------------4518----------------------33 okundu

Son düzenleme:
koydum canım parfüm roll on ..biz 600 tl veriyoruz canım ama memnun değilim

hımmm bizimde buyıl 600 olacak 575 di canımm bizim ev gayet iyide eşime daha yakın olması açısından seneye düşünürüz diyodumm hayırlısı bakalımm burayla ortalama aynı ozaman fiyatlar yanıı

koydum canım parfüm roll on ..biz 600 tl veriyoruz canım ama memnun değilim

sizin bebişin ismi elif olucaktı dimi canımmm bizim bebişin adını hala düşünüyoruzz ben taha istiyorummm ama ikinci adıda olucak sanırım eşimin ve yakınlarımızın istediği isimlerde kura çekilecek iki isim olucak böylece ama ikinci isimde güzel olursa tek isim olup tahadan vaz geçebilirim

kira konusunda bizim şansımıza oldu canım yaan binamda 750 .ben 600 veriyorum ..ama işe yakın olması çok önemli
evet elif olacak inş.taha ismi çok güzel ..valla canım kimseyi karıştırma iyice kafan karışır.sonra ablamın kızı gibi doğduğunda hala isimsiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…