Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

sorma başlamak ne kelime ağır bi şekilde geçiriyorum hem de

ayy allah yardımcın olsun cnmmm,bilirim bende daha yeni düzelmeye çalışıyorum ne kötüydüm varya,ayva ye iyi gelir midene,leblebi kraker ye ben sadece bunları yiyebiliyordum.neyseki senin geç başladı erken biter korkma cnm,2 hafta daha çekersin sonra geçer.

sabhaları kalkmadan kraker yiyiyorum zaten ama bu sabah çok şiddetli oldu nedense
iş yerinde de yanımda leblebi eksik olmuyo arada bi yarım soda içiyorum pek sevmem sodayıda canım sana bişey sorucam ikili tarama testleri oluyormuş sen oldun mu

yok tatlım ben yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum ben karşıyım böyle şeylere,rabbim korusun inş,çok şükür 2 tane sağlıklı evladım var benim onlardada yaptırmamıştım bundada düşünmüyorum,tedavisi olmaya n testleri neden yaptırırlar onuda anlamıyorum zaten....

bilmiyorum benim daha ilk bebeğim öyle dediler araştırıyorum bende öğrenmeye çalışıyorum.

Kızlar müjde müjde littyangel vardı hatırladınız mi hamileymiş tüp bebek yaptırmıştı bu ay ve tutmuş çoook sevindim
hatırladım cnmm çok sevindimm darısı senin başına inş,sen nasılsın.
bilmiyorum benim daha ilk bebeğim öyle dediler araştırıyorum bende öğrenmeye çalışıyorum.
evet cnm senin ilk bebişin o yüzden bence yaptır genetik araştırma oluyo çünkü bu test için rahatlar en azından..
cnm eşiniz polis memurumu?

evet cnm polisti

bakalım doktorum ne diycek çok yoruldum yaa halen daha işten çıkmadım deli olucam

drun tabikide yaptırman gerektiğini söylicektir her dr gibi.
ay gerçektenmi bende seni evdesin zannediyorummmm:44:bende balığımı pişirdim eşimi bekliyorummm:26:

yok ya yerde bankadayım daha yemek yemedim kraker fln atıştırdım bitim yöneticler biraz malda anlayışları kıt

KIZLAR KIZLAR GELEMMİİİİİİ YANAĞINIZDAN ÖPEMMİİİİİİİ HAYDEEEEEE TEY TEY

KIZLAR ABLAM TAMMMMM 7 HAFTALIK HAMİLEYMİŞ AKŞAM ACİLE GİTTİ KALP ATIŞINIDA DUYMUŞLARRRRRR

çooooooooooooooooooooooooook mutluyum yaaaaa rabbimmmmm kime ne zaman verceğini iyi bilir..
çook üzülüyodu menepoza giriyom anne olamadan diye kendi yiğenlerini bile severken ağlıyodu benim niye olmuyo dieye......... allahımmmmmmmmmm yüzüne güldü sonunda çoooooooook şükür... ama hala şokda inanamıyo rüyadayım uyancam bitcek diyo 8 senedir hep hayal kırıklığı yaşayınca olmuycak sanıyodu.........
bugün çaylar bendeeeeeeee

günaydın kızlar hepinize gül sevindim kız ablan için allah hayırla kucağına alsın inşallah bayram yeri gibi dir şimdi onların evi ne güzel allah nazardan saklasın darısı isteyen herkeze

gül güne bukadar enerjik ve mutlu bşr haberle başlamış olman bizide mutlu etti.. darısı senin başına inşallah sendende bu haberi alacağızz.. Gözünüz aydınnn

günaydın kızlar hepinize gül sevindim kız ablan için allah hayırla kucağına alsın inşallah bayram yeri gibi dir şimdi onların evi ne güzel allah nazardan saklasın darısı isteyen herkeze

günaydın cnmmmm sormayaaaaa bayramda ne demekkk babam ağlayıp duruyodu akşam ben deseniz burda başladım ağlamaya ben okadan belli etmiyom isteğimi ama ablammmm hep ağlıyodu benimde olsun istiyom diye. allahımmm çook mutluyum şükürler olsun

rodiniacıım gunaydın kuzucum nasılsıın..dun yoktun nerelerdeydıın.

Güüül hayırlı olsuun cok sevındım Allahım saglık sıhhat versın ınsallah hayırlısıyla kucagına alsın.darısıda tum ısteyenlere olsun ınsallah.enişte ne dio bu duruma onu merak ettım.

sarı sungerım gunaydıın..nasılsın cıgerım..iimisiniz bıraz daha..

gül güne bukadar enerjik ve mutlu bşr haberle başlamış olman bizide mutlu etti.. darısı senin başına inşallah sendende bu haberi alacağızz.. Gözünüz aydınnn

saol tatlımmmmm sorma dünden beriii napcamı şaşkın vaziyetteyim içim içime sığmıyo mutlulukdan. diğer kız kardeşimde bukadan uçmamıştım havalara ablam farklıııı çooook istiyoduuuu kıyamam hala inanamıyo
canım rabbim tüm isteyenlere versin biliyomki artık rabbimin istedikden snra vermeyeceği yok.herşey onun elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…