Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

evet sanırım o yüzden hala isim bulamadıkk oğluşumaa

Gördüm canım çok sağol kusura bakma ya şimdiye kadar bitirmek isterdim ama nasip ama ilk fırsatta okuya bilirsem daha fazla olurum

kızlarr ben çıkıyorumm baya yoruldumm netinn başında valla inşallah sonra devam edelimm sizlerle sohbet etmek çok hoşş

okul açıldığında resmi olarak çıkcam canım..bebiş zamanında gelirse 7 ay olana kadar ücretli izinli oluyorum .daha izin almıcam canım

yaaa inan şubat tatilinde olduğumuz yeni aklıma geldi anladımm canımmm inşallah zamanında gelirde 7 aylık olur bebişin sonrası kolay esas zor dönemleri atlatmış olursun

yaaa inan şubat tatilinde olduğumuz yeni aklıma geldi anladımm canımmm inşallah zamanında gelirde 7 aylık olur bebişin sonrası kolay esas zor dönemleri atlatmış olursun

amin canımm haber ver bize durumunu gir siteye bol bol bende öptüm

Allahim su kocama akil versin banada sabir. Allahim ya adamla doktora gidecez beli agriyo diye adamin seysinde degil ya. pazartesi 1 saat erken ciktim doktora gidicez diye doktorda ne bicimse röntgeni falan yok tartistim doktorla biraz neyse ordan ciktik. ertesi gün baska doktoru aradim randevu aldim bugün icin. 3bucuktan sonra gelin dedi ama cok beklersinizde dedi. neyse esime dedim sen git kurstan sonra bende geleyim iste 5te dedim yok dedi ikimiz gidelim. aradim sabah doktoru sordum olur mu diye dedi iyi tmam 5ten sonra gelin ama cokta gecikmeyin. burda birde ev doktorlari oluyo onlar böyle kagit yaziyo ortopediye gidecek diye sadece o kagit olunca aliyorlar yoksa yine 10 euro ödemelisin. neyse ben esimi aradim dedim ev doktorundan kagit alinacak kurstan sonra gidermisin almaya diye. dedi tmm gideyim. sonra kurstan sonra yine aradim canim doktor 4te aciliyo yani erkenden gitmesin kapida beklemesin diye. normalde arkadasimla gidiyorum eve arabayla götürüyor 10 dakikada evde oluyorum. bugünde kiz biraz erken cikacakmis. bende dedim esim alir beni. aradim demin nerdesin evdemisin diye yok dedi. e nerdesin carsida. kagidi aldin mi yok daha almadim diyo. sinrimden cildiracaktim ya valla u kez agladim sinirden. neyse dedim arakdasim bugün yarim saat önce cikacak beni almaya gelirmisin yetisememki diyo. e dedim kagit almadin evde degilsin nasil yetisecez doktora dedim. e besten sonra deediyse 5bucuk gibi gideriz. ben simdi eve yarim saat yürücem zaten 5bucuk olacak birde o daha saga sola gidecek benden dahada gec gelecek eve. doktorda 10 dakika uzaklikta 6da anca varicaz. bu kezde almazsa doktor birseyde diyemicez. ne bu sorumsuzluk anlamiyorum ya. ay cok kötüyüm ben ya. böyle agrilar saplaniyo karnima. tam böyle iki kaburgamin arasina. sanki cekiliyormus gibi birsey sanki uyusuyormus gibi ouyo

ayyyyyyy sinir bastı ben çıkıyom kızlar ortalığuı toparlıym sıçıp sıvadılar zekailerim

neyse kizlar ben cikiyorum öpüyorum hepinizi. hepiniz kiziyorsunuz bana sinirlenip kendimide bebisimide üzüyorum diye biliyorum ama inaninki elimde degil. ama söz sinirlenmemeye calisicam artik.

herkese iyi akşamlar
sabahtan kalkamadım gelemeedim işe mide bulantım çok kötüydü şimdide pek iyi sayılmam ama mecburen çalışıyorum
sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…