Canan canım ben yasin in birini okudum canım regl oldum grip oldum derken biri kaldım ama bir iki güne onu da olurum
kira konusunda bizim şansımıza oldu canım yaan binamda 750 .ben 600 veriyorum ..ama işe yakın olması çok önemli
evet elif olacak inş.taha ismi çok güzel ..valla canım kimseyi karıştırma iyice kafan karışır.sonra ablamın kızı gibi doğduğunda hala isimsiz olur.
canımm buara biberon isıtacağı nekadar
canım 100 tl verdik ama ben çalışacağım için sütü sağıp buzluğa koycam bakan kişi için pratik olcak bebişte çok beklemeyecek ..sen alma şimdilik ilerde lazım olursa alırsın
Gördüm canım çok sağol kusura bakma ya şimdiye kadar bitirmek isterdim ama nasip ama ilk fırsatta okuya bilirsem daha fazla olurum
ücretsiz izin düşnüyomusun canımmm bide şimdi çıktın mı artık izne
okul açıldığında resmi olarak çıkcam canım..bebiş zamanında gelirse 7 ay olana kadar ücretli izinli oluyorum .daha izin almıcam canım
yaaa inan şubat tatilinde olduğumuz yeni aklıma geldi anladımm canımmm inşallah zamanında gelirde 7 aylık olur bebişin sonrası kolay esas zor dönemleri atlatmış olursun
didemmmmmmmmmm nasıl oldunbacımmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyy sinir bastı ben çıkıyom kızlar ortalığuı toparlıym sıçıp sıvadılar zekailerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?